Szawel Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim obecnym teraz i zawsze i na wieki wieków (LOL) @ PPC. EDIT: Właśnie coś mi się zdetonowało na balkonie OMG!!! Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Szawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 HURRAAAA!!!! Witaj 2oo8 !!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Elo :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Fajnie. Zamykamy temat? :lol: ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 no to szczesliwego nowego roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wszystkiego co sobie tylko zamarzycie i żeby był jeszcze lepszy niż 2007 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 xacti > dlaczego?? Po poprzednim sylwestrze nie był zamknięty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Fajnie. Zamykamy temat? :lol: ;)P-o-j-e-b-a-ł-o :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Fajnie. Zamykamy temat? :lol: ;) ee tam zamykamy ;) dopiszemy \2009 i bedzie na nastepny rok :P edit: a nie to inny temat:p Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Gość Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Oby byl lepszy niz poprzedni... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xacti Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 xacti > dlaczego?? Po poprzednim sylwestrze nie był zamknięty. Dziwnie zawsze piszesz, @ ladniej wyglada ;) P-o-j-e-b-a-ł-o :lol2:Celowe omijanie cenzury, % w Nowy rok ? ;) Dobra, do zobaczenia jutro , a wlasciwie dzisiaj kolo 13 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) I po ptokach, kolejny rok OC ,sporow pc - konsola , kart graficznych od ati i nvidia , nowych procesorow i servis pakow microsof 'tu. Zycze wam zebyscie nie tracili glow i wszystkiego naj w nowym roku !!!! Edytowane 31 Grudnia 2007 przez KaszaWspraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 nie sądziecie, że te wszystkie życzenia są sztuczne? (nie te na forum tylko ogólnie mówiąc) tak czy siak najlepszego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) ooo :) Szczesliwego Nowego :) niskich temperatur i ciasnych timingow :D Edytowane 31 Grudnia 2007 przez djsilence Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No ja na straty poprzedniego nie mogę spisać. Rok szkolny po I klasie liceum dobrze skończyłem, kasy mi nie brakowało, nowego kompa poskładałem, poważniejszych chorób też nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 nie sądziecie, że te wszystkie życzenia są sztuczne? (nie te na forum tylko ogólnie mówiąc)Sa zwlaszcza te skopiowane ze stron www :lol: ale my jestesmy on-line wiec sa szczere [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ale siwo sie zrobilo od wybochow, az horyzontu nie widac B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dziwnie zawsze piszesz, @ ladniej wygladaJakoś tak ostatnio zmieniam przyzwyczajenia, nei wiem dlaczego. Rozleniwiłem się przez te święta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Prodigy Teraz słucham jak na zewntarz napier...lają Wyku...sty sylwek nawet nie wiedziałem kiedy było odliczanie :P Szczesliwego Nowego Roku kochani ide szalec ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acrobat13 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 szczęśliwego nowego roku i swietnego @@@ :D :D :D :D :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 HAPPY NEW YEAR!!! WRek w OC... i piknego OC, wspaniałego roku, dużo kasy życzy Eryk ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No i jest. Świeżutki cieplutki nowy rok prosto z pieca. Z nowym rokiem nowe cele w życiu. Wszystkiego naj i zero problemów w życiu. Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ja tam ogolnie nie lubie skladac zyczen. Wigilia klasowa - wycieczka z oplatkiem dookola, wigilia w domu - znowu oplatek i mowienie kazdemu tego samego, sylwester - skladanie co roku tych samych zyczen typu "oby nowy byl lepszy" :P Sztucznosc nad sztucznosciami, wszystko sztucznosc :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nie zapomnijcie! dzisiaj premiera: Kevin sam w domu! nie ma nowego roku bez Kevina :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Tompior 100 % racja. Jakieś postanowienia na 2008? Ja chce przytyć z 15 kg i dostać się do wmiare dobrej szkoły ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jakieś postanowienia na 2008?Hmmm... Napisać dobrze próbną maturę, skończyć dobrze II klasę i złapać jakąś robotę na wakacje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Łooo... chłopaki dali czadu, szczęśliwego nowego roku ! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Celowe omijanie cenzury, % w Nowy rok ? ;)Na dziś wystarczy procentów :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No to 2008...Szczęśliwego Nowego Roku 2008 życzę ja, rafwlkp :) POZDRAWIAM i chyba zaraz wybywam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No i najlepsze życzenia oczywiście dla Eryka bo jako jedyny z forum ze mną do szkoły chodzi :D Szejset Eryk! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...