bryce Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 2007! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Heppi Niu Jear!!! :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ale karetek jeździ o_O. U mnie pod oknem kolesiowi fajerwerek na głowie wybuchł :huh: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Życzę Wszystkim Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku 2007!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Nawzajem !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Szczęśliwego Nowego Roku 2007 !!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Pfuu....ale ten szampan niedobry :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Szczęśliwego ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 szampan shitowaty ale browar boski i już 2007 jest :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Pfuu....ale ten szampan niedobry :lol: Ale ma bąbelki :lol2: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Pierwszy sylwek w karierze PurePC jak mnie pamięć nie myli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ale vodka i tak wymiata ! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Nuda <_< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Szczęśliwego Nowego Roku 2007 !!!!! buuu Martini sie skonczylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Do siego roku ! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karololszewski Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 happy new year !!!!!!!! ide spac bo samemu nudno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) A ja życzę wszystkim marudom, przeziębionym i zrobionym na szaro, abyśmy nie spotkali się za rok tutaj... Jeśli już to na jakiejś imprezie na mieście... Wszystkiego naj! Europe - Final Countdown w tle się kończy... :] Edytowane 31 Grudnia 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 najlepszzego :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Na 2007 oczywiscie WR, wyzszych czestotliwosci, lepszych timingow, cichszego i nie psujacego sie sprzetu, kupy kasy oraz panienek przede wszystkim :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 @misiu_konin, dzwoń do Bonda :D Kto ma koszulkę PPC na sobie ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja bym nie płakał jak bym musiał znowu być na forum za rok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 hepi niu jer ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 :) a ja dopiero za 45 minut :P (+0 GMT) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 @misiu_konin, dzwoń do Bonda :D Kto ma koszulkę PPC na sobie ? ;] JA !:D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_konin Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 @eragonek Masz numer? bo jak tak to z checia poprosze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Szczesliwego nowego roku :) I oby 2007 byl lepszy niz 2006 rok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jedna rzecz sprawia ze patrze z optymizmem na 2007... ... dzis mi w koncu zresetuja limit neostrady :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Szczęśliwego nowego 2007, dzięki ULLISSES za twe życzenia bo tego roku właśnie kontuzja nogi wyłączyła mnie z zabawy ([ciach!]lona noga złamała się akurat pod koniec listopada, jakby nie mogła kiedy indziej) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Jedna rzecz sprawia ze patrze z optymizmem na 2007... ... dzis mi w koncu zresetuja limit neostrady :mrgreen: :D mało na ziemi się nie położyłem od tego tekstu :D HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :ploom: :ploom: :banana: :banana: :ploom: :ploom: Edytowane 31 Grudnia 2006 przez djsilence Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zajrzyjcie na chata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...