-cinek- Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 witam :D właśnie wstałem i idę na kawkę ktoś jeszcze jakimiś petardami szczela Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Witam, pora na śniadanie :P @YogiCK, mój błąd, już poprawiłem ;) Edytowane 1 Stycznia 2007 przez Piter6576 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 ja o 10,00 wróciłem do chaty :) a panowie jak? Jakies ciekawsze przygody?? ja byłem u jakiegos kolesia co go nieznałem na domówce ii wogle zajebiście. Zajebiste towarzystwo, na takie imprezki to mógłbym chodzić codziennie. Było kilka nieprzyjemnych przygód, ale generalnie najlepsza impreza na jakiej byłem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Napisano Dzisiaj, 12:46 Witam, pora na śniadanie Ja zwykle o tej porze obiad jadam, no ale sylwester jest wyjatkiem :lol2: Wlasnie sie szykuje jakis rosolek bodajze... Musze sie dowiedziec co na drugie :P PS. Wszyscy juz sie resetem limitu ciesza czy moze o kims zapomnieli i dalej na 32 sie meczy? :D Edytowane 1 Stycznia 2007 przez Daamain Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mariush190 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Ja zwykle o tej porze obiad jadam, no ale sylwester jest wyjatkiem :lol2:A ja śniadanie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Dobry in 2k7.... @Piter6576: Dlaczego mnie nie wyliczyłeś?? Też byłem na skype tylko tyle że mnie babka wygoniła i rozmowa początkowo się nie kleiła. to ty robiłes za andrzeja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 buhahahahaha ale akcja jak tylko skonczy mi sie limit w neo to wstawie rozmowe jak jakis japoniec zaczoł spiewac nawalonylol mam nadzieje że to nagrałeś :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 A my, tzn Spylon, ja, KAMILcom, bryce, YogiCK siedzieliśmy na skype od 00.30. Teraz bryce poszedł spać, a my siedzimy dalej, konferencja i jazda :D. A ja to co :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) lol mam nadzieje że to nagrałeś :lol:proste :D http://rapidshare.com/files/9742834/Pulpit.rar.html polecam ! Edytowane 1 Stycznia 2007 przez KAMILcom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) ja już ciągne plik :lol: zobaczymy co to jest :D POLECAM !!!! hahahaha Szkoda że poszedłem :D Edytowane 1 Stycznia 2007 przez bryce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Fajne Szkoda że nie mogle dłużej posiedzieć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 najlepsze że on tak pare minut śpiewał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Mnie się najbardziej podobało to stukanie klawiszy w tle :) Btw... Andrzej nie istnieje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Hehe spoko nagranie :) A BTW czym można nagrać najlepiej rozmowy na Skype itp.? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Witam! Ja sylwestra spędziłem wśród znajomych :) A o 23 poszliśmy na rynek, było głośno i wesoło. Impreza udana, człek cały... Teraz odliczamy do sylwka 07/08 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 (edytowane) Hehe spoko nagranie :) A BTW czym można nagrać najlepiej rozmowy na Skype itp.?przykładać głośnik do mikrofonu :D i nagrywać rejestratorem :) Edytowane 1 Stycznia 2007 przez KAMILcom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xalpha Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 o jezuuuu... juz 14.30 :| Ale laga zlapalem w nocy... I chyba mam niekompletny rejestr. Odbudowa trwa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Czas isc po ostatniego browara w tym kwartale ;] potem juz tylko trening;) ... juz jest tyle godzin ? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 impreza sie udala ale jest jeden szczegol.... 3 kolumny poszly sie walic (spalily sie)... a szkoda bo tydzien temu glosniki w nich zmienilem :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 elo elo, ktoś mnie pamięta jeszcze? :D ja niestety w tym roku nie spędziłem sylwka na ppc, Jezuuu ile to lat temu załóżyłem pierwszy temat :D http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=56629 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Nawet już banana Cie zdjęli z tamtego konta ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 I drugi w drodze :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Edycje 2007/2008 uwazam za rozpoczeta :D Jesio ino znajomych odwiezc na bal i mozna jakies bro otworzyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Edycje 2007/2008 uwazam za rozpoczeta :D Jesio ino znajomych odwiezc na bal i mozna jakies bro otworzyc. Jam ci byc dusza towarzystwa na gg ;] Tylko ze mam "troche" winka zamiast piwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No widze ze nie tylko ja w tym roku (znowu??) siedze przed monitorem w sylwka. Może w przyszłym roku jakis zjazd forumowy na sylwestra?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Kret Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Gierka, pizza, chipsy, produkty do recenzowania - jest wszystko czego potrzeba :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Troche suchego lodu by sie przydało... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja również kolejny sylwester spędzę przed komputerem ;) A myślałem że będę wyjątkiem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 ide pić zaraz... n00by :P moze potem bede dla funu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Szkoda że z Kielc nikogo nie ma, bo z chęcią bym zrobił jakiś meet. MaSell > alkoholizm?? Edytowane 31 Grudnia 2007 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...