Gość Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Klawy ten Osama. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 wracajac do ksiezy to kiedys ogladalem taki program o wygranych na roznych loteriach i tam ksiadz wygral milion dolcow i padlo takie zdanie ledwo wizal koniec z koncem zarabial tylko 14tys zielonych rocznie;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 a przyznam się tak naprawdę nigdy nie siedziałem na tweaku w sylwka i was wkręcałem i tak naprawdę byłem zawsze na imprezie hehhe:D ale coś dziś dziwna klawiatura i sie nieźle się nastukałem i juz nie moge piasc klawiaturze i mi sie mylą literki, narazie szczęśliwgo nowego roku, pozdro sory, dajcie mi bana jako pierwszemu w roku prosze, niech z tradycji stanie się zadość :P PS. tylko żartowałem :P już mam swoją klawiaturę, tego posta pisałem tak z pół godziny, nie na swojej klawiature, szału można dostać jak tak się literki plączą już chyba wszystko poprawiłem pozdro, idę spać, dozobaczenia za rok :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 aleo co chodzi ?!:P nie wiem jak Wy ale mi jakis nowy ludek podarowal nowe 4 monitory :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 e tam komp ja chyba rower zmodyfikuje ale mam dylemat komp-rower:) ROWER ROWER ROWER, doradza ci znawca :D kto spi ? :P ja mam jeszcse piwo w lodówce :D a o 3:00 na Cartoon Network leci "Krowa i Kurczak" :D a ja mam czteropak z imprezy został, kto sie wbija :lol: ee ludziska powiedzcie mi jeszcze tylko czy Wiesio zabanowany ?? no co tradycja tom tradycja hehehehe nie no zartuje awkos :) jeszcze nie, a więc czekam :lol: chyba nie ma administratorow, nie ma kto bana rozdać. najwidoczniej :? :D ale moderzy moga pkt rozdawac ;] moze dac 15 pkt i ban :D a może bez przesady, po co marnować punkty jak i tak moge z nowym nickiem wejśc (coś typu sexWiesiek2 wiesiek back to the future itp ) :roll: :twisted: PS. Ide juz spać, bo znowu mi sie literki kręcą, na reszte pytań odpowiem jak wstanę( o ile moderatorzy pozwolą ) narazie I pozdro :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 sory, dajcie mi bana jako pierwszemu w roku prosze, niech z tradycji stanie się zadość :P :gitara2: Dać mu tego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 lol lol lol Jednak poszedlem na sylwestra :D :D Jestem jestem, cieszycie sie ;] Lipton z tym WC wyszedl, moze dzisiaj sie zabiore do roboty. A tak w ogole SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2005 Oj ostro bylo ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 dopiero dzisiaj sie zarejestrowalem wiec nie mialem okazji ale dwa lata temu raczej skakalem po tweaku.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ja wrocilem okolo 5:00 - myslalem, ze ten sylwek bedzie lipny, ale okazal sie zajefajny :) PS. Fajna ta strona ze zdjeciami po imprezach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Dobrej serii nowego roku, żeby się kręcił lepiej od poprzednich ... zero zwisów i niskich temperatur (ale poważnie by się zima przydała - jeszcze mnie nigdy deszcz nie zlał na Sylwestra)... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 PS. Fajna ta strona ze zdjeciami po imprezach ;)szukajcie zdjęcia bruce'a... on gdzieś tam musi być :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Dziobak tu uważaj abym ja tam ciebie nie znalazł ;]]] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) NOI PANOWIE JAK OBYCZAJ STARY KARZE ODNAWIAM TEN TEMAT :D Ciekawe czy sie WIESIEK pokaze :D hehe ja dzis na malutka impreze sie wybieram no ale w przeciwienstwie do tamtego roku nie bede pił :) zreszta mozecie moje posty z przed roku przecztac w tym temacie :) Pozdro Edytowane 31 Grudnia 2005 przez wadim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Kumpel u ktorego bede ma neta wiec cos tam tu napisze :D jakiekes tam zyczenia dla kazdego (procz Crosis'a :D ) i jakies tam [ciach!]ly :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimny Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ja tam w tym roku ide do kumpla na impre powinno byc dosc ciekawie ;];] ale to sie zobaczy;] a przedewszystkim to rzycze wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku ;];]];;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Bleh.. na to forum nie powinni byc wpuszczane dzieci ;/ Hm no ja nie naleze do tych "zboczencow" ktorzy maja zamiar siedzien na tweaku podczas sylwestra :) Gdyby nic nie wypaliło itd. to i tak pewnie z kims bym sie zgadał albo gdzies wkrecił, nie ma bata ;p A dzis zamierzam pojsc sobie na plac i do knajpy ze znajomymi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Jestem :) niestety :( Edytowane 31 Grudnia 2005 przez Wiesiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ja dzieki bogu nie :P ile mprzed tym pc mozna siedziec ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ja dzieki bogu nie :P ile mprzed tym pc mozna siedziec ;) o daniel fajnie że jesteś ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Wyglada na to ze bede przed pc :mur: :mur: ciekawe czy duzo osob bedzie na forum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Jestem :) niestety :( Wiesiek to jak bedzie w tym roku z Banem?? Chcesz znowu miec pierwszy w nowym roku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUBA Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ja mam 13 lat i w pupie mam impry zastaje na tweak!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ja tu jestem. Pijemy w domu, oby mi sie film nie urwal przed 10 jak w 2000 roku :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ja tam wyjde przed 24 na dworek przywitac nowy rok! Imprezka zostala odwolana bo organizator zlamal sobie noge :sad: Przez ten śnieg! I jest w szpitalu :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Hehe ja to bym sobie poszedl na gorke z kumplami popatrzec chociaz na fajerwerki ale musze nianczyc mlodszego brata... :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Wiesiek to jak bedzie w tym roku z Banem?? Chcesz znowu miec pierwszy w nowym roku? W tym roku nie dostałem :P ale ja jestem już grzeczny i nie chcę w przyszłym ani w tym :P :lol: ps kurcze, w tym roku pierwszy raz od kilku lat spędzam sylwestra w domu :( ale nic to. przyszły rok będzie lepszy :) Edytowane 31 Grudnia 2005 przez Wiesiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ps kurcze, w tym roku pierwszy raz od kilku lat spędzam sylwestra w domu :( ale nic to. przyszły rok będzie lepszy :)A jak! W przyszłym roku zostawiam zgre... brata rodzicom :twisted2: I gra gitara!!! :gitarzysta: :gitarzysta2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 no ja mialem byc w chacie, i a64 fc meczyc, ale poczulem powolanie i ide na impreze, mocno chory ale co tam, jak szalec to szalec :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Kuba Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 no to za godzinke bedzie juz wszytko jasne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A ja zaraz spać idę. Co to za święto ten sylwester, data się z 31.12.2005 na 01.01.2006 zmienia. O co tyle zachodu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...