Skocz do zawartości
Wiesiek

Kto spędza sylwestra na PurePC?

Rekomendowane odpowiedzi

Ja wznosze toast za wszystkich tych, którzy zostali dzisiaj olani, za wszystkich którzy siedzą dzisiaj w domu. Obyście za rok to wy byli ci olewajacy. Nie pije za moją dziewczyne, bo nie warto. A od nowego roku... jestem młody, piękny, mam dowód i prawko. I sto innych nzajomych dziewczyn, po co sie zadręczać tą jedną niewierną. No i oczywiscie zdrowie małego DEVILKA

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wznosze toast za wszystkich tych, którzy zostali dzisiaj olani, za wszystkich którzy siedzą dzisiaj w domu. Obyście za rok to wy byli ci olewajacy. Nie pije za moją dziewczyne, bo nie warto. A od nowego roku... jestem młody, piękny, mam dowód i prawko. I sto innych nzajomych dziewczyn, po co sie zadręczać tą jedną niewierną. No i oczywiscie zdrowie małego DEVILKA

Tak jest ! Olać ich...kiedyś my ich olejemy... Twoje zdrowie el_gringo_dado

A do 24 na 100% wytrwam...po secie co 30min i będzie git :)

Szawel Wybieram sie do tapicera już z pół roku...jakoś zajść nie mogę :D Ale za to jest super wygodny... Co z tego że trochę podarty :P

Edytowane przez rafwlkp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam mam theme "Pure" i bardzo go lubię... Cvir na jakim OS'ie jedziesz ? Śmierdzi mi Linuxem :D

jako rzecze el gringo dado, za wszystkich pic bede tylko nie za nia. i wlasnie napisalem o niej po raz ostatni. zdrowie Panowie (i Panie jesli sa - wciaz zadna sie nie ujawnila

Bo niby zmęczona jest :D Edytowane przez rafwlkp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja spędzam:( Znajomi sa na mazurach na mega bibie , pełno fajnych lasek a ja nie moge bo dzisiaj byłem w pracy i jutro do pracy. Mam nadzieję , że ten nowy rok będzie dla was lepszy niż 2007 , dla mnie 2007 był wujowy na maxa, pozdrawiam .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pussik mogła by zajrzeć.

ja wiem ze to moze zabrzmiec dwuznacznie, ale przez Pussika chyba zlapalem syfa :angry: :lol2: a konkretnie przez jego geforce9.pl. zajrzalem tam dzis i zaraz spybot pytal czy zezwolic na dostep do winlogon i okazalo sie ze ntos.exe sie zadomowil. na szczescie obylo sie bez reinstalki systemu. poza tym, Pussik jest na pewno na imprezie z ziomami ziom ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od jutra miałem rzucić palenie. Przynajmniej cały grudzień tak sobie mówiłem... No ale. Wiecie, rozumiecie. Może kiedyś się uda, a najlepiej 2 uda. ;]

No i zdrowie!

Edytowane przez Szawel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja od jutra miałem rzucić palenie. Przynajmniej cały grudzień tak sobie mówiłem... No ale. Wiecie, rozumiecie. Może kiedyś się uda, a najlepiej 2 uda. ;]

O Udach, a dokladnie Udo to ty mi nic nie mow; bo tak sie nazywa (Niemiec) wlasciciel firmy w ktorej pracuje <_< Edytowane przez cvir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jej ;)

Ty szpiegu...czytasz ten topic i zapewne się nabijasz :) Wypij nasze zdrowie niewierny ! :]

EDIT: takiego postfuckerstwa w moim wykonaniu jeszcze nie widziałem. Cóż, jak dostane % to chociaż będę miał wymówkę :)

Edytowane przez rafwlkp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...