Staslaw Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 :oops: Proszę o pomoc ! Miałem dwa systemy win 98 na partycji c i win xp na partycji d. Jak sformatowałem obydwie partycje i zainstalowałem tylko win xp na c to dalej mi się wyświetla menu wyboru systemu! Jak to usunąć? Wiem że powinienem odinstalować systemy a nie formatować ale musiałem tak zrobić. Proszę o pomoc. Z góry dziękuje za udzielone informacje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klamot Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Plik "Boot.ini" na C jest odpowiedzialny za wyświetlanie menu. poza tym we właściwościach Mój Komputer jest też opcja do ustawienia menu startowego :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Plik "Boot.ini" na C jest odpowiedzialny za wyświetlanie menu. poza tym we właściwościach Mój Komputer jest też opcja do ustawienia menu startowego :lol:a dokładniej: panel ster -> sprzęt -> zaawansowane -> uruchamianie i odzyskiwanie -> ustawienia -> wyłącz "czas wyświetlania listy systemow operacyjnych" a tak btw to wszystko u ciebie działa tak jak powinno być, nie ma co się martwić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Po co kasowales najlepszy system z windoz WIN 98SE rulezzzzzzzzzz :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Po co kasowales najlepszy system z windoz WIN 98SE rulezzzzzzzzzz :D :D :D jak najlepszy to na pewno odpalisz na nim dwa 3dstudia, albo i więcej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...