Sponsor Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Mam Celerona 800 Mhz i płyte główną Soltek SL-65KV2 i chce wycisnąć z tego jak najwięcej (przy stabilnym działaniu oczywiście). Powiedzcie mniej więcej jakie napięcie moge dostarczyć, ile FSB i takie tam. Poprostu nie wiem ile ten sprzęt może wytrzymać, a chłodzenie mam b. dobre, Także nie piszcie postów tego typu: możesz podkręcić do takiego i takiego stopnia ale musisz mieć dobre chłodzenie. Zasilacz też mam dobry (Chieftec 360W HPC-360-302DF). Z góry dziękuję. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Podkręcamy...zaczynamy (dla mocno początkujących) :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Ja też mam c800 i na lajcie kręce go na 1066 czyli na fsb133, mój proc to SL5EB i seria cD0 (chyba) idzie na 1066 bez zmian napięcia B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...