Skocz do zawartości
Wiesiek

Kto spędza sylwestra na PurePC?

Rekomendowane odpowiedzi

To będzie mój pierwszy Sylwek z purepc. :) Właśnie byłem na dole po kolejną porcję placków i herbatki z prądem :rolleyes: Looknąłem przez ramię co tam w telewizornii, Krawczyk jak zwykle z playbacku i poszedłem znowu na piętro do siebie. A u mnie z głośników na full leci Disturbed - Down With The Sickness :gitarzysta2: :banana:

Jeszcze się odezwę w okolicy 0:00.

A tym czasem ....Get up, come on get down with the sickness ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna osoba która tutaj poczeka na Nowy Rok :) czyli ja 8)

TV wcale nie chcę oglądać, znając życie jest jakiś komercyjny syf... U mnie w głośnikach Mobb Deep - "Shook Ones Part 2"

Edytowane przez awq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kolejna osoba która tutaj poczeka na Nowy Rok :) czyli ja 8)

TV wcale nie chcę oglądać, znając życie jest jakiś komercyjny syf... U mnie w głośnikach Mobb Deep - "Shook Ones Part 2"

Nana - Lonely - radio z neta ;)

Maniakalny czemu blizej nie mieszkasz - bench by sie zrobilo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja tez sie dołacze do tego wspólnego siedzenia :)

Skonczyłem ogladac Wojewódzkiego i fajny tekst poszedł (Kaziemira Szczuka - S; Misiek Koterbski - M)

K: - Dlaczego jak wszedłes do garderoby to nie powiedziałęs "Dzien dobry"?

M: Bo wiem ze jestes za równouprawnieniem i chciałem zebys pierwsza powiedziała.

Szczuke normalnie zamurowało :)

No a przedtem film leciał z Jennifer Love Hewitt - ogladam kazdy film w którym wystepuje, nawet najwiekszy shit.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie zapuściłem Jamiroquaia - wszystkie najlepsze single w całej historii :) no i tyle co jakiś czas lukam na CNN co tam w świecie i tradycyjnie czekam do 6:00 rano na pokaz na Times Square w NYC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja również siedzę, ze względu na piep...oną grypę. Eeech, trzęsę się trochę, niestety nie w rytm muzyki .... brrrrr :-P

współczuje ja też miałem grypę już 2 tygodnie temu ale jełop ze mnie - zamiast sie wyleczyć to latałem po dowozu. teraz jestem na prochach i nie mogę pić. właśnie wróciłem z imprezy bo jednak trzeźwy z pijanymi sie nie dogada nie ma wuja <_< B)

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
swoją drogą ciekawe w jakim stanie rano bedą :lol2:

no ale zawsze moge sie pocieszać że sylwestra spedze na PurePC jupi :wink:

ma ktoś może skype :D może by zrobić jakąś konferencje !!! :D

oczywiście jak o 00.00 mi zdejmą limit z neo :D

Edytowane przez KAMILcom

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ath:

To bańka zwykła. Tzn może i płaski trochę jest, ale do LG Flatron to mu minimalnie brakuje. Za to obraz jak żyleta, ogromne rezerwy ustawień. Co do rozmiaru, to jest minimalnie (około 1cm) mniejszy od mojej poprzedniej 17-tki, czyli Siemens-Nixdorf MC 1702. No i co najważniejsze 100Hz w 1024x768.

@Orgiusz:

Trzymam w granicach 2K rpm, bo jak depnę bardziej, to idzie bokiem, bo jest poprostu ślisko. Autko nie jest specjalnie ciężkie (E30 Coupe) i sam moment obrotowy z rzędowej szóstki popycha je do przodu.

Wracając do tematu, to zagapiłem się chwilowo na Gwiezdne Wojny. Straszne zacofanie technologiczne tam mają - ubrania z materiału, brak parasoli, robot z AI, ale bez procesora mowy i wiele innych kwiatków, które razi. Ja jednak oglądałem dla tej niby panny senator - nawet urocza. No ale Rachel z "Friends" nie dorównuje. :P

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w sumie fajnie tak posiedzieć przy ppc w koszulce ppc z tapetką ppc szkoda że na %%% nie ma etykietkiz logo ppc :lol: (pepecomania :lol: )

Czy Ty nie jestes przypadkiem uzalezniony ? :google:

Kurde broko sie skonczylo a do szampana jeszcze troche czasu... chyba trzeba uruchomic rezerwy federalne w postaci barku. :rolleyes:

Nie chce mi sie isc na petardy, ale juz obiecalem i slowa dotrzymac trzeba, chyba, ze pojawi sie nieznajomy z %, to ewentualnie moge mu dotrzymac towarzystwa. :twisted:

%)

roooooooo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Ty nie jestes przypadkiem uzalezniony ? :google:

Kurde broko sie skonczylo a do szampana jeszcze troche czasu... chyba trzeba uruchomic rezerwy federalne w postaci barku. :rolleyes:

Nie chce mi sie isc na petardy, ale juz obiecalem i slowa dotrzymac trzeba, chyba, ze pojawi sie nieznajomy z %, to ewentualnie moge mu dotrzymac towarzystwa. :twisted:

%)

roooooooo

eee niejstem :P tapetka mi sie poprostu podoba :P i tyle :D jeszcze 26min :S ciekawe czy skromnej połóweczki wsytarczy :S

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czas może mają ale obsługa klawiatury to duży problem w takim stanie :) Ale nic nie przebije mojego kumpla jak miał dużo w czubie i pisał na gadzie przez klawiature ekranową ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...