slavok Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 no ja tez siedze w domku :P naszczęscie nie sam a z Kobietką :) częsciowo jednak na pure :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Kwazor take charchlak go@subborns, fire in the hole!, run AFAUC ;] as fast as u can To jo wiem :P Biedni sasiedzi jak o 12 w nocy przezyja pogrom .... Edit : jesli przezyja.... :P :P Orgiusz zapodaj sąsiadom THUNDERDOME :P to jest dopiero muza .... Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Kwazor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Hehe w tym roku miałem tyle zaproszeń na Sylwka, a w końcu zostałem w chacie i będę za chwilę walczył z korkiem :wink: Rok temu kumple grali w akademiku w kręgle skrępowanym kurczakiem zanim trafił do piekarnika :lol: @BENITO, samochód to tak samo jak komp - skarbonka bez dna :lol: Nie mam myśli "dzwonów" czy mandatów. Zawsze coś się pogrzebie, dokupi itp. :wink: Teraz marzy mi się kawałek ziemi na którym postawiłbym porządny garaż z kanałem :D Z czego robicie petardy :?: Trotyl, hexogen, nitrogliceryna+ziemia okrzemkowa, azydyek ołowiu :?: Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Grimlock Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Szkoda ze zerwalem kontakt ze znajomym ktory mial 2xestradowe 500 z pelnym wzmocnieniem :wink: A sasiadom to co nawyzej moge powiedziec o 00:00.... Nie podpusczaj :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Z czego robicie petardy Trotyl, hexogen, nitrogliceryna+ziemia okrzemkowa, azydyek ołowiu Aluminum + nadchloram potasu + siarka... mieszanina fotobłyskowa .... cholernie silna w zamknietym pojemniku.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Ja mam właśnie podpięty stary dobry wzmak Unitra i 2 estradowe kolumny... Spoko efekt :D EDIT: Oho, włąsnie się sąsiedzi dobijają... Edytowane 31 Grudnia 2006 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Ja spędze tę noc grając w ET na serverze Flawless Team. B) Jeszcze do Was zajrzę, nie płaczcie :lol: Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Venom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Z czego robicie petardyA może uran lub pluton? :twisted: Ja już zjadłem sałatę rybną - dobre na zagrychę. Poza tym podziwiałem przez okno pożar plebanii - chyba ktoś przesadził ze sztucznymi ogniami, albo uparł się na prawdziwe świeczki na choince. Dowiem się jutro. Tak poza tym to idę po dokładkę sałatki albo rozważę 2 gołąbki z mikrofali. Biedne autko stoi pod domem i się marnuje - a tak ładnie się ślizga na tych letnich oponach... :twisted: Edit: Chwilę temu na nowo odkryłem piękno Carmageddon Splat Pack :twisted: Edytowane 31 Grudnia 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) EDIT: Oho, włąsnie się sąsiedzi dobijają... W d... dzis ich mam nie raz mi jeczeli ze głosno .... :D Petarda czeka....... Wtedy zmiekna im fujary... Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Kwazor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 A ja spadam zaraz do kumpla się napić :P Nikt mnie nie chciał na żadnej imprezie to chociaż tak uczczę nowy rok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ULLISSES Cale 4 letnie czy przod zimowy a tyl letni? Bo drugie rozwiazanie sprawia dopiero frajde... przy normalnej zimie i standardowej jezdzie ;] Szkoda ze nie ma sniegu... W tym roku chyba nie podpisze sie na trawniku :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 U kumpla sąsiedzi walą już w rury :lol: A on się dopiero rozgrzewa. Profilaktycznie zabrałem autko z osiedla w bezpieczne miejsce wole od niezidentyfikowanych obiektów latających czyt. butelek, sztucznych ogni, zalanych w trupa :wink: Podczas ostatniego Sylwka ładowałem standardowego "sztucznego ognia" z Carrfeuora do metalowej rurki z zaspawanym denkiem co a'la moździeż, pseudo bazooka :lol: W każdym razie fajnie dawało, a "ogień" nawet efektownie eksplodował na przeszkodzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) :mellow: Chyba przesadzilem z proporcjami w szklance... no musisz uwazac wodki nigdy nie za wiele a wiesz w wodzie to sie ryby pier ... :P chyba nie ma lepszego sprzetu niz unitra na prywatki :P browarek juz jest ;) ciekawe czy dostane jakas fote pamiatkowa z mojego rajdu do zabki :D Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Linoge Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) @Orgiusz Sprawa jest nie do końca pewna... Na tyle mam fele 17'' z oponami 205/45 - te są na pewno letnie sądząc po rozmiarach. Na przodzie są 14'' BBS z oponami bliżej nie określonej firmy i przeznaczenia - poprzedni właściciel (podczas pobytu autem w UK) kupił je razem (felgi + opony), po tym jak z jednej 17-tki zrobił elipsę. Oczywiście do tego dochodzi 130KM/170Nm z napęd na tył i... śnieg (u mnie jest)! Byłem dzisiaj na krótkiej wycieczce - dobrym pomysłem okazuje się trzymanie wskazówki obrotomierza poniżej 2000rpm... No ale my tu gadu gadu a rodzina mi sałatkę rybną wyjada... BTW: To forum jest specyficzne - dla porównania na forum BMW jest cisza jak makiem zasiał. :] Edytowane 31 Grudnia 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 @Orgiusz Sprawa jest nie do końca pewna... Na tyle mam fele 17'' z oponami 205/45 - te są na pewno letnie sądząc po rozmiarach. Na przodzie są 14'' BBS z oponami bliżej nie określonej firmy i przeznaczenia - poprzedni właściciel (podczas pobytu autem w UK) kupił je razem (felgi + opony), po tym jak z jednej 17-tki zrobił elipsę. Oczywiście do tego dochodzi 130KM/170Nm z napęd na tył i... śnieg (u mnie jest)! Byłem dzisiaj na krótkiej wycieczce - dobrym pomysłem okazuje się trzymanie wskazówki obrotomierza poniżej 2000rpm... No ale my tu gadu gadu a rodzina mi sałatkę rybną wyjada... To ciekawe... Ten eizo ma plaski ekran, czy pol plaski, bo sie zastanawiam nad jego kupnem. %) No i czy to jest pelnowartosciowe 17' czy oszukane, bo cos czytalem, ze jakies lewe ? Trace ostrosc... %) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ahh rozmawiamy zatem o RWD :) No to frajda nie ziemskaja [; Tylko nie wiem czemu szkoda mi silnika ponizej 2k RPM... Niby jeszcze nie jest tragicznie z obrotami ale... Wiem, wiem - co innego gdyby nawierzchnia byla plaska jak stol z jednolita warstwa opadu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja w sumie tez sprzedzam sylwka przed PPC, ale mi sie tanie wino skonczylo i nie wiem co mam pic dalej :( PS. Czemu tanie wino jest dobre? Bo jest dobre i tanie :lol: Wszystkiego Naj w nowym roku i oby przyszly byl lepszy od poprzedniego :wacko: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 :banana: :banana: :banana: :twisted2: :evil: :ploom: :plum: :blurp: :blurp: hihihihi dajemy panowie :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Kurde a ja nie mam ani browara, ani wiskacza tylko jakieś wino :mur: szkoda że biedronka zamknięta :mur: witam w gronie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 tylko jakieś wino :mur: szkoda że biedronka zamknięta :mur: witam w gronie :P Pijacych tanie wina z Biedronki :P :P :P O fuj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Pijacych tanie wina z Biedronki :P :P :P O fuj... Zostało wino własnej roboty :mrgreen: i miód pitny który ma 6 lat , oj bedzie kopał :blurp: Edytowane 31 Grudnia 2006 przez kamilo23 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ide zainstalowac stery do dzwieku, otwieram kolejnego henka i siedzimy dalej :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 a ja wlasnie prowadze impreze na 300 osob tzn czesc disco :P nie jest to moj typ muzy ale ludzie sie bawia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Ale wszystkich wymiotło... Edytowane 31 Grudnia 2006 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) No i ja rowniez w tym roku na pure :) Nie gniewajcie sie, ale to pierwszy i ostatni raz :) Jak mi sie wszystko ulozy po mojej mysli, to na nastepny sylwek ziemia zadrży ;) Edytowane 31 Grudnia 2006 przez DziubekR1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ale wszystkich wymiotło...W jakim sensie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 A ja właśnie jadę samochodem do znajomych, piszę z komórki (Nokia 3650 Symbian OS). Będę od czasu do czasu lookał na PPC. Szczesliwego nowego roku zyczy wam AragornPL :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Piwo, Ja i PPC :) Witam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Pozdrowienia z Bagdadu. %) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) pozdro od mojej 0.5 dla Was %% o Edit: 0.5L oczywiście Edytowane 31 Grudnia 2006 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...