Neo_x Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Chyba po raz pierwszy od ladnych paru lat i ja spedze sylwestra w domu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Dla mnie sylwek w domu jest codziennoscia :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 jak zwykle od paru lat w domu, a w tym roku również z Wami ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja również w domu z %%, Pro Streetem i Forza MotorSport 2 :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja tym razem,przyczepa campingowa. Kilku kumpli i wiadomo :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) Ja tym razem,przyczepa campingowa. Kilku kumpli i wiadomo :wink:Moze zaciagniesz ja do warszawy ? :D Napewno nie wpadne z pustymi recami :D W zeszlego sylwestra pracowalem od 18 do 6 rano... 2 lata temu sylwestra zakonczylem o 1 w nocy nie pameitajac za bardzo fajerwerkow ;) Przydalo by sie go tak spedzic zeby go zapamietac ale zeby przy tym bylo fajnie ;) Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Neo_x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) W zeszlego sylwestra pracowalem od 18 do 6 ranoCzyżby Orlen? xD Ja spędzałem 2 lata temu sylwka w chacie :D Jutro wybieram się do koleżanki ;) %) Edytowane 30 Grudnia 2008 przez Manhunt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 W zeszłym roku spędzałem sylwestra na PPC, mimo, iż nie byłem w domu. W tym roku jednak idę wśród ludzi, tak więc pewnie będzie do przeczytania ze kilka wspaniałych stron tego wątku ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) W tym roku o dziwo wszystkie plany szlag trafił, więc dołączę do was wraz z moją połówką ew. 0.7 :) Może zawinie się kumpel i kuzynka do pomocy w wykorzystaniu "siwuchy". PS. Jak ktoś jest urokliwą kobietą w wieku 18-24 :rolleyes: może się dołączyć do pomocy przy wykorzystaniu "siwuchy", oferty ze zdjęciem wysyłać na PW :D. Zakąska i popita zapewniona B-) Edytowane 30 Grudnia 2008 przez mastertab Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Moze zaciagniesz ja do warszawy ? :D Napewno nie wpadne z pustymi recami :D W zeszlego sylwestra pracowalem od 18 do 6 rano... 2 lata temu sylwestra zakonczylem o 1 w nocy nie pameitajac za bardzo fajerwerkow ;) Przydalo by sie go tak spedzic zeby go zapamietac ale zeby przy tym bylo fajnie ;) Tyle że nie ma osi i papierów :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Olsztyn, Molotov, Kicha party w rytmach disco ;] W ostatnim momencie mnie wyciągnęli... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Tyle że nie ma osi i papierów :lol: to by był dopiero niezapomniany sylwester :D A co do mnie, to mi nie kroi się żadna porządna impreza, do tego jestem chory więc sylwester pod chmurką raczej odpada jeśli mi się do jutra nie poprawi. Pozostaje zatem pierwszy raz sylwester na purepc i w domu (bo na imprezach domówkowych na purepc zdarzało mi się wpaść i zrobić trochę zamętu ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OSSA Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 U mnie jak co roku domówka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Ja w tym roku raczej nie zagoszczę na forum. Na początku dostałem propozycje od znajomego by pójść... pracować (500zł na rękę + napiwki) jako pomoc szefa kuchni na jednym balu sylwestrowym dla nieco bogatszych Wrocławian. Niestety ów kucharz sobie znalazł pomocnika szybciej niż ja zacząłem się zastanawiać ;) (bywa). Idę więc na I Love New Year 2008 w Hali Ludowej (Wrocław) i mam zamiar się bawić co najmniej dobrze. Od dawna nie byłem na żadnej większej imprezie. Mam dość domówek i tzw. spotkania przy piwie. Muszę się wyszaleć :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Devil - ja mogłem miałem wejściówkę za darmo do sekcji VIP-ów, ale za późno się dowiedziałem no i robię imprezę w domu., bo już gości wcześniej naspraszałem Sylwester na ppc? Przerabiałem to, jeszcze za czasów tweaka. Dla takich nerdów jak my to standard ;D pamiętam kiedyś napisałem posta o 5 rano na imprezie i ktoś mnie od psychicznych zwyzywał ^^ ehhhh starzeję się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) W tym roku PPC, z gazem rozweselającym, tak jak kilka lat temu z Tweakiem... Edytowane 31 Grudnia 2008 przez kojeczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 U mnie domówka, ok. 10 osób i litry alkoholu :wacko: Ale na PPC oczywiście wejdę i złoże Wam wszystkim życzonka noworoczne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 (edytowane) kojeczny Twoja historia mnie urzekła. Powinieneś iść z tym do TVN'u. Edytowane 31 Grudnia 2008 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Myślałem żeby serial nakręcić. To jest nauczka dla innych żeby nie pisać na podtlenku azotu :D Edit idzie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 No to widze, że sam tu siedział nie będę ;] Chyba, że ktoś mnie wyciągnie na jakąś impreze, ale to wołami by musieli w taki mróz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Podtlenku sie używa do narkozy :P Wesołego nowego 2009 roku zycze ja yuucom Wam paniom i panom z PPC ;d. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zapowiadało się dobrze (2 osoby, które mówiły o 2 różnych imprezach). Wygląda jednak na to (patrząc na to, że zero SMS, czy telefonów na ten temat), że skończy się na dużej pizzy, dobrej muzyce, filmie, gierce itd. W ciągu dni wolnych przestawił mi się zegar biologiczny o kilka godzin do przodu :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Nie tylko tobie Miguelu... :) Jutro (tzn. dziś :)) Muszę wstać o 8.00...może nie iść spać ?:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 W tym roku PPC, z gazem rozweselającym, tak jak kilka lat temu z Tweakiem...to bardzo ciekawe, bo ppc powstało w kwietniu 2006 a ty konto masz od "22-listopad 06", czyżby :banana: ?? Nie tylko tobie Miguelu... :) Jutro (tzn. dziś :)) Muszę wstać o 8.00...może nie iść spać ?:DNo ja wstaje o 7 a już po 4 jest :P. Ja być może też zagoszczę na ppc, w sumie to jeszcze cały dzień mam na kombinowanie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojeczny Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) to bardzo ciekawe, bo ppc powstało w kwietniu 2006 a ty konto masz od "22-listopad 06", czyżby :banana: ?? Nie. Ciężko mi przypomnieć sobie jak to było, ale wydaje mi się że na ppc zrobiłem konto przed końcem tweaka (chyba był taki okres) i o to chodzi ;] Edytowane 31 Grudnia 2008 przez kojeczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 W zeszłym roku na Pure, więc w tym roku też będę spędzał sylwka w domu... TDU/moje ulubione forum czyli PurePC. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Szczesliwego Nowego Roku, skladam ja st1ch, dawniej kto inny xD Ogolnie sylwka od 5 lat nie spedzam w chacie, i teraz tez tak bedzie, czyli standard kumpla chata + 5 kumpli ze swoimi polowkami takimi nie do picia, no chyba ze ktos lubi xD, i w tym roku sie zdecydowalismy na piwo xD W zeszlym roku wiskey, dwa lata temu wodka, 3 lata temu piwo, to teraz przypada piwo, za rok wodka xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Czyżby Orlen? xD Ja spędzałem 2 lata temu sylwka w chacie :D Jutro wybieram się do koleżanki ;) %) Stare czasy xD Tyle że nie ma osi i papierów :lol:Bez ryzyka nie ma zabawy ;D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 W tym roku bal, black tie i te sprawy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 (edytowane) a u mnie ekipa organizuje sylwka w naszym dawnym gimnazjum na 200 osob xD i bedzie niezly dym ^^ pozdrwaiam i szczesliwego nowego :] update: dodam jeszcze ze przebierany jest :D Edytowane 31 Grudnia 2008 przez bielski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...