acrobat13 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ale macie tematy E6600 , 2x 8800gtx same padly, nie polubily mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dwie sztuki 8600gt :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dwie sztuki 8600gt :lol2:A widzisz bo pomyliles napewno ten rezystor z kondensatorem :mrgreen: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Morderca :wink: sideband, wbijaj w przyszłym roku do mnie na sylwka. Z Ostrowca do Kielc nie jest daleko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja ubiłem płyte,właściwie to sama z siebie padła,za to zasilacz L&C został przeze mnie przejechany kilka razy skuterem,podeptany,a na końcu wrzucony do strumyka:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 To może zróbmy podsumowanie kto co ubił w tym roku?Troche po#$%^*$%*ych userów.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 A widzisz bo pomyliles napewno ten rezystor z kondensatorem :mrgreen: :wink:Ta :wink: , tv-out mordulec :lol2: YogiCK nie wiem czy dożyje :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Da blok stojący szczytem na wprost rękawiczki :D 2864376[/snapback] Szef firmy w której ja pracuje nazywa się Pan Naczelnik. ;] Można powiedzieć, że mam pracę "w kratkę" ;] i tzw. klawisz jak mniemam :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja ubiłem...yyyy...świnie, ale to się nie liczy chyba. No to 2 zasiłki, mobo + Duron jakiś tam...no i kupe starego sprzętu (dla zabawy :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 ja ubiłem 7300GT 128MB Zalman od Galaxy ;] Kolejny raz zdrowie was wszystkich. Biore sie w garść bo chce nowy rok powitać na prostych nogach :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Biore sie w garść bo chce nowy rok powitać na prostych nogach Leżąc też się ma proste nogi :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jakiej muzyki słuchacie w Sylwestra?Ja właśnie słucham Lady Pank,właściwie oglądam "Sylwester z Tvn" i akurat śpiewają,a Wy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tradycyjnie dyskografię Prodigy, + Pijani Powietrzem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 TechnoBase.FM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jakiej muzyki słuchacie w Sylwestra?Ja właśnie słucham Lady Pank,właściwie oglądam "Sylwester z Tvn" i akurat śpiewają,a Wy?Ta, to samo i tak nic lepszego nie ma... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
block Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dwie sztuki 8600gt :lol2: cztery sztuki :? , wszystkie przez tv out kto da więcej? Wszystkiego najlepszego w nowym Roku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jakiej muzyki słuchacie w Sylwestra?Ja właśnie słucham Lady Pank,właściwie oglądam "Sylwester z Tvn" i akurat śpiewają,a Wy?A ja sobie słucham sensacje XX wieku Wołoszańskiego i popijam grzaniec galicyjski. I mam w tylnej części ciała wszystko... HAWK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja ubilem 2 swinie 2 kozy i przejechalem kota a tak powaznie 1x E6750 padl z przemeczenia wraz z mobasem P5K-E ..? i drugi Ausu P5K-E podczas operacji na biosie ;) teraz mam trzeciego ciekawe jak dlugo pochodzi . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja właśnie słucham Metallici. A co do prostych nóg to fakt, leżac też są proste, ale chce ma chwile o własnych siłąch wyjść na dwór :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Kurde wątpie że u mnie będa fajerwerki puszczali,pewnie wszyscy siedzą w Pubach i chleją do nieprzytomności:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Co do muzyki... Ja słucham jakiś wesołych utworów Lostprophets, Simple Plan, Switchfoot, Yellowcard, Blink 182 itd, tak na poprawienie humoru który delikatnie mówiąc jest "zwalony" ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 To znowu ja. Nie mam siły oglądać tych filmów. W TV jest szit. hmm... nuda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) U mnie się szykuje pokaz na rynku. I na górkach za osiedlem - ściągają na nie wszyscy z mojego osiedla i lkilku okolicznych, by puścić swoje. Zwykle powstaje fajny efekt, dużo lepszy niż profesjonalny pokaz. "1/2 Polaków uważa że mijający rok był udany, 1/4 że był lepszy od poprzedniego a reszta jest w Irlandii"Co prawda, to prawda. Mój najlepszy kumpel ostatnio też wyemigrował :(. Edytowane 31 Grudnia 2007 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Ja tez w domu w tym roku (tak zresztą jak rok temu :D ) :D . Pamiętam, że rok temu był fun na chacie PurePC :D AAAAANDŻEJ!!! [Yogi chyba :D ] :D :D :D :D Nie przejmować się panowie tymi laskami tak, znajdziecie lepsze takie które będą Was [nas :P ] warte! :D ^Muzyka jak zwykle Nightwish :D :D :D Szejset i najlepsze życzenia dla wszystkich z foruma :D Edit: Po alko więcej emot do posta się mieści :D :D :D Edytowane 31 Grudnia 2007 przez PMichalak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Ubite, hmm... Skromnie, bo tylko ASRock na s775 (dzięki czemu wreszcie mam Asusa P5K, po tym shicie to naprawdę super płytka :D) i ModeCom 350GTF (w sumie nie tyle co ubiłem, tylko... kable lekko mi się posklejały kropelką :P) A zapomniałem - witajcie panowie, wszyscy, którzy siedzicie z różnych powodów w domu czy gdzie tam, ważne, że przy kompie i sami/w nieciekawym towarzystwie - to mój pierwszy sylwek przy kompie, a siedzę na strychu w pewnej dziurze, lapek + GPRS i jakoś daje to wszystko rade (mógłbym się nawet do Neostrady piętro niżej kablem podłączyć, ale jest tam zdecydowanie za głośno :P) Za 17 min już nowy rok - wszystkiego najlepszego, żeby się spełniło wszystko, o czym marzycie i aby wam się udawało wszystko, co zaplanujecie i postanowicie :) Edytowane 31 Grudnia 2007 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja tez w domu w tym roku (tak zresztą jak rok temu :D ) :Skoro Ty z Kalisza, to trzeba było do mnie wpaśc! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 PMichalak wszystkiego najlepszego ! Zdrowie ! P.S: mało tego Absolwenta zostało o.O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 PMichalak > oj było w zeszłym roku. Szkoda że w tym roku nie działa ten chat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 a siedzę na strychu w pewnej dziurze, lapek + GPRS i jakoś daje to wszystko rade (mógłbym się nawet do Neostrady piętro niżej kablem podłączyć, ale jest tam zdecydowanie za głośno :P)Brzmi jak jakaś misja szpiegowska :wink: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Czoł(gi)em panowie! Widzę, że tu ogromny SPAMfest się zrobił. ;) Najlepszego w tym następnym roku, oby był lepszy niż poprzedni... albo chociaż nie gorszy. Panny wartościowe sobie znajdziecie, kupicie nowe grafy, spalicie nowe procesory... No i od 2009 będziemy mieli niższe podatki. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...