Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Szkoda że z Kielc nikogo nie ma, bo z chęcią bym zrobił jakiś meet. MaSell > alkoholizm?? Mam tu taką jedną koło siebie spod Kielc :D . Nad napisem "redakcja" widać. Alkoholizm... hmm jeszcze chyba nie :D Edytowane 31 Grudnia 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) No to wbijacie do mnie, na Bocianek :wink: Swoją drogą, szkoda że Kielce to taka dziura. Edytowane 31 Grudnia 2007 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) No to wbijacie do mnie, na Bocianek :wink: Swoją drogą, szkoda że Kielce to taka dziura. Chyba w Skarzysku-Kamiennej nie byłeś dawno, to dopiero wieś. Ale kerfura i lidla mają :lol: i tesco dwa, czytery stonki czy tam biedronki! Edytowane 31 Grudnia 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No w Kielcach Kerfura nie ma. Więc jeszcze większe dno :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 liroja macie przynajmniej, ryba lubi te klimaty, nie ;) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 liroja macie przynajmniej, ryba lubi te klimaty, nie ;) ? Lubie nie lubie, ale L nie jest fajny ;] Wole innych. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Z tego co pamiętam z testowego, to ryba nie przepada za moją metropolią. Oświeci mnie ktoś dlaczego?? Edytowane 31 Grudnia 2007 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Z tego co pamiętam z testowego, to ryba nie przepada za moją metropolią. Oświeci mnie ktoś dlaczego?? bo nie lubi krola autokaskad i jego dobrej znajomej [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tak ciut bardziej serio?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Z tego co pamiętam z testowego, to ryba nie przepada za moją metropolią. Oświeci mnie ktoś dlaczego?? Bo ryba to rasowy mieszkaniec pyrlandu ;] pozatym biore udzial w akcji: dobij frajera :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tak ciut bardziej serio?? juz ci odpisal bardziej serio [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 juz ci odpisal bardziej serio [; No to zrowie Panie i Panowie, MaSell i Kasia, wasze szczegolnie wasze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No to sie zdziwilem widzac was tutaj, pierwszy raz spedzam sylwestra przed monitorem i raczej nie ma czego zalowac, alalem tego sylwestra prostym i dlugim strumieniem :) Zbior filmow - jest ! Zimne napoje % - sa ! Prad - jest ! Czego chciec wiecej ;) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zdrowie Marcinki moje dwa :* http://pl.youtube.com/watch?v=4GN8L-8opw8 kocham to :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Pan Ryba wymiata :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) http://pl.youtube.com/watch?v=k8Z65k7SQ6c&...feature=related http://pl.youtube.com/watch?v=qFSMJmYwRDU aaa imprezka!!! az mi sie ramy rozsypały na biurku :lol: Edytowane 31 Grudnia 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 http://www.efef.info/obraz-Dzien_po_imprez...018.jpg-226,300 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Aleksandrow Łodzki / Łodz - pozdrawia. Bedziemy sie gibac , upodobania muzyczne dzis nie maja znaczena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 on dis anholi najt aj łil mejk ju maj ołn... ups nie ta płyta :P A tak serio to pierwszy sylwek przed kompem od paru lat i wbrew pozorom nie zapowiada sie tak źle. % są i to zimne, żarcie jakieś też jest, co prawda karty graficznej nie ma, ale za to TV z PS2 owszem i dość duży zbiór filmów też sie znajdzie^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) A ja wlasnie dostalem petarda w okno. Isc i zobaczyc czy cos sie stalo ? _ A nie ide. Nie chce mi sie.. Edytowane 31 Grudnia 2007 przez xacti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) "Sylwester naprzeciw szklana skrzynka podłączona pod coś blaszanego co dziwnie szumi" czas rozpocząć. 0.7 - obecny, Oblivion + mody - obecny, 4 pak - obecny, YouTuk & Jafffafa Dunham (dot cooom...) - obecny. No to Wasze zdrowie i zaczynamy. Ja osobiście się cieszę, że zamknąłem okno bo jakieś 3min temu coś dużego próbowało rozmasować mi skroń, ale szyba dała radę. Uffff. P.S. mieszkam w takim zagłąbiu, że nawet mi google foty dobrej nie pstrykło ;] http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&lo...mp;x=31&y=4 Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Szawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) W Zumi dobre fotki są chyba tylko dla miast 200k mieszkańców i więcej. Zresztą Gniezno nie jest aż taką dziurą - w końcu toć to była stolica naszego bagienka :wink: Edytowane 31 Grudnia 2007 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Sylwka trzeba zaczac na kolorowo :blink: Edytowane 31 Grudnia 2007 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Eee, nie. Kolorowe picie kończy się u mnie kolorowo... w niezbyt pozytywnym sensie ;] Jakby to powiedział Push-Upek "YYYYYYEEEEEEEeee!!!". Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Szawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 O a ja macham do Was z zaznaczonego miejsca :P http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&lo...p;x=26&y=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Zdrowie Marcinki moje dwa :* http://pl.youtube.com/watch?v=4GN8L-8opw8 kocham to :lol: Zebys czasem w glowe butelka nie dostal jak bedziesz wylazil z domu ;p Ja bym sobie gdzies na dobry koncert polecial, Tedeusz mnie nastraja wlasnie ;] Ooooo.... nie bede konczyl ;p Edytowane 31 Grudnia 2007 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No proszę ja Ciebie. To Ty niedaleko "Stajenki" livingujesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) ała... 2x110W rms w pokoju 10m2 :lol: edit ryba (20:30) ale i tak nie jest tak zajebisty jak ja :* Edytowane 31 Grudnia 2007 przez MaSell Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Moje Creativy narazie mi starczą, ale w przyszłym roku trzeba będzie się za czymś lepszym rozejrzeć. Ileż skromnośc ma w sobie ryba... Edytowane 31 Grudnia 2007 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 http://www.youtube.com/watch?v=47DT41m86N4 "yes, no, shut up..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...