KaszaWspraju Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ide w cos pograc, jeszcze w nic nie gralem w nowym roku. Wiedzmin -- nadchodze ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Jak zawsze co roku na PPC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.R.E.G Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Dobra, ja już idę spać, bo lekko zmięty jestem, a do łóżka siakieś 3 metry,jakoś doczłapie może Happy New Year 2008 jeszcze raz. Postanowienia: Kupić wreszcie wymarzoną Honde, zaliczyć jak najwięcej wyjazdów na rajdy RSMP i jeszcze jedno (najważniejsze) ale to już zachowam dla siebie Peace Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proofit Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wszystkiego Naj w tym nowym Roku!!! :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RazorBMW Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Kłamiesz! Nie chodzę! Aczkolwiek dzięki za najlepsze życzenia :) Eee... to o mnie chodziło :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Happy New Year 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wszystkiego najlepszego w nowym 2008 roku :gitarzysta2: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Hah, też jakoś na purepc kilka razy tego wieczoru. Wszystkiego naj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wszystkiego Najlepszego ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Aby przyszły rok był jeszcze lepszy ... dla normalnych przegladrek :ploom: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Lisek wreszcie przegonił gdzieś IE :wink: Szkoda że Opera dopiero na 3. miejscu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Najlepszego Panowie (i Panie jesli sa takowe a sie nie ujawnily az do tej chwili ^_^). zeby udalo sie wszystko co ma sie udac. pozdrawiam wszystkich juz noworocznie (Pussika tez :wink2: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misio_Pysio Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Powiedzialem mojej dziewczynie ze nie ide na impreze i nie poszedlem:D twardym trza byc nie mietkim:P... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 aha ja sobie zycze nowego kompa i zdania sesji bez poprawek, a wam tego co sobie wymarzyliscie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 I znowu wieje pustką.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoopl Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Wszystkiego najlepszego :] A ja zycze sobie, zeby nie uwalic nic cennego w 2008, bo 2007 a szczegolnie jego koncowka nie byla zbyt szczesliwa, nagrywarka, dysk, grafa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Kolejny sfajczony zasilacz?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoopl Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Kolejny sfajczony zasilacz??Zasilka sadze, ze jest ok - Chieftec 410W na podzespolach Sirteca, wiec nie tak najgorzej ;c Ciekawe co u niego swoją drogą :DSadze, ze nie ciekawie, portal na t juz dawno nie istnieje :] Edytowane 31 Grudnia 2007 przez Karoopl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Lisek wreszcie przegonił gdzieś IECiekawe co u niego swoją drogą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 No to ja tez wam zycze szczesliwego a przede wszystkim zdrowego nowego roku ! A teraz wybaczcie ze sie odlacze ale cos sie juz za dlugo chlodzi.... Pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Nie wiem. Nie słyszałem o nim od rozłamu PPC i Tweak. Może jakiś sylwestrowy zjazd userów PPC w następnego sylwestra?? Proponuję Kielce :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ciekawe co u niego swoją drogą :DZa pierwszym razem też o tym pomyślałem :) Hm. Dzień imprez a ja w domu siedziałem. I nawet się nie urżnąłem... Heh, bedzie sie trzeba w roku poprawić. A z okazji nowego roku sobie zaktualizuje Linuksa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ciekawe co u niego swoją drogą :DPewnie opija swoje porażki siakieś :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiJo Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Szcześliwego Nowego Roku! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Wszyscy dogorywają po sylwestrze?? Bo nikt jakoś nie pisze... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Wszyscy dogorywają po sylwestrze?? Bo nikt jakoś nie pisze...Czas na sen chyba nadszedl. Aj bi bek... sun ;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No prosze moj imiennik :P Edytowane 1 Stycznia 2008 przez cvir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Bo już nie ma co pisać ;) Nowy rok, życie toczy sie dalej ;D Ale napisałem, chyba powoli alko daje się we znaki ;) U mnie trochę marniej "strzelali" niż w tamtym roku. Takie mam przynajmniej odczucie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Właśnie cvir zapomniałem :D Mógłbyś mi przesłać przepis na tego śmiesznego drinka :D ? Z góry dzięki stary :D Nikt jeszcze nie śpi przecież :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misio_Pysio Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Wszyscy dogorywają po sylwestrze?? Bo nikt jakoś nie pisze...Niekoniecznie , trzeba się przestawić na wstawanie o 5 i koniec laby :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...