Kwazor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Omen włacz PRIME ... i STRESS bedziesz miał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) pozdro pozdro :) może nie na ppc ale w domku ;) więc szczęśliwego Edytowane 31 Grudnia 2009 przez slavOK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 NIC PANOWIE TO MOJ OSTATNI POST W TYM ROKU >>> to juz koniec nie ma juz nic..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Szczęśliwego Nowego Roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Najlepszego, niech sensimilia będzie z Wami!! Peace!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Najlepszego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omen Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Dobre z tym prime'em, nie pomyślałem :D Za rok impreza z OCCT, wPrime i Orthos - murowana xD Edytowane 31 Grudnia 2009 przez Omen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) 2010 <- głupio wygląda ale co zrobić :D Edytowane 31 Grudnia 2009 przez stranded Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 (edytowane) Zmień ustawienia daty i godziny -> Zmień datę i godzinę. I ustaw coś co "niegłupio wygląda". Edytowane 31 Grudnia 2009 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 O nie...* znalazłem żubrówkę w szafce na wina... o nie...* :roll: :lol: :D :) już mam laga na układzie wzrokowym 8) :shock: :wink: A co wam nie pasuje w 2010? :D * - szklanka do whisky :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) Szczęśliwego... Niewiele po godzinie 00:00 udało mi się zrobić naprawdę dobre zdjęcia - niepoprawnie działające fajerwerki to jednak coś :D @ "niepoprawnie działające fajerwerki" - to były rakiety, które miały odlecieć, jednakże tego nie zrobiły, tylko... no właśnie Edytowane 1 Stycznia 2010 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro0912 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 wesołego :D ja właśnie wróciłem z imprezy :D wracam a tu co? :D płyta pada i nie widzi dysków niczego ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja też wróciłem z imprezy, więc życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 ej ci ti jest z pięć lat te,u wchoidziłem a tu impreza trwał w najlepsze a tu widzę sami tatusiowie, starzeje się forum nam.... no ale cóż, dobrze zdrobiony noworoczne yczenia składam wam co pamiętają zeszłe czasy wieśka z ronu 2003/04 i dalszych POZDRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastekk Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 no panowie , wlasnie po imprezie w domu pilnuje od godziny kumpla ktory nie potrafi dojsc do siebie i złapał laga w moim wc. Daje mu czas do 5:00 i ide w kime ;) Pozdrowienia dla wszystkich!!!!!!!!1111 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ma ktoś aspirynę? :D TYLKO SIĘ NIE PRZEKRZYKIWAĆ, PROSZĘ!!! ale mi niedobrze... :oops: :roll: :? Przynajmniej mam muzę na zatrucie alkoholowe [ ; - Black Sabbath "Planet Caravan", super utwór! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) troche za pozno ale wszystkiego dobrego w nowym roku :) spedzalem z butelka jd, bylo niezle :D metal, mam ale mam cos lepszego od aspiryny ;) edt na otrzezwienie proponuje to: http://www.youtube.com/watch?v=jAUDcSB6Otc Edytowane 1 Stycznia 2010 przez ayabrea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) ayabrea, zlituj się chłopie! :lol: :D :? King Crimson "Epitaph" - idealne... :D 8) ale mi niedobrze, bleee... / : na razie piję wodę... i chyba pójdę się położyć... nie zdążyłem... :oops: :lol: teraz mogę iść się położyć [ ; : ) Edytowane 1 Stycznia 2010 przez metal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Piwko sobie zaaplikuj :D po wypiciu jestem jak nowo narodzony Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 A ja sobie konsumuje bardzo spore śniadanko; Danzka (Porzeczkowa) i Sobieski (Mandarynka) dostaje odemnie 10/10, zero kaca, wszystko w porządku... Sylwester udany; Ps. Do Siego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) ayabrea, zlituj się chłopie! :lol: :D :? pomysl jak pijesz bez popitki baniaczka, hahahaha ale mi niedobrze, bleee... / : na razie piję wodę... i chyba pójdę się położyć... nie zdążyłem... :oops: :lol: teraz mogę iść się położyć [ ; : ) serwal4, ide wlasnie do sklepu bo od 10 mozna kupic i 3mam cie za slowo bo glowe mi rozwala, mAM nadzieje ze pomoze, oczywiscie w rozsadnej ilosci, polecam na kaca: http://www.youtube.com/watch?v=g7aHLZctJgM pozdrowki dla skacowanych :lol: Edytowane 1 Stycznia 2010 przez ayabrea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 #1: Wszystkiego Najlepszego w 2010 roku dla całego PPC :!: #2: W tym roku tez poza domem świętowałem, nie licząc rozciętej ręki, obitego kolana i zgubionego zegarka wszystko ok :) Nawet kaca się nie dorobiłem więc nie było źle :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 #1: Wszystkiego Najlepszego w 2010 roku dla całego PPC :!: #2: W tym roku tez poza domem świętowałem, nie licząc rozciętej ręki, obitego kolana i zgubionego zegarka wszystko ok :) Nawet kaca się nie dorobiłem więc nie było źle :P Ulala biorąc pod uwage ze jaki sylwek taki caly przyszly rok, to masz nie wesoło:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Najlepszego wszystkim. Ja niedawno wstałem po domówce na stancji dziewczyny (na tatusia jeszcze za młody jestem :P). Nie klikajcie postów za głośno ok? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Najlepszego w nowym ;> I cobyście w tym 2010 nie musieli znów siedzieć 31stycznia w domu :P Ja zakotwiczyłem w porcie macierzystym koło 3 rano i od razu kima - chyba też się starzeje ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) Najlepszego w nowym ;> chyba też się starzeje ;] nie tylko ty :lol2: pic czy nie pic, o to jest pytanie B-) w sumie do niedzieli mam wolne, czekam na wasze opinie :lol2: Edytowane 1 Stycznia 2010 przez ayabrea Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 My w saloonie w strojach kowbojskich wiek ludzi 30+ bawiliśmy się do 9 rano... czuje się jak koń po westernie hehe. Bede chyba spac do poniedziałku. Nie te lata już na tak długie imprezy. Było świetnie. Zostaje na stałe kowboyem:> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Brak kaca to piękna sprawa :] Hmmmm chyba jeszcze mnie trzyma :D 0,7 whisky pękło + cygarko całe a ja się dobrze czuje. Jak dla mnie bomba ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 (edytowane) Co tak wymiękacie? Ja za 2 godziny jadę na "poprawiny" ;) które pewnie się przeciągną do niedzieli... Oj dawno takiego maratonu nie miałem. Ostatnio chyba na studiach. Zapowiada się delirium tremens... P.S. Zmęczonym życiem polecam uzupełnienie elektrolitów ;) P.S. 2 Wciśnij też ktoś pajaca, bo dziś coś cienko... http://www.pajacyk.pl Edytowane 1 Stycznia 2010 przez Szawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...