luks__pl Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 :?: Czy któraś z tych nagrzewnic nadaje się do WC: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=38052963 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=38616257 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=38636041 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2f Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 najlepiej chyba tą od poloneza bo jako jedyna jeste miedziana z tych trzech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 do WC tylko chłodniczka z miedzi,bierz poloneza lub poszukaj Kadeta,ew od Tico (taka jak Grzecha) ale oby tylko była miedziana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Sorry, ale nie msuiałes do tego tematu nowego zakładać.... :? Nr 1 i 2 - alu Nr 3 - cu Sam mam nr 3 w układzie i jest OK... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 A ja zejde troche z tematu [bardzo przepraszam :-)]..., chcialem zapytac, ktora nagrzewnica jest NAJWYDAJNIESZA/NAJLEPSZA? Nie mowie tu o chlodnicach specjalnie pod WC [black ice itp.] tylko 'samochodowe' ;-) - mam nadzieje, ze rozumiecie o co mi chodzi :lol: . Z tego co czytalem to chyba KADET i LADA sa czolowka? Ktora z nich lepsza? :) pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 łada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 łada Z tych głośniejszych zdecydowanie łada (jest sporo lepsza od kadeta) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BQB Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Nie rozumiem, czemu łada jest "głośniejsza"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 He, he- głośniejsza = bardziej znana, jedna z popularniejszych (IMO). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiZaRd Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 łada Z tych głośniejszych zdecydowanie łada (jest sporo lepsza od kadeta) skoro mówisz ze popularna i najwydajniejsza to łada.....to twoim zdaniem, jaka jest lepsza od łady, imo nie popularna ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 To moze zrobimy "liste" wydajnosci? :lol: 1. lada 2. kadet (?) 3. polonez (?) 4. fiat itd... pozdro ;) ps - nie zostaniemy ukarani za OT? :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 To moze zrobimy "liste" wydajnosci? :lol: :D To był by dobry pomysł jeszcze nie widziałem takiej listy, a była by to przydatan rzecz w wyborze nagrzewnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Lista wydajności he he to tak może dodac nagrzewnice od ciągnika jutro zapodam foty i rozmiary :D albo od terenówki np. Nissan Terrano II ale taką ciężko dostać ale niestety średnica w rurkach jest mala coś koło 9mm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Moj typ ;] 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Moj typ ;] 8) Od 8O czego to jest :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 To moze zrobimy "liste" wydajnosci? :lol: 1. lada 2. kadet (?) 3. polonez (?) 4. fiat itd... pozdro ;) ps - nie zostaniemy ukarani za OT? :o Jak już to: 1. lada 2. record 3. kadet, polonez , fiat - między tymi są chyba znikome różnice ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiger.xp Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ja mam od NYSY i nie narzekam. Z wyglądu jest podobna do Łady tulko troche większa(3x120mm):) A więc jakby co to polecam NYSĘ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yoshi_tom Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ja kupilem takie cos: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38484011 zobaczymy co to warte O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Moj typ ;] 8) Od 8O czego to jest :?: To właśnie łada "przysposobiona" (dodany shroud) przez morphlinga. yoshi_tom -> kupiłeś fiata/poloneza... no proszę- jak dobry opis i full zdjęć wpływa na cenę - wyczyszczone i szczelne fiaty/poldki "latają" po 25-30zł. Miałem fiata, mam ładę- i ją polecam. Kadeta nie miałem dlatego nie mogę wypowiedzieć się o jego wydajności- mogę się jej jedynie domyślać (na podstawie porównania gabarytów np z ładą). Swego czasu na forum overclockers.pl Kyniek obiecywał zrobić test prof nagrzewnic i przy okazja samochodówek... co z tego wyjdzie- obaczym. Swoją drogą ktoś na tweaku też przymierzał się do tego- pamiętam preview kartonowego shrouda na kadeta... nie pamiętam kto to był... może znajdę - zapodam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 A jakie wymiary mają te nagrzewnice z tej listy top 4 ? ;-) Konkretnie interesuje mnie Lada i Kadet edit: Może przykleić topic? Już sa przyklejone węże i pompki to i nagrzewnice przykleić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Wystarczyło wejść na Allegro.... :P Łada :arrow: grubość - 6cm , szerokość - 18,5cm, długość - 25cm Kadet :arrow: szerokosc - 19cm grubość - 5 cm długość - 22 cm (+ 7cm rurki) waga - 1.33kg kg Rekord :arrow: Wymiary: 28 cm. długości, 16cm. szerokości i 5cm. grubości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Z tym przyklejeniem dobry pomysl :). Ja w swoim zestawiku bede mial kadeta, ciekawe jestem jak bedzie sie sprawowal - dam znac... i taka prosba OT'owa ;-) - moglby ktos podac jak najlepiej zrobic shrouda z kartonu? chodzi o ksztal chyba przede wszystkim ;) pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OBcY Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 No shroud ma być tak zrobiony, żeby wentylator(y) zasysały powietrze tylko przez chłodnice. Obojętne czy bedzie miał przekrój trapezowy, prostokątny czy półokrągły. Najprościej to chyba tak zrobić: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Mo i znalazłem- fotki niestety już nie działają: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=74783 Może gdy napiszesz do arthx'a to odostępni Ci fotki i wymiary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smartek Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Wielkie dzieki chlopaki za szybkie i rzeczowe odpowiedzi :) pozdro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...