slavok Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 a jaka będzie nagroda ? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Może mały konkurs, kto napisze pierwszego posta w tym temacie równo o 00:00? Spoko. Obiecuje z mojej strony koszulkę plus kubek PurePC :) (Serio). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 :blurp: Czekamy do 00:00 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 To mały DDOS będzie :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Trzeba będzie zawczasu otworzyć stronę na telefonie. Bo wątpię żebym w mieszkaniu o północy siedział. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 No niestety komórka w serwisie więc nie napiszę pierwszy ale będę czujny jak wrócę z pozadomu :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 powodzenia w otwieraniu połączenia danych na komórce o 00:00 w nocy :D też odpadam bo jadę o 12 na miejscową górkę podziwiać sztuczne ognie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 powodzenia w otwieraniu połączenia danych na komórce o 00:00 w nocy :D też odpadam bo jadę o 12 na miejscową górkę podziwiać sztuczne ognie :D Co racja to racja :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 powodzenia w otwieraniu połączenia danych na komórce o 00:00 w nocy :DO dziwo działa, sprawdzone doświadczalnie w zeszłym roku w Orange. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 mi co roku o 12 to się nie udaje nawet smsa wysłać ;) Spoko. Obiecuje z mojej strony koszulkę plus kubek PurePC :) (Serio). tak po za konkursem to można gdzieś kubek koszulkę zamówić ? bo sklep pure nie działa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 To mały DDOS będzie :> Ok, potwierdzam nagrody: 1 miejsce - najbliżej północy: Koszulka polo (rozmiar L lub XL) + T-shirt (rozmiar L, XL lub XXL) + smycz 2 i 3 miejsce - T-shirt j.w. + smycz Liczą się tylko posty wysłane po północy czyli 23:59:59 nie wlicza się, 00:00:01 owszem. Liczone co do sekundy wg. wpisów w bazie danych serwisu. Jak będzie równo w danej sekundzie więcej to pomyślimy nad rozszerzeniem puli nagród ;) Wyniki: powiedzmy 2 stycznia, bo nie sądzę, żebym dał radę jutro ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Nie ma to jak być chorym w sylwestra -.- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja rok temu zdychałem.. teraz właśnie opuszczam bunkier. :] Miłej zabawy wszystkim i nie przesadzajcie z %. ;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 A ja znowu na Pure, przy Current 93 - All the Pretty Little Horsies :gitarzysta: Zgaszone światełko, zapalone lampki, przyjemna muzyka... nic, tylko czekać do północy. I nie ciągnie Mnie do picia. Hush-a-bye Don't you cry Go to sleepy little baby Go to sleepy little baby When you wake You shall have All the pretty little horsies All the pretty little horsies :gitarzysta: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Ja rok temu zdychałem.. teraz właśnie opuszczam bunkier. :] Miłej zabawy wszystkim i nie przesadzajcie z %. ;> Chyba zartujesz Panie :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 (edytowane) no to mamy 2011 :) Najlepszego w Nowym roku :) Kurde zegarek systemowy miałem o jedna sek za wcześnie ustawiony :/ lipa z nagród :D Edytowane 31 Grudnia 2010 przez orlontko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 2k11. To będzie dobry i ciekawy rok. Smacznego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Szczęśliwego Nowego Roku 2011! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Szczęśliwego Nowego Roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 11! [ ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 (edytowane) pierwszy ? :lol: edit// Fail :lol: :lol: :lol: Edytowane 31 Grudnia 2010 przez Maniakalny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Wszystkiego najlepszego ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 To kolejny rok wyzwań przed nami. Szczęśliwego Nowego panowie i panie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C4Ctu5 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Czyż byś my mieli już 2011 czy jeszcze nie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barder90 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Szczęśliwego Nowego Roku 2011 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 No to witamy 2011 :) Oby udany! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 wszystkiego najlepszego w nowym roku! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Happy New Year :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacus24 Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 Happy New Year :) A ja złapałem time outa i tak wisiał 3 minuty buuu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2010 DDoS się nie udał / ; Ale przez chwilę forum nie odpowiadało [ ; Swoją drogą... laaag! :D :wink: fuuu... 4 miejsce, najgorzej / ; ; ) Najlepszego! :cool: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...