metal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Przepraszam, czy można się dosiąść? :wink: A propo nowego roku, nie wiem, czy zauważyliście [pewnie tak], ale 1 stycznia będzie datą idealną - 0101010 [ ; :D To ja idę zrobić gorącej herbaty z cytryną... :lol: :D ; ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ha ja zaraz wychodzę na sylwester pod blokiem :D :D Potem pewnie w kilka osób pojedziemy na plac Konstytucji :)) pozdrawiam wszystkich spędzających tą noc jak i poprzednie sylwestry na purePC :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Kolejny od 3 lat ( od pojawienia sie syna ) sylwek w domu. Juz sie z tym pogodzilismy i siedzimy sobie z zona, a maly tradycyjnie rozwala zabawki po calym pokoju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja też spędzam sylwka w domu ale u cioci :] Nie mam ochoty nigdzie w tym roku iść więc dotrzymam towarzystwa innym użytkownikom PPC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja zaraz wybywam na sylwka do znajomego - robi dość sporą imprezę, więc będzie można zaszaleć (tym bardziej, że rok temu w domu siedziałem) :D Tymczasem życzę wszystkim, którzy gdzieś się wybierają jak i tym, który spędzają sylwka na PPC Szczęśliwego Nowego Roku ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zapraszam do mnie, szampan bezalkoholowy stoi, wódeczka bezalkoholowa również, dla smakoszy mam też bezalkoholowy dżin a żoneczka krząta się i przygotowuje zakąski :) Białystok Witosa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 ostatni sylwester w domu- pracy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 A ja tradycyjnie już od nie pamiętam kiedy - pracuję. Jutro się odrobi zaległości na jakimś afterparty ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Kolejny od 3 lat ( od pojawienia sie syna ) sylwek w domu. Juz sie z tym pogodzilismy i siedzimy sobie z zona, a maly tradycyjnie rozwala zabawki po calym pokoju.Zazdroszcze.... żona w 6 miesiacy ciazy wyladowala w szpitalu (przedwczesny porod!). Dodatkowo od 3 tygodni lecze zęba 47 (siódemka dolna prawa), lekarka powiedziala ze on fizycznie NIE MOZE BOLEc...a jednak, okazalo sie na przeswietleniu ze w ta siódemke prostopadle uderza ósemka:D i dlatego stan zapalny, dostałem antybiotyk Biseptol 960, ktory ma wiecej skutkow ubocznych niz wypity domestos...i dostalem silnych bóli w odcinku lędźwiowym...(myslalem ze to nerki) Przemilcze fakt, ze dzis jak na szybko do dentysty jechalem Straż Miejska sie przyczepila do parkowania:| no fajnie zab boli, a ja mam na parkingu 300m dalej zostawic auto...na szczescie zrozumieli, ze mam wrzody dwunastnicy i nie moge za duzo brac lekow p.bólowych i ogolnie mam juz wszystko w d*** to mnie pouczyli.... Uśpiłem córeczkę, i siedze jak ofiara losu sam:| a tesciowa wydzwania abym sciagnal pranie! bo to pryznosi pecha...nie ma co sylwester najlepszy z najlepszych :damage_wall: i nawet sie nie moge jednego bronka napic:( Edytowane 31 Grudnia 2009 przez HeatheN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Co robić.. Ja jak rok temu dotrzymam i w tym roku towarzystwa na PPC. :-) Edytowane 31 Grudnia 2009 przez Sobota Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zazdroszcze.... żona w 6 miesiacy ciazy wyladowala w szpitalu (przedwczesny porod!). Dodatkowo od 3 tygodni lecze zęba 47 (siódemka dolna prawa), lekarka powiedziala ze on fizycznie NIE MOZE BOLEc...a jednak, okazalo sie na przeswietleniu ze w ta siódemke prostopadle uderza ósemka:D i dlatego stan zapalny, dostałem antybiotyk Biseptol 960, ktory ma wiecej skutkow ubocznych niz wypity domestos...i dostalem silnych bóli w odcinku lędźwiowym...(myslalem ze to nerki) Przemilcze fakt, ze dzis jak na szybko do dentysty jechalem Straż Miejska sie przyczepila do parkowania:| no fajnie zab boli, a ja mam na parkingu 300m dalej zostawic auto...na szczescie zrozumieli, ze mam wrzody dwunastnicy i nie moge za duzo brac lekow p.bólowych i ogolnie mam juz wszystko w d*** to mnie pouczyli.... Uśpiłem córeczkę, i siedze jak ofiara losu sam:| a tesciowa wydzwania abym sciagnal pranie! bo to pryznosi pecha...nie ma co sylwester najlepszy z najlepszych :damage_wall: i nawet sie nie moge jednego bronka napic:( No to faktycznie nie mam co marudzic, bo jak widac mozna miec gorzej nawet w ostatnim dniu roku. Oby wszystko zakonczylo sie pozytywnie, a dzieciaczki byly zdrowe A tesciowe to osobny temat ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 No ja w tym roku niestety też home. No cóż tak wyszło i tyle. Już prawie zawału dostałem jak 1,5 prądu nie było....... masakra jakaś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Mi się nawet już od paru lat nie chcę chodzić na żadne sylwestry :P Starzeje się xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 No to faktycznie nie mam co marudzic, bo jak widac mozna miec gorzej nawet w ostatnim dniu roku. Oby wszystko zakonczylo sie pozytywnie, a dzieciaczki byly zdrowe A tesciowe to osobny temat ;) Dzieki:) Oby przyszly rok byl lepszy, lub nie gorszy od mijającego:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ty masz 110 gier na steam to się nie będziesz nudził. :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Mi się nawet już od paru lat nie chcę chodzić na żadne sylwestry :P Starzeje się xD Starość nie radość. Ja również siedzę w domu, ale jest to podyktowane faktem iż jestem posiadaczem 5 miesięcznej łobuziary :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ty masz 110 gier na steam to się nie będziesz nudził. :lol2: Wyświetl wszystkie gry użytkownika 113 A za 3 godzinki jak kolega w LA wróci do domu to będzie 114 - Street Fighter jako gift za 26zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Tez siedze z swoja rodzinka w domu... Synek 1.8 roczka in action i fajnie jest .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Taaaaaaaa...aaaa B-) ja też tatuś od 1,5 miesiąca, więc również w domu i kompa nie zamierzam wyłączać. Winko z baniaczka ściągnięte i na grzańca się szykuje. Pozdrawiamy serdecznie (happy new fear :grin: ) Ja, żonka i mały Eryk "turti" - ksywka od urodzenia :lol2: bo buziaka ma jak żółwik. A z resztą jeszcze się odezwę koło północy. Peace!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 A to widzę więcej tatuśków na PPC :) Oto moja łobuziara :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Też zostaję, miastową imprezę mi skasowali, chociaż w tym roku taki fajny śnieg... Oby 2010 nie był gorszy, na pewno ładnie wygląda liczbowo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Blant chcesz zobaczyc masakre : Tatuś poszedł do pracy...impra na całego... Tu jak wrócił : Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ja natomiast jestem w Szwecji (w Linköping) u znajomych moich rodziców. Poczęstowali mnie już nawet glöggiem - czymś, co smakuje jak połączenie wina i wódki, a na dodatek podawane jest na gorąco. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix6814 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam u mnie tez syl w domu od xxx lat ale co tam popijam czwartą wareczke :lol2: przed kompem cóż pozostaje życzyć tylko SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU zobaczymy co przyniesie nowy rok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 0,5l Ballantine's pękło a ja czuję się dość trzeźwy ;] Po drodze 2 razy prądu nie było i takie tam ciekawostki ;] Szczęśliwego Nowego Roku :D Właśnie zawijam się na molo w Orłowie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) U mnie sylwek w domu i powiem tak..., w końcu :rolleyes: Oby Nowy Rok płynął miło i szczęśliwie, słowem: powodzenia na każdej niwie Bawcie się dobrze. Edytowane 31 Grudnia 2009 przez mortex Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Blant chcesz zobaczyc masakre : Tatuś poszedł do pracy...impra na całego... Tu jak wrócił : Moja jak na razie wyżywa się na klawiaturze. Wygląda to mniej więcej tak (sorry za brak dźwięku - żona nagrywała) http://www.youtube.com/watch?v=8EmlYwdnhdI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dobra Panowie, ja się zwijam posłuchać trochę muzy [ ; a że koniec 09 już blisko, więc chciałem życzyć wszystkim [włącznie z rodzinami] na forum i poza nim, aby nowy rok był lepszy od zeszłego! AMEN! [ ; :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zeszłego roku bylem na dużej imprezie we Wrocku (hala ludowa) i jeszcze parę domówek wcześniej. Dzisiaj miałem iść na domówkę, ale wolałem jednak zostać z drugą połówką w domu. Mimo że data 2010 raczej okrągła, ale postanowiłem spędzić tego sylwestra na spokojnie. A zaoszczędzona kasa bardzo się przyda w przyszłym roku. Życzę wszystkim szczęśliwego roku i oby nadchodzący rok był powodem do częstszych uśmiechów niż smutnych min. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omen Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) No ja też idle'uję przed kompem. Co począć, jak człowiek nie jest "chciany" przez innych człowieków ;) Ale oczywiście wszystkim życzę samych pomyślności w Nowym Roku :) Edytowane 31 Grudnia 2009 przez Omen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...