Kalin20 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ŻYCZE WSZYSTKIM TEGO SAMEGO CO POPRZEDNICY TYLKO ŻE Z MUZYKĄ I BOMBELKAMI :wink: Panie i Panowie: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2007 Roku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Postanowienie na 2007: Przytyć z min. 10kg :mur: P.S - Zdam relacje za rok :D P.S 2 - W Którym miejscu się klika na forum na tego czata, bo nie mogę znaleźć !! :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teat Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 @misiu_konin, dzwoń do Bonda :D Kto ma koszulkę PPC na sobie ? ;] Ja! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Taa wszystkiego najlepszego... Ehh ja mam doła że siedze w domu, w następnym roku już tak nie może być... Pozdrawiam... wszystkich... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daamain Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Jak jeszcze sobie pomysle ze mozna bedzie TP umowe wypowiedziec to juz w ogole 2007 zapowiada sie cudnie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caehl Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Happy wszystkim:* Otóż od 5 min ślęcze by napisać te jakże rozbudowane życzenia bo do zabawy z fajerwerkami juz nie za bardzo sie nadaje :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) heh no i jestem na forum... lepsze to niż patrzenie na te debilne petardy... Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Bio Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Evil One Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wszytkiego "najlepszejszego" w nowym roku 2oo7. Niech się hardware daje podkręcać, a soft niech mu w tym nie przeszkadza :wink: Daamain - ja też czekam na zniesienie blokady, chociaż narazie lipa. Jak jutro mi nie zdejmą to chyba ją staranuję :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Wszystkiego najlepszego chłopcy :D Dopiero teraz dotarłem do kompa ;) Wypiliśmy już kratę piwska z kuzynem :D Żeby wam Ghz w nieskączoność szły ;) BTW. Ja jestem w koszulce PPC (lans jak ch*** ;) ;]]]]]] Dajcie linka do czata!!!! Edytowane 31 Grudnia 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wszystkiego najlepszego dla calej ekipy z PPC :D... Aby nowy rok byl lepszy od tego, ktory wlasnie pozegnalismy... no nic lece do kumpla na rejon sie napic :) wasze zdrowie panowie ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 chat --> http://www.polchat.pl/chat/?room=purepc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Idę spać bo wszędzie widze misie :blink: . DOBRANOC :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Merry Christmas nieco podpiwszy Kepons wam składa bracia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 H.N.Y2007 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 chat --> http://www.polchat.pl/chat/?room=purepcPrzeciez ten FF to bedzie sprawdzal jakies wtyki do 2008 a [ciach!] z nim Oby bylo duzo gigazertzow czy jak tam GHz B-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 :D mało na ziemi się nie położyłem od tego tekstu :D HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :ploom: :ploom: :banana: :banana: :ploom: :ploom: to chyba mój text nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryce Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Konferencja na skype ktoś chetnty dawać nick :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Wszystkiego naj naj w 2007 roku dla wszystkich z PPC. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazi86 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Hepi niu jir gouys!! Pozdro! :D :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 ja jestem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 ja jestem :DMnie nie ma :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Przeciez ten FF to bedzie sprawdzal jakies wtyki do 2008 a [ciach!] z nim Oby bylo duzo gigazertzow czy jak tam GHz B-) IE 6.0 roxx :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Oby bylo duzo gigazertzow czy jak tam GHz B-) i jak najmniejszych vcore :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 i jak najmniejszych vcore :mrgreen:Eee tam vcore nie gra roli, byle OVP nie dzialalo :D Maniakalny -- Nowa Huta ? Hutnik ? Oj byl dymik na hucie jak gieksa byla w drugiej lidze :D, ale kiedy to bylo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WestCoach Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 i jak najmniejszych vcore :mrgreen:i temp na minusie :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Eee tam vcore nie gra roli, byle OVP nie dzialalo :D Maniakalny -- Nowa Huta ? Hutnik ? Oj byl dymik na hucie jak gieksa byla w drugiej lidze :D, ale kiedy to bylo :) taaa hutnik panuje tutaj :lol: ale piłką sie nie interesuje wiem tyle ze na derby lepiej z domu nie wychodzić :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 taaa hutnik panuje tutaj :lol: ale piłką sie nie interesuje wiem tyle ze na derby lepiej z domu nie wychodzić :lol: Oj powiem Ci ze dawno to bylo jak jezdzilem na szpile, ale ciezko bylo dojechac busem z PKP na hute : jak nie kamienie od wieselki to od krakowi :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Dobranoc xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 1 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2007 Własnie wrucialem z imprezy nawrg czuje sie neziee SZCZESLIWEO NOWEGO RKU PUREPC ok ide spac ehhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...