koza9988 Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 Cześć wszystkim!!! Mam GeForce 4 mx 440 od Prolika troche ją podkrecałem power stripem ale nie wiele, juz nie długo kupuje nowe chłodzenie. Jak na wielu zdjeciach zauwazyłem niektórzy overclockerzy dokładają jeden radiator z tyłu karty na GPU ja tez tak chciałem zrobic tylko nie wiem czym to zrobić. Z tyłu karty sa na GPU jeszcze tranzystory wiec juz nie wiem co zrobic P.S. Szczesliwego Nowego Roku 2005 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalin.bossu Opublikowano 31 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2004 ja na twoim miejscu nie próbowałbym wymieniać chłodzenia (te GeForcy i tak się słabo kręcą). Poszedłbym do sklepu i kupił coś lepszego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Looknij TU.... Przyklejasz albo na klej albo na taśme dwustronną... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Wcale ze sie slabo nie kreca ja mialem na rdzieniu 340 i na pamieciach 450 ale teraz przesiadłem sie na radeona 9550 i jest fajnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONK Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam Ja na moim Mx mam radiator z Pentium 3 soketowego mała modyfikacja (otwory na kołki mocujące)wentyl puszczony na 5v i jest cicho i chłodno :wink: .Rdzen mogę kręcić na 350 i nic go nie boli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...