rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Ci co mnie olali to nie wypije za nich, ale za to za wszystkich OC, PC & WC maniaków opiję każdego z osobna :) Edytowane 31 Grudnia 2007 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dzieki ;) Wasze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 To teraz toast za Devilka...ktoś chce abym wzniósł toast za niego niech się odzywa...bo ten Heineken 0,65 szybko mi ucieka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jak sie Heineken skonczy to zapraszam na: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dobieram się właśnie do Absolwenta... Twoje zdrowie cvir ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quintrix Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jestem z wami drodzy fomurowicze :> http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2222.swf Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dobieram się właśnie do Absolwenta... Twoje zdrowie cvir !UUUU to do 0.00 nie dojedziesz chyba :lol: Twoje rowniez! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja wznosze toast za wszystkich tych, którzy zostali dzisiaj olani, za wszystkich którzy siedzą dzisiaj w domu. Obyście za rok to wy byli ci olewajacy. Nie pije za moją dziewczyne, bo nie warto. A od nowego roku... jestem młody, piękny, mam dowód i prawko. I sto innych nzajomych dziewczyn, po co sie zadręczać tą jedną niewierną. No i oczywiscie zdrowie małego DEVILKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 rafwlkp, kozacki fotel ;] No i Wasze zdrowie oczywiście! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Ja wznosze toast za wszystkich tych, którzy zostali dzisiaj olani, za wszystkich którzy siedzą dzisiaj w domu. Obyście za rok to wy byli ci olewajacy. Nie pije za moją dziewczyne, bo nie warto. A od nowego roku... jestem młody, piękny, mam dowód i prawko. I sto innych nzajomych dziewczyn, po co sie zadręczać tą jedną niewierną. No i oczywiscie zdrowie małego DEVILKATak jest ! Olać ich...kiedyś my ich olejemy... Twoje zdrowie el_gringo_dado A do 24 na 100% wytrwam...po secie co 30min i będzie git :) Szawel Wybieram sie do tapicera już z pół roku...jakoś zajść nie mogę :D Ale za to jest super wygodny... Co z tego że trochę podarty :P Edytowane 31 Grudnia 2007 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 @Venom Ciemne sa za ciemne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja tam używam Invision - najczytelniejszy chyba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 jako rzecze el gringo dado, za wszystkich pic bede tylko nie za nia. i wlasnie napisalem o niej po raz ostatni. zdrowie Panowie (i Panie jesli sa - wciaz zadna sie nie ujawnila ^_^ )!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Ja tam mam theme "Pure" i bardzo go lubię... Cvir na jakim OS'ie jedziesz ? Śmierdzi mi Linuxem :D jako rzecze el gringo dado, za wszystkich pic bede tylko nie za nia. i wlasnie napisalem o niej po raz ostatni. zdrowie Panowie (i Panie jesli sa - wciaz zadna sie nie ujawnila Bo niby zmęczona jest :D Edytowane 31 Grudnia 2007 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Pussik mogła by zajrzeć. :wink: U Cvira chyba XP - widać pasek Winampa chyba. Edytowane 31 Grudnia 2007 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) @Venom To Desert byl; nie jest bialy ;] Ale mowisz masz: lepiej? @YogiCK to nie winamp tylko statbar Edytowane 31 Grudnia 2007 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Ehe yhy, hehhee... Zdrowie Wszystkich, a zwłaszcza zatwardziałych userów AGP. ;] Tosz to klasyczna Winzgroza na screenie cvir'a, o co wam chodzi ;] Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Szawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja spędzam:( Znajomi sa na mazurach na mega bibie , pełno fajnych lasek a ja nie moge bo dzisiaj byłem w pracy i jutro do pracy. Mam nadzieję , że ten nowy rok będzie dla was lepszy niż 2007 , dla mnie 2007 był wujowy na maxa, pozdrawiam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Pussik mogła by zajrzeć. ja wiem ze to moze zabrzmiec dwuznacznie, ale przez Pussika chyba zlapalem syfa :angry: :lol2: a konkretnie przez jego geforce9.pl. zajrzalem tam dzis i zaraz spybot pytal czy zezwolic na dostep do winlogon i okazalo sie ze ntos.exe sie zadomowil. na szczescie obylo sie bez reinstalki systemu. poza tym, Pussik jest na pewno na imprezie z ziomami ziom ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dla mnie 2oo8 zapowiada się wujowo...Trzeba przetrwać i opić żeby nie był taki zły :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Cvir - ooo taak, darkness rządzi :) Jeszcze przerzuć się na Operkę ;)Narazie to ja sie na Lecha przezucam... psssst :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Ja od jutra miałem rzucić palenie. Przynajmniej cały grudzień tak sobie mówiłem... No ale. Wiecie, rozumiecie. Może kiedyś się uda, a najlepiej 2 uda. ;] No i zdrowie! Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Szawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Ja od jutra miałem rzucić palenie. Przynajmniej cały grudzień tak sobie mówiłem... No ale. Wiecie, rozumiecie. Może kiedyś się uda, a najlepiej 2 uda. ;]O Udach, a dokladnie Udo to ty mi nic nie mow; bo tak sie nazywa (Niemiec) wlasciciel firmy w ktorej pracuje <_< Edytowane 31 Grudnia 2007 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Mój kolega próbował rzucić w ciągu ostatniego 0,5 roku 12 razy. Narazie dzięki niemu zarobiłem 35zł :P. http://achjoj.info/rozne/maslanka/index.html lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Szef firmy w której ja pracuje nazywa się Pan Naczelnik. ;] Można powiedzieć, że mam pracę "w kratkę" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Uuuu...Heineken sie skończył... Edytowane 31 Grudnia 2007 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Uuuu...Heineken sie skończył...O kur... przypomniales mi ze sie patelnia pali juz w kuchni :lol: dobra nie pije juz wiecej ;] Edytowane 31 Grudnia 2007 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Bo to pierwszy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 ja wiem ze to moze zabrzmiec dwuznacznie, ale przez Pussika chyba zlapalem syfa :angry: :lol2: a konkretnie przez jego geforce9.pl.Jej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Jej ;)Ty szpiegu...czytasz ten topic i zapewne się nabijasz :) Wypij nasze zdrowie niewierny ! :] EDIT: takiego postfuckerstwa w moim wykonaniu jeszcze nie widziałem. Cóż, jak dostane % to chociaż będę miał wymówkę :) Edytowane 31 Grudnia 2007 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...