paluszek Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 hm...to jak będe miał dosyć dobrą cyrkulacje powietrza ? do góry są diurki przez które samo gorące powietrze wylatuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paxxon Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Masz 2 wentylatorki w obudowie wciągające powietrze, no to może jeden przełóż na drugą stronę obudowy i zamontuj tak, żeby wyciągał powietrze. Po co masz kupować trzeci wentylator, będzie więcej hałasu, zwiększy się pobór mocy, no i będziesz musiał wydać kasę. Jak ja swój wentyl w obudowie przestawiłem tak żeby wdmuchiwał chłodniejsze powietrze (myslałem, że będzie chłodniej wewnątrz), to chyba wystąpiło jakieś zaburzenie przepływu powietrza i z dziurek po bokach obudowy leciał żar (tak jak u ciebie z tych dziurek u góry). Jak otworzyłem obudowę, i włożyłem tam dłoń, to mi się prawie włosy na ręku z gorąca poskręcały :lol: , a procek przy obciążeniu miał 55*C. Jeżeli jeszcze z tymi wentylatorami nie kombinowałeś to spróbuj ten jeden przełożyć tak żeby wyciągał powietrze. Pozdro !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) teraz mam tak : Arcting Coolin PRO TC + no name które wyciągaja powietrze i temp są takie << obydwa z tyłu a u góry są dziurki i leci chłodne powietrze :D Płyta główna - 35*C Procek - 46-48*C Aux - 24-26*C HDD - 39-42*C temperaturki po całym dniu włączonego kompa nie mam zadnego wentyla wciągającego powietrze ale mam 1 odłączony bo chodzi non stop na max i hałasuje Edytowane 5 Lutego 2005 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...