Skocz do zawartości
Wiesiek

Kto spędza sylwestra na PurePC?

Rekomendowane odpowiedzi

wracajac do ksiezy to kiedys ogladalem taki program o wygranych na roznych loteriach i tam ksiadz wygral milion dolcow i padlo takie zdanie ledwo wizal koniec z koncem zarabial tylko 14tys zielonych rocznie;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a przyznam się tak naprawdę

nigdy nie siedziałem na tweaku w sylwka

i

was wkręcałem i tak naprawdę byłem zawsze na imprezie hehhe:D

ale coś dziś dziwna klawiatura i sie nieźle się nastukałem i juz nie moge piasc klawiaturze i mi sie mylą literki, narazie

szczęśliwgo nowego roku, pozdro

sory, dajcie mi bana jako pierwszemu w roku prosze, niech z tradycji stanie się zadość :P

PS.

tylko żartowałem :P już mam swoją klawiaturę, tego posta pisałem tak z pół godziny, nie na swojej klawiature, szału można dostać jak tak się literki plączą

już chyba wszystko poprawiłem

pozdro, idę spać, dozobaczenia za rok :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam komp ja chyba rower zmodyfikuje ale mam dylemat komp-rower:)

ROWER ROWER ROWER, doradza ci znawca :D

kto spi ? :P

ja mam jeszcse piwo w lodówce :D

a o 3:00 na Cartoon Network leci "Krowa i Kurczak" :D

a ja mam czteropak z imprezy został, kto sie wbija :lol:

ee ludziska powiedzcie mi jeszcze tylko czy Wiesio zabanowany ?? no co tradycja tom tradycja hehehehe nie no zartuje awkos :)

jeszcze nie, a więc czekam :lol:

chyba nie ma administratorow, nie ma kto bana rozdać.

najwidoczniej

:? :D

ale moderzy moga pkt rozdawac ;] moze dac 15 pkt i ban :D

a może bez przesady, po co marnować punkty jak i tak moge z nowym nickiem wejśc (coś typu sexWiesiek2 wiesiek back to the future itp ) :roll: :twisted:

PS. Ide juz spać, bo znowu mi sie literki kręcą, na reszte pytań odpowiem jak wstanę( o ile moderatorzy pozwolą )

narazie I pozdro :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol lol lol

Jednak poszedlem na sylwestra :D :D

Jestem jestem, cieszycie sie ;]

Lipton z tym WC wyszedl, moze dzisiaj sie zabiore do roboty.

A tak w ogole SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2005

Oj ostro bylo ;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NOI PANOWIE JAK OBYCZAJ STARY KARZE ODNAWIAM TEN TEMAT :D Ciekawe czy sie WIESIEK pokaze :D hehe ja dzis na malutka impreze sie wybieram no ale w przeciwienstwie do tamtego roku nie bede pił :) zreszta mozecie moje posty z przed roku przecztac w tym temacie :)

Pozdro

Edytowane przez wadim

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bleh.. na to forum nie powinni byc wpuszczane dzieci ;/

Hm no ja nie naleze do tych "zboczencow" ktorzy maja zamiar siedzien na tweaku podczas sylwestra :) Gdyby nic nie wypaliło itd. to i tak pewnie z kims bym sie zgadał albo gdzies wkrecił, nie ma bata ;p A dzis zamierzam pojsc sobie na plac i do knajpy ze znajomymi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesiek to jak bedzie w tym roku z Banem?? Chcesz znowu miec pierwszy w nowym roku?

W tym roku nie dostałem :P ale ja jestem już grzeczny i nie chcę w przyszłym ani w tym :P :lol:

ps kurcze, w tym roku pierwszy raz od kilku lat spędzam sylwestra w domu :( ale nic to. przyszły rok będzie lepszy :)

Edytowane przez Wiesiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ps kurcze, w tym roku pierwszy raz od kilku lat spędzam sylwestra w domu :( ale nic to. przyszły rok będzie lepszy :)

A jak! W przyszłym roku zostawiam zgre... brata rodzicom :twisted2: I gra gitara!!! :gitarzysta: :gitarzysta2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...