Wiesiek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) wszystkirgo najlepszego w nowym 2006 roku! Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Wiesiek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 i czym tu sie chwalic? Zeby nie było OT Szczęsliwego nowego roku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Iść spać czy nie iść spać :blink: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emre Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Bierz ze mnie przykład ;-) - Nie idź spać!!! Wszystkim którzy jeszcze nie śpią i nie zamierzają w najbliższym czasie iść spać życzę: lepszego, szczęśliwego Nowego Roku!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Właśnie wróciłem. Najlepszego wszystkim! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 ja wlasnie wrocilem...3 i pol godziny musielismy czekac na taryfe...ale za to wszystkie 6 po kolei przyjechalo...ale i tak bylem niezle wkurzony...ze 3 razy chcieli sie nawalać...jeden gosciu dostał... :P ale tylko raz...mielismy ochrone :-) (firme) ogolnie to bylo calkiem fajnie...no ale moglobyc duuuzo duuuzo lepiej :/ mało było fajnych lasek...te fajne zajete...a jak podejdziesz i pogadasz od razu musisz sie nawalac...wypilem 2 szampany i kilka browcow,troche drinkow...przez pewien czas mocno mi sie w bani krecilo :) ale juz jest oki :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO TWEAKOWCY !!PROCESORÓW NAJTANSZYCH I PODKRECONYCH TAK ZE BEDĄ SZYBSZE OD NAJSZYBSZYCH,DUZO MHZ,REKORDOW :) I ZEBYSMY MY TWEAKOWCY kropka PL BYLI NAJLEPSZYMI OCERAMI NA SWIECIE :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Troche się przeciągneło do śniadania ;] Całkiem miła impreza. Kolega zrobiła "małą" dyskotekę ze swojego domu- uv, kolorofony, fireball, stroboskop ;] Na szczęście nie było dużo osób, więc imprezka w swoim gronie. Po powrocie ojciec ze zdziwieniem sie spytał, jak to zrobiłem że jestem trzeźwy ;] Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Najlepszego w nowym roku ŻYCZY KOSIARZ_1987 and ZABRZAŃSKA TORCIDA(wyznawcy górnika) :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 wszystkiego naj... wszystkim naj... z forum ktore jest najlepsze;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TEUSZ Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) ale mnie łeb nap...., czy ten p... QC-80CU@1500rpm musi tak wyć? wody! syćkiego najlepsego Edytowane 1 Stycznia 2006 przez M4TEUSZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bily_1 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Najlepszejszego w nowym roku właśnie wstałem, masakra :wacko: ,pozdrowienia dla wszystkich cierpiących po imprezie:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Samych Mhz w tym roku, jednym słowen wsuzskiego naj naj lepszszego. Oj w tym roku ostro było. Nie ma to jak porządna impreska w gronie przyjaciół:wink: Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soldier666 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Wlasnie sie dobudzielm. Wszystkiego naj w Nowym Roku!...no i bezbolesnego dla kieszeni upgrejdu sprzetu zycze ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Wszsytkiego czego tylko pragniecie :D , niskich cen sprzętu :D , i niech mnie ta głowa wkońcu przestanie boleć :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 wszystkiego naj naj ja do 7 rano balowalem....ale moja impreza miala jedna wade =/ idioci kupili za malo sokow !! i doszlo do tego ze vodke sie pilo z herbata =/ Ale fajnie ze duza impreza i duzo nieznajomych ;] no teraz to w sumie znajomych ;] Az dziwne ze byla cisz i spokoj i sie nikt niebil ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zrezygnowałem z testowego więc życzenia złożę tutaj. Najlepszego, zdrowia, szczęścia, pieniędzy, najniższych temp i V [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 najlepszego najlepszego zyczy SouleR & his ego :))) jesu nie wyspalem sie, kaca mialem rano, ale imprezka udana i to wazne. oby ten rok byl lepszy od poprzedniego. wodke bee wiec leje ja w morde, a ona mnie o ziemie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 NOI PANOWIE JAK OBYCZAJ STARY KARZE ODNAWIAM TEN TEMAT :D Ciekawe czy sie WIESIEK pokaze :D hehe ja dzis na malutka impreze sie wybieram no ale w przeciwienstwie do tamtego roku nie bede pił :) zreszta mozecie moje posty z przed roku przecztac w tym temacie :) Pozdro UDAŁO SIĘ :) to czego sobie zyczyłem rok temu, tak panowie dokładnie rok temu :) właśnie sie spełniło, zyczyłem sobie abym mogl w tym roku znowu odnowić ten temat :) :lol: (wystarczy przeczytac 2-3 strony w tył) :) jak to sie miło czyta swoje posty z przed roku :) Niestety w tym roku także nie spędzę sylwestra na tweaku, no ale 3 raz odświerzyłem ten TOPICK :) Jest temat o tym kto gdzie się wybiera więc nie będę śmiecił, chciałem wam panowie i panie złożyć najserdeczniejsze życzenia, przede wszystkim zdrowia. Aby ten rok 2007 był o wiele lepszy od poprzedniego. Sobie życze zdania matury :) i żebym mógl za rok poraz 4 odnowić ten temat :) Pozdrawiam Wadim (Paweł) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Niestety w tym roku także nie spędzę sylwestra na tweaku,A czemuż to? To takie fajne zajęcie patrzeć przez cały wieczór na stronę testową Apache'a :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 A czemuż to? To takie fajne zajęcie patrzeć przez cały wieczór na stronę testową Apache'a :lol: A nie uważasz że w tym roku to jest elo pro trendi i dżezi ; > Jedną z głównych atrakcji będzie fox hunting :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 A czemuż to? To takie fajne zajęcie patrzeć przez cały wieczór na stronę testową Apache'a :lol: Jakoś tak mi sie napisało :) wiadomo ze chodzi o PURE :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 A tak przy okazji, to można by zmienić (zmodyfikować) temat tegoż wątku, aby było wiadomo, że chodzi o Pure... :] Ja tam zaglądnę na Pure w przerwie między filmami (serial "Przyjaciele") i klepaniem kodu php na pracę dyplomową... :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Oczywiście będę na forum :D. Często jestem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_q_b_a_ Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Nigdzie się nie wybieram niestety, z wszystkiego oczywiście nic nie wyszło (jak zwykle) i siedzę w domu. :-| :sad: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mat4 Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 U mnie się troszku plany zmieniły i będę u kumpla na imprezie. Tam jest komputer podłączony do netu, a gdzie jest komputer podłączony do netu tam jest purepc:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ja wychodzę i też nie będę miał tam neta, ale jak chcecie to zostawię włączone u siebie - będę w zalogowanych cały czas :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Tylko bez alkoholu:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 ja z wami będe do 23 :] potem wychodze żeby nie mieć kontaktu z nikim :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 Sądsze że niektózy to stracą dzis kontakt ze swiatem:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pacific Opublikowano 31 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2006 (edytowane) Przychodzi do mnie Lanc no i krecimy cala noc :] Edytowane 31 Grudnia 2006 przez Pacific Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...