-cinek- Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Piwo, Ja i PPC icon_smile3.gif Witam icon_smile3.gifw sumie to ja też :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 no ja tez na ppc siedze miałem fc na durona 600 zakładać :lol: ale mobo coś nie chce odpalić :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 To będzie mój pierwszy Sylwek z purepc. :) Właśnie byłem na dole po kolejną porcję placków i herbatki z prądem :rolleyes: Looknąłem przez ramię co tam w telewizornii, Krawczyk jak zwykle z playbacku i poszedłem znowu na piętro do siebie. A u mnie z głośników na full leci Disturbed - Down With The Sickness :gitarzysta2: :banana: Jeszcze się odezwę w okolicy 0:00. A tym czasem ....Get up, come on get down with the sickness .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja również siedzę, ze względu na piep...oną grypę. Eeech, trzęsę się trochę, niestety nie w rytm muzyki .... brrrrr :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Kolejna osoba która tutaj poczeka na Nowy Rok :) czyli ja 8) TV wcale nie chcę oglądać, znając życie jest jakiś komercyjny syf... U mnie w głośnikach Mobb Deep - "Shook Ones Part 2" Edytowane 31 Grudnia 2006 przez awq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja również siedzę, ze względu na piep...oną grypę. Eeech, trzęsę się trochę, niestety nie w rytm muzyki .... brrrrr :-P machnij sobie coś na rozgrzanie :lol: myślę że 40% będzie odpowiednie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Heheh... z chęcią, ale na antybiotykach jestem, byłoby trochę nieroztropnie :-P Generalnie, jestem bardziej "kołowaty" aniżeli po paru procentach. Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Evil One Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Kolejna osoba która tutaj poczeka na Nowy Rok :) czyli ja 8) TV wcale nie chcę oglądać, znając życie jest jakiś komercyjny syf... U mnie w głośnikach Mobb Deep - "Shook Ones Part 2" Nana - Lonely - radio z neta ;) Maniakalny czemu blizej nie mieszkasz - bench by sie zrobilo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 [ciach!]le ide spac :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 No to ja tez sie dołacze do tego wspólnego siedzenia :) Skonczyłem ogladac Wojewódzkiego i fajny tekst poszedł (Kaziemira Szczuka - S; Misiek Koterbski - M) K: - Dlaczego jak wszedłes do garderoby to nie powiedziałęs "Dzien dobry"? M: Bo wiem ze jestes za równouprawnieniem i chciałem zebys pierwsza powiedziała. Szczuke normalnie zamurowało :) No a przedtem film leciał z Jennifer Love Hewitt - ogladam kazdy film w którym wystepuje, nawet najwiekszy shit. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 A ja sobie zapuściłem Jamiroquaia - wszystkie najlepsze single w całej historii :) no i tyle co jakiś czas lukam na CNN co tam w świecie i tradycyjnie czekam do 6:00 rano na pokaz na Times Square w NYC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Eeee, tam jeszcze jakaś godzinka i mamy już 2007 :] Może owa siódemka będzie szczęśliwa dla wszystkich. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek69 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja też siedzę jak zwykle w sylwestra przed kompem :? Nikt mnie nie zaprosił i jak zwykle się do nikogo nie wpraszałem i tak wyszło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Ja również siedzę, ze względu na piep...oną grypę. Eeech, trzęsę się trochę, niestety nie w rytm muzyki .... brrrrr :-Pwspółczuje ja też miałem grypę już 2 tygodnie temu ale jełop ze mnie - zamiast sie wyleczyć to latałem po dowozu. teraz jestem na prochach i nie mogę pić. właśnie wróciłem z imprezy bo jednak trzeźwy z pijanymi sie nie dogada nie ma wuja <_< B) » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « swoją drogą ciekawe w jakim stanie rano bedą :lol2: no ale zawsze moge sie pocieszać że sylwestra spedze na PurePC jupi :wink: ma ktoś może skype :D może by zrobić jakąś konferencje !!! :D oczywiście jak o 00.00 mi zdejmą limit z neo :D Edytowane 31 Grudnia 2006 przez KAMILcom Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) @ath: To bańka zwykła. Tzn może i płaski trochę jest, ale do LG Flatron to mu minimalnie brakuje. Za to obraz jak żyleta, ogromne rezerwy ustawień. Co do rozmiaru, to jest minimalnie (około 1cm) mniejszy od mojej poprzedniej 17-tki, czyli Siemens-Nixdorf MC 1702. No i co najważniejsze 100Hz w 1024x768. @Orgiusz: Trzymam w granicach 2K rpm, bo jak depnę bardziej, to idzie bokiem, bo jest poprostu ślisko. Autko nie jest specjalnie ciężkie (E30 Coupe) i sam moment obrotowy z rzędowej szóstki popycha je do przodu. Wracając do tematu, to zagapiłem się chwilowo na Gwiezdne Wojny. Straszne zacofanie technologiczne tam mają - ubrania z materiału, brak parasoli, robot z AI, ale bez procesora mowy i wiele innych kwiatków, które razi. Ja jednak oglądałem dla tej niby panny senator - nawet urocza. No ale Rachel z "Friends" nie dorównuje. :P Edytowane 31 Grudnia 2006 przez ULLISSES Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 w sumie fajnie tak posiedzieć przy ppc w koszulce ppc z tapetką ppc szkoda że na %%% nie ma etykietkiz logo ppc :lol: (pepecomania :lol: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Melon Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 A ja nie mam gdzie i z kim wyjść,to sobie siedze przed kompem :P Jeszcze 40 minut :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Ja też będę dzisiaj z wami ;) ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) No wbijajcie się na chata - właśnie postawiłem: http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc Edytowane 31 Grudnia 2006 przez LCC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 w sumie fajnie tak posiedzieć przy ppc w koszulce ppc z tapetką ppc szkoda że na %%% nie ma etykietkiz logo ppc :lol: (pepecomania :lol: ) Czy Ty nie jestes przypadkiem uzalezniony ? :google: Kurde broko sie skonczylo a do szampana jeszcze troche czasu... chyba trzeba uruchomic rezerwy federalne w postaci barku. :rolleyes: Nie chce mi sie isc na petardy, ale juz obiecalem i slowa dotrzymac trzeba, chyba, ze pojawi sie nieznajomy z %, to ewentualnie moge mu dotrzymac towarzystwa. :twisted: %) roooooooo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Co tam u Was ? :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Co tam u Was ?tak jak u ciebie :lol: jest dobrze a conajważniejsze bro wystarczy dalej czekamy na 2007 rok :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wszystko OK... Wbijajcie się na ten chat... http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Czy Ty nie jestes przypadkiem uzalezniony ? :google: Kurde broko sie skonczylo a do szampana jeszcze troche czasu... chyba trzeba uruchomic rezerwy federalne w postaci barku. :rolleyes: Nie chce mi sie isc na petardy, ale juz obiecalem i slowa dotrzymac trzeba, chyba, ze pojawi sie nieznajomy z %, to ewentualnie moge mu dotrzymac towarzystwa. :twisted: %) roooooooo eee niejstem :P tapetka mi sie poprostu podoba :P i tyle :D jeszcze 26min :S ciekawe czy skromnej połóweczki wsytarczy :S Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wszyscy się upili i nikt nie ma czasu na purepc.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wszyscy się upili i nikt nie ma czasu na purepc....wiesz... :lol: trudno to 0.00 przychodzi :lol: trzeba sobie jakoś polepszyc samopoczucie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wszystko OK... Wbijajcie się na ten chat... http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc Niech ktos postawi team speaka lepiej, poryczymy. %) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 witam ja spędzam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Czas może mają ale obsługa klawiatury to duży problem w takim stanie :) Ale nic nie przebije mojego kumpla jak miał dużo w czubie i pisał na gadzie przez klawiature ekranową ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jeszcze chwil pare :lol: :D :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...