zzizzy Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Może jakiś konkursik, jak rok temu? Wygrałem czerwoną smycz PPC, dziś służy do noszenia służbowego ID i tokena ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Już prawie godzina zero, yeah! Igristoje stoją zmrożone i czekają na rychłe odpalenie z balkonu. Przez ostatnie kilka godzin skonfigurowałem trzy routerki, wyczyściłem cały sprzęt 'kompjuterowy' i rozlokowałem się w tzw. kanciapie, czyli w sumie gut. Yogi i Jaca, w 2012 definitywnie zajmę się prawkiem. Dla mnie plus jest taki, że stolica ma b.dobrze rozwiązaną komunikację miejską i podmiejską. Godzina zero się zbliża, choć już od paru hardo strzelają. Deadline tuż tuż, wychodzę! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Marco baluje w tym roku... :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Najlepszego 2012. Jak zwykle pierwszy post w nowym roku. Roxuje rulezem, pierwsza forumowa lama. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 (edytowane) Badum, tsss... B-) (...)...znaczysię... najlepszego! :plom: Edytowane 31 Grudnia 2011 przez KHOT 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 nie edytuj, widzieli, screeny majom! :lol2:Drobna przeszkoda, moi ludzie już są w drodze :ph34r: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Popijając podróbkę szampana życzę wam wszystkiego naj w Nowym Roku !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Cierpliwości panowie. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fructo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 (edytowane) Brodka na TVP2 dobrze daje. :) Najlepszego! Edytowane 31 Grudnia 2011 przez fructo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Bełt z bąbelkami, pokaz fajerwerków między blokami i najlepsze życzenia czyli .... mamy to już za sobą :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Bełt z bąbelkami, pokaz fajerwerków między blokami i najlepsze życzenia I to jest prawdziwy Sylwester :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Najlepszego itd. oby ten roczek był lepszy niż poprzedni :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 Najlepszego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2011 (edytowane) Szczęśliwego!Szampon @ balkon mit tatusiek - bezcenne (choć on pił droższego, jednak mój siarofrut Moskiewskoje Igristoje or so roxował rulezem). Warschau, konkretnie Wilanów, daje radę - ostrzał przed chwilą dopiero się skończył. Wyszedłem z tatkiem na ulicę, spotkaliśmy sąsiadów i moją znajomą z dzieciństwa, która miała być poza miastem. Heh, wesoło, zaraz z rodzicielami wybieram się do jakiejś ich znajomej, coś czuję, że będzie wesoło Liczę na to, że nowy rok będzie dla mnie/nas łaskawszy - może to trochę narcystyczne i nihilistyczne, ale chciałbym, aby jakaś miła pani zainteresowała się mną na dłużej, ponadto planuję zrobienie prawa jazdy (aka prawka) i wycieczkę do Japonii, jakoś w wakacje. Przede mną także ważny krok z tzw. naukowych - życzcie powodzenia, przyda się :). Edytowane 31 Grudnia 2011 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Z pamiętnika przedsiębiorcy : godzina 00:38 nowy rok, odbieram telefon - "siema hep! krzychu z tej strony ... %$^$^@# no wiesz ktory krzychu ....hep! bo ten .... aparat upadl .... " Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Dostałem kilka SMSów z "życzeniami" od zupełnie nieznanych mi numerów - może od jakiś 'patafianów' (nie obrażając), którym serwisowałem komputery - super. Paru nadgorliwych petentów wrzuciłem na blacklistę - nie mają szans na połączenie ~. ^ ^ .~ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wszystkiego naj w nowym roku. Ja wlasnie ogladam "Kowboje kontra obcy" na najgorszej domowce na jakiej w zyciu bylem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 B-) 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Nie wiem czego mógłbym życzyć w tym roku... Więc życzę tego, żeby spełniły się wasze marzenia... :) Każdy w końcu jakieś tam ma... Edytowane 1 Stycznia 2012 przez KWS89 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wszystkiego najlepszego w nowym roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 (edytowane) Jak co roku życzę wam wszystkiego dobrego. Dla tych co przed kompem siedzieli, tych co na purepc i wszystkim których sytuacja zmusiła do świętowania przy komputerze. Życzę wam aby wasze postanowienia noworoczne były realizowane, abyście konsekwentnie dążyli do waszych marzeń. Bądźcie optymistami, nieście radość innym. Smutki? Zachowajcie dla siebie, słuchajcie bliskich bo oni są dla was podporą. Nie oceniajcie ludzi, każdy ma powód być tym kim jest i zachowywać się w dany sposób. Próbujcie najpierw zrozumieć, potem być zrozumianym. Wasze zdrowie piję, pewnie za rok też będę pamiętał :) Pozdrawiam Wiesiu :) Kurcze panowie jak ten czas leci... W 2004 założyłem aktualny wątek czyli 8 lat temu. Ten kto śledzi forum to wie że rok wcześniej tez był wątek tylko pod innym pseudonimem pisałem. Powiem tyle, czas zapier..la i sporo się zmieniło, człowiek z dzieciaka staje się dorosłym tak nagle... Cieszy mnie że historia tutaj jest zapisana i że raz w roku mogę dać wam trochę radości :) Edytowane 1 Stycznia 2012 przez Wiesiek 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Powrócił! Najlepszego ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Popijając podróbkę szampana życzę wam wszystkiego naj w Nowym Roku !!! Ja piłem prawdziwego chanpange czy jakoś tak i kużwa niedobre to w pidżdziec... Igristoje żądzi :D... Chcę w tym roku żucić fajki ..... wiem ciezka sprawa ale jest kryzys i to co ja gorszy bede ? Też bede miał kryzys typu : zapalne /niezapale... A $$ przeznaczy sie na kontynuacje prac nad Mew* * Małe elektrownie wiatrowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Najlepszego w 2012 ! ps. No i zaliczylem sylwka przed komputerem, rozlozylo mnie choróbsko... a mial byc wyjazd w góry. Mam nadzieje ze nie zapowiada to beznadziejnego roku... ehhh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Sylwester zaliczony. Zmiana towarzystwa była zdecydowanie dobrym pomysłem. Swoją drogą jako jedyny piłem wódkę i jako jedyny nie mam kaca rano :lol2:. Aczkolwiek moment lekkiego nieogarnięcia w stylu Kac Vegas miałem jak się obudziłem w jednym łóżku ze znajomą <_<. Teraz tylko trzeba ogarnąć ciuchy - właścicielka ma 2 perskie kocury, które potwornie gubią sierść. Całe ubranie miałem w kocich kłakach. Tylko zebys wrocił prosto do domu a nie przez cale miasto szedł. :DI tak szedłem przez całe miasto bo kumpla odstawiałem do domu, bo nie byłem pewien trasy jego powrotu :lol2:. Ale potem już prościutko do domu :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Chu.j z kocurami gorzej jak alimenty będziesz musiał ogarniać :lol: 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Mój post odnośnie najgorszej domówki z godziny 2:08 można uznać za nieaktualny. Chwile później zmieniła sie ona w najlepszą domówke ever :D Xbox, kinekt i gry sportowe rulez, sie rozkęciło, kupa śmiechu i zabawy, właśnie wróciłem do domu i ide w kime. Jeszcze raz najlepszego! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Wstać jutro przed 16stą. Ha, postanowienie noworoczne DONE! Najlepszego w dwunastym roku trzeciego tysiąclecia chłopaki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 1 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2012 Taa, a teraz zostawiłeś włączonego pieca i poszedłeś dalej kimać ;> W sumie tego nie było w umowie że nie możesz robić :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...