ptys Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 witam wszystkich jak w nowym roku, jak sobie radzicie z kacem z wiekiem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 E tam jaki kac? Jaki wiek ? :P 2+0+0+5 = 7 7 = szczęśliwa liczba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexteros Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 z kacem narazie nie ma problemu :D mam nadzieje ze bedzie on lepszy niż 2004 :D jak napisał @mikaelus - w końcu to 7 :D pozdrówka z Gdyni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 alegzzziejajezdem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 eee nie za dużo tych wątków o sylwku i nowym roku ? ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 qpa i tyle :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 qpa i tyle :(dokladnie;] rok jak rok;] +22% vatu na neta;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kusztyk Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 zycze wszytskim twekowcom Dosiego roku! Pozdro Kusztyk! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 po 3 piwach jeszcze nigdy nie mialem kaca :] ogolnie licze ze ten rok bedzie lepszy jesli chodzi o stosunki miedzyludzkie niz poprzedni :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 A ja w tym roku na trzeźwo 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 a ja sie próbowałem nawalic ale nie wyszło , a od 12 nie pije ;]]]]] ten rok jest rokiem abstynenta;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Leborg już mi to ktoś dzisiaj mówił :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 w tym roku kaca nie bedzie ;p bede tylko niewyspany. koncze jedyne dzis piwo i pic juz nie bede... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Matko, za 4 miechy okrągła 20 mi stuknie... ale ja stary jestem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ja własnie wrociłem :D boze, ale jazde miałem no normalnie... ale juz prawda, wytrzezwialem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 raz dwa rzy dorpa ! jesyem trzezwy !! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 uffff..... 8) Kaaaac 8) ale bylo zajebiscie,pogodzilem sie ze swoja girl :) ,wytanczylem - az mnie nogi bola teraz Jeszcze jestem zamulony :P :lol: 8) wypadalo by isc spac zaraz,jeszcze nie spalem :P Elo :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 znalazlem tubke jakiegos kremu :> i oto tworczosc tylko jak wstawalem uwalilem sobie palszcz :> chillout: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 chillout: OMG :o niezle sobie dali po garach :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 niezupelnie....bylo im tak zimno :> ale to dluga historia :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 @bruce: :lol: :lol: :lol: Ja też jestem już w domku... na razie bez problemów kacowych, chociaż po tym co się w nocy działo nie wierzyłem, że tak może być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 heh u mnie tez bez kaca - ufff - ale po takiej ilosci to chyba musialbym odmlodnie do czasow podstawowki zeby miec kaca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeYus Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 O bad kacyk bad :D Nietrzeba było mieszać trunków itp :P W nowym happy new yearze nowe technologie zrewolucjonizują rynek... aha czyli po staremu jak każdego roku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 jezu ludzie szczesliwego i taka przestroga nie pijcie alkoholu :) jaki mialem przez to pokrecony sylwester to nie wnikam ehh na szczescie mam mocno zoladek i glowe, wiec zle nie bylo, ale mimo wszystko z pici nic dobrego nie wynika;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 nom odkad picie wywalili z BB to juz nic nie wyniklo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 happy new year panowie tweakowcy :> ps: bruce, jak sie bawiles? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 E tam jaki kac? Jaki wiek ? :P 2+0+0+5 = 7 7 = szczęśliwa liczba ;) zapomniales podzielic przez 4 :P a ja nie wypilem ani kropelki alkoholu i jestem dumny z siebie moglem isc na impreze,moglem jechac nad morze na impreze ale nie chcialem i bylo ok pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 E tam jaki kac? Jaki wiek ? :P 2+0+0+5 = 7 7 = szczęśliwa liczba ;) zapomniales podzielic przez 4 :P a ja nie wypilem ani kropelki alkoholu i jestem dumny z siebie moglem isc na impreze,moglem jechac nad morze na impreze ale nie chcialem i bylo ok pozdrawiam tia i pewnie szczesliwy siedziales sam w domu, akurat Ci uwierze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 E tam jaki kac? Jaki wiek ? :P 2+0+0+5 = 7 7 = szczęśliwa liczba ;) zapomniales podzielic przez 4 :P a ja nie wypilem ani kropelki alkoholu i jestem dumny z siebie moglem isc na impreze,moglem jechac nad morze na impreze ale nie chcialem i bylo ok pozdrawiam tia i pewnie szczesliwy siedziales sam w domu, akurat Ci uwierze :lol: powiem ci ze musialem zostac sam gdyz chcialem przemyslec kilka rzeczy zwiazanych z pewna bliska a moze daleka mi osoba?! nie mialem ochoty isc gdzies i wprowadzac element smutku zdolowania i w ogole aha to ja graham,nie wydasz mnie tym razem!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Jest 13:10 a ja mam chyba jeszcze bombe :P Albo to kac :lol: słaby kontakt :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...