typo666 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ehh ja spędzam także w domku ale nie chce mi się czekać idę spać ;) B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ciekawe kto napisze ostatniego posta w tym roku:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Najlepszego chłopcy i dziewczyny ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rhezuz Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 wszyskiego naj naj i najlepszego w nowym roku dla całe braci tłikowej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ciekawe kto napisze ostatniego posta w tym roku:D I tak się nie dowiecie. Na forum prawie 5 minut spieszy się zegar... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) równiez nigdzie nie ide powód - za zimno i mi się nie chce :P DOSIEGO ROKU! Ps. One Pimp to rule them all :D Edytowane 31 Grudnia 2005 przez danioX4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Happy New Year!!!!! Zycze wszystkim duzego OC :D Niech w tym roku nikomu nic sie nie spali :D EDIT: napisalem wg czasu na tweaku bo dopiero teraz jest nowy rok :D Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) :> edit : spózniłem sie ;/ Edytowane 1 Stycznia 2006 przez grzesiu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 I tak się nie dowiecie. Na forum prawie 5 minut spieszy się zegar... JA napisalem ostatniego posta; ] POZDRAWIA WSZYSTKICH SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU ZYCZY MISIU :lol: :D :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Kepski zegarek tu maja. U mnie jeszcze 2.5 minutki + 1minutka opoznienia wyniakajaca z wolniejszego obrotu Ziemii ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 hehe, no to mamy nowy rok, dobranoc :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 @KrzychuG nie minutka ttylko sekundka :D szczesliwego nowego roku wszystkim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bnn666 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Happy New Year :) :) :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 szczesliwego nowego roku [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Happy New Year. Teraz Szopka Noworoczna na TVP ; ] Będą jaja :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 @KrzychuG nie minutka ttylko sekundka :D wego nowego roku wszystkim Racja, czas spac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 SZCZĘŚLIWEO NOWEGO ROKU:) kurde chyba sie nawalilemm heh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Życzę wszystkim któzy nigdzie nie byli w tym sobie dużo szczęscia lasencji i życia esencji :0 kuwa rymuje mi sie po wódzie :wink: Wszustkiego dobrego ryjki!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 I tak się nie dowiecie. Na forum prawie 5 minut spieszy się zegar... ...dochodzi do tego fakt ze wczoraj jest do 1am ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 hehehe alem i % udezyly do glowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Wszystkiego najlepszego z okazji roku 2006! ;) Kto ogląda film o 3 pt.''Idioci w akcji''? Ja koniecznie! Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Black Jack Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Dla mnie ten rok nie bedzie za przyjemny. Zaraz sie konczy 1 semestr a ja bede mial chyba jedna pale na semestr :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: edit: na ktorym laci ten film i o czym on jest:D Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Gucio89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 No coz ja tez siedze na tweaku a tak konkretnie to z psem w domu. Biedaczysko strasznie przezywa fajerwerki... dopiero teraz zasnal... WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Dla mnie ten rok nie bedzie za przyjemny. Zaraz sie konczy 1 semestr a ja bede mial chyba jedna pale na semestr :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: :mur: edit: na ktorym laci ten film i o czym on jest:D Leci na tvn,sam nie wiem o co w nim będzie chodzić! Spodziwam się że to będą krótkie wycinki typu koleś prubuje lateć na roworze tylko w wersje extreme! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Leci na tvn,sam nie wiem o co w nim będzie chodzić! Spodziwam się że to będą krótkie wycinki typu koleś prubuje lateć na roworze tylko w wersje extreme! ;) Aaa Jackass rox xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 O tam jest Bam Margera! Ten świr na deskorolce! :] Acha w sylwstra mój setny post! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 tam będzie dobry motyw z bunji majtki i petard w ass:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Sporo nas, tych tak zakreconych zeby siedziec na forum w sylwestra :P na hardtechunp nie ma nikogo :D jak wchodziłem to byłem sam ;) atak apropos: HEPI NIU JER! ;) niech ten nowy rok bedzie owocny w ujemne temperatury i mhz! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Wszystkiego najlepszego :) życzę wam aby ten rok był lepszy od poprzedniego :) a sobie zyczę abym za rok znowu odnowił ten temat :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capcom Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Naturalnie,przed komputerem.Po takiej kuracji sylwestrowej bym zdychał tydzień,więc w domciu spokojnie najlepiej... I fajnie mam klimatycznie przyzdobiony dom a w szczególności mój pokój,gra www.pulsradio.com i jest git :D ...Nawet moja buda jest szczęśliwa :D :-P ... No i oczywiscie wszystkiego najlepszego z okazji Nowego,mam nadzieję jescze lepszego.2006 roku :-P :D ... Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Capcom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...