SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 100 lat... nieszczęść, przeklętego nowego roku, biedy, choroby i wszystkiego najgorszego wam zycze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 A teraz z żółtych slilników zrobiły się zielone. Nie gram więcej. Układam pasjansa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nawzajem :P Tak na poważnie, jak tam nowe graty SGJ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 A teraz z żółtych slilników zrobiły się zielone. Nie gram więcej. Układam pasjansa. Poczekaj jeszcze 55 minut i zagraj w sapera :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Venom, miales przyjsc ;) Wracam grac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) 100 lat... nieszczęść, przeklętego nowego roku, biedy, choroby i wszystkiego najgorszego wam zycze...Ty mój adminie koffany...wzajemnie :) Zdejmiesz mi koffany ty mój moje koffane %??:D Edytowane 31 Grudnia 2007 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Aj tam, 20% się przejmujesz. Ja miałem 60% i był luz. W tej chwili jest to skromne 10%, dzięki temu co jest w ostatniej linijce mojego siga.Najgorszę jest to że są za głupie rzeczy.A zresztą w dupe z tym.Wszystkiego najlepszego wszystkim Uzytkownikom PPC i normalnym moderatorom:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tak na poważnie, jak tam nowe graty SGJ??Buda rozjechana widlakiem przez GLS, Topower jak sie spalił to pociągnał za sobą mobo i hdd..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Buda rozjechana widlakiem przez GLS, Topower jak sie spalił to pociągnał za sobą mobo i hdd.....UUU... to nie ciekawie,ciekawe czy Ci gware uznają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) A podobno markowe zasilacze nie niszczą sprzętu... Nic tylko współczuć. jawor121 > ja też miałem za głupoty - nieregulaminowy sig & postfuckerstwo. Edytowane 31 Grudnia 2007 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 szaleja u mnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Mi raz zdublowało temat,a drugi raz za to że pytałem zamiast poszukać,a spytałem w dobrym dziale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 UUU... to nie ciekawie,ciekawe czy Ci gware uznają.Zeby było smieszniej na HDD miałem bezcenne dane(w tym zródła wszystkiego z mojej strony) przez co olałem gwarancje i z pomoca lukasrz naprawilismy uwaloną elektronike szajsunga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 A teraz z żółtych slilników zrobiły się zielone. Nie gram więcej. Układam pasjansa.Fajnie masz chyba :lol2: Ja mam hmm malo i moze sie do Tychow przejade do kumpla starego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 To dobrze że sie udało z Hdd,a mobo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wiesz, najbardziej boli to, że serce podpowiada zebym z nią zostać bo nie chce stracić czegoś o co tak długo walczyłem. Z drugiej strony rozum podpowiada ze miarka sie przebrała i nie warto walczyć dalej. Zdrowie, wszystkich razem i każdego z osobna uzywajac Twoich slow powiem: serce podpowiadalo mi przez rok. rozumu nie sluchalem. po roku doprowadzilem siebie z jej pomoca do takiego stanu, ze siebie nie poznaje. wierz mi, lepiej skonczyc w takim momencie i odejsc z godnoscia i podniesionym czolem, niz potem szukac resztek z tego, co zostalo po Tobie. nie ma chyba nic gorszego niz zrozumiec, jak malo sie znaczy, albo ze sie nic nie znaczy, ze ktos sobie pogrywa Toba i Twoimi uczuciami. i to, ze przez rok slyszalo sie "moze..", "nie wiem..", po czym jakby gdyby nigdy nic nagle zrobilo sie "na pewno nie". czasami serca nie warto sluchac. to jest wlasnie taka sytuacja. zdrowie Twoje i tych, ktorzy musza znosic takie posty ^_^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) SGJ > Dobrze że ci się udało odzyskać. I nauczka na przysżłość - rób backupy. Edytowane 31 Grudnia 2007 przez YogiCK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 To dobrze że sie udało z Hdd,a mobo?Mobo miało 2 tygodnie wiec sie zareklamowało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zeby było smieszniej na HDD miałem bezcenne dane(w tym zródła wszystkiego z mojej strony) przez co olałem gwarancje i z pomoca lukasrz naprawilismy uwaloną elektronike szajsunga :)Congrats :wink: Wiem jak to jest. Mi uciekly dane kompletowane przez siakis rok, wsio przydatne dla ocera :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Mobo miało 2 tygodnie wiec sie zareklamowało.To co w sigu tylko Ci zostalo ? :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No tak padlo ze tez se siedze w domu czekam az kobitka wtroci z roboty za jakies 30 minut :/ Cwiartke , resztke ze swiat juz wychlalem ,chyba duzo wiecej nie dam rady a bateria jeszcze jest ..... Happy New Year to everybody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 To też dobrze:P,mi kiedyś walneła mobo 2 dni po koncu gwary:/ale to i tak był złom na sA. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misico Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zeby było smieszniej na HDD miałem bezcenne dane(w tym zródła wszystkiego z mojej strony) przez co olałem gwarancje i z pomoca lukasrz naprawilismy uwaloną elektronike szajsunga :)Trzeba po prostu robic kopie zapasowe... tracę na nie trochę czasu, ale wszystkie dane, których potrzebuje, są bezpieczne... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 To co w sigu tylko Ci zostalo ? :blink:Ta, jeszcze musze jakos odkleic cpu od radiatora bo sie wyciagnął z mobo razem z całym chłodzeniem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ta, jeszcze musze jakos odkleic cpu od radiatora bo sie wyciagnął z mobo razem z całym chłodzeniem...Częste w przypadku AMD. Ostatnio zmieniałem kumplowi Boxa na Freezera 64 Pro i też wyciągnąłem proca z chłodzeniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor121 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Suszarką go rozgrzej trochę i powinien się odkleic. P.S jakie mobo uwalies? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja wkładam do zamrażarki i wtedy schodzi...kiedyś myślałem że piny z procka wyrwałem...Często się to zdarza na standardowej pascie od AMD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jasne, będę wsadzał całego kompa / mobo do zamrażarki :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Ja jeszcze nic, ale nie mowmy hop bo zostalo 38minut :lol: Edytowane 31 Grudnia 2007 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja jakiegoś Nonejma 300W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...