Ulka86 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 CO myslicie o glosniku centralnym TONSILA FENIX-CENTER ??? Mial ktos z nim do czynienia? Jesli tak to prosze o opinie, bo planuje kupic jakiegos centrala tylko nie wiem jeszcze jakiego... Fenix center (cena 229zł) Moc znamionowa W 50 Moc max W 100 Impedancja wzmacniacza Ohm 4 - 8 Pasmo przenoszenia Hz 70 - 20 000 Efektywność dB 87 Wymiary [W x H x D] mm 370/162/240 Masa kg 5.3 Zalecana moc wzmacniacza W 10 - 100 Obudowa compact Głośnik niskotonowy mm 2x100 Głośnik wysokotonowy* mm 25 Myslicie ze warto? Posiadam juz 2 glosniki TONSIL FENIX-FRONT Slyszalam ze Subwoofer tonsila-fenix jest slaby ale co do centrala to nie wiem :( Napiszcie jaki glosnik centralny byscie polecili do 450zł Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Nie wiem jak gra ten central ale wyglada dosc solidnie :wink: W tej cenie mozesz wziac cos z tannoy'a np. tannoy mc Ale w sumie jestem zwolennikiem zestawu glosnikow z jednej serii takze jak juz posiadasz na przodzie te tonsile to przyjzyj sie dokladniej temu centralowi :wink: Najlepiej isc do sklepu i poprosic sprzedawce o umozliwienie odsluchu poszczegolnych glosnikow w pokoju odsluchowym... Wlasne wrazenia sa najwazniejsze :wink: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...