bryce Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ale i tak długo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 19 minut panowie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 15 ;] Ciekawe kiedy zamkną ten topic :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jeszcze 15 minutek :) a sylwek w domu z puszkami piwa i z PurePC juz drogi raz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 00.01 jak będzie 2007r :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Co to za jakis spam :lol2: pewnie za chwile wpadnie moderacja i rozda % w postaci płynnej. :mrgreen: Właśnei wypiłem sok pomarańczowy i odwiozłem starszych + brata i siostre na rynek. jakiś porąbany ten sylwek. :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 15 ;] Ciekawe kiedy zamkną ten topic :D:D Rano :lol: :blink: :angry: Henki 0.65 leca :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 14 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja mam 8 - zegarek ustawiany według słońca :lol2: Happy new year !!!11 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Hmm u mnie 11, wymiencie baterie w plycie glo. albo skonsultujcie sie z lekarzem lub farmaceuta. :google: Dobra na mnie czas, trzeba cos przysmazyc (petarde, zeby nie bylo zludzen :ph34r: ). A wiec szczesliwego nowego yorq dudes. :blurp: Zycze wiecej :rtfm: Pozdrafaim fas serdhecznie. %) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 13 <_< <_< :banana: :banana: :banana: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Korzystają z okazji życzę wszystkim żeby ten Nowy Rok był pod każdym względem lepszy niż poprzedni. :banana: Edit 10 Edytowane 31 Grudnia 2006 przez motofan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) http://rapidshare.com/files/9696616/Fflower.scr.html Wygaszacz ekranu - fajerwerki :P Sorki 10 Edytowane 31 Grudnia 2006 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 i 8 i prawie koniec topicu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 wbijać na czata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 5 minut :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 7 min :) mialem zakladac zalmana ake mi nie nie chce :P czuje ze zamontujer go o 3 w nocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 oby nadchodzący rok 2007 był lepszy pod każdym względem niż 2006 :D czas na szampana za chwile :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 5 minut... szlag by to trafil, w przyszlym roku sobie odrobie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) 2 minuty :) http://odliczaniedonowegoroku.xt.pl/ Edytowane 31 Grudnia 2006 przez motofan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 4 minuty :lol: wbiłbym na chata ale javy nie mam :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) U mnie za oknem pełno fajerwerków :D pełno ludzi i wybuchow xD 3min Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Quintrix Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ...pourywanych kończyn... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Panowie i Panie, Nadejsszla wiekopomna chwila :D , ja G.R.E.G składam Wam wszystkim PurePc-towcy na ten Nowy Rok Wszystkiego dobrego, dużo zdrowia (bo to jest najważniesze), szczęścia i powodzenia w życiu zawodowym jak i prywatnym, w szkole/studiach samych zdanych egzaminów, a przy komputerze najszybszych procków i grafik, niskich temperatur, pamięci z niskimi timingami, cichych i wydajnych dysków, szybkiego i sprawnego łącza netowego, nieprzeciekającego WC i pieniędzy na to wszystko i co sobie zamarzycie to tak będzie. W-I-T-A-M w 2007 roku :banana: :plum: :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 2007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Dobra Wszystkiego najlepszego w 2007 roku panowie!!! Wyższego OC, lepszego sprzetu, więcej kasy, % i fajnej laski :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Szczęśliwego nowego Roku !! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Witamy w 2007... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 hepi niu jer ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...