ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Dzisiaj zakupiłem za smieszne pieniądze nową budę CODEGEN-a, moja opinia o niej jest taka : Buda zrobiona bardzo estetycznie dodane są wszytkie kabelki 2przejściówki oraz plastiki na wentylatory sztuk 2 :) panele boczne dobrze się ściągają. Dużo miejsca w środku (wer. LONG ) tak że pełny ATX wchodzi bez problemu zasilacz 350W z możliwością zamontowania dolnego wentylatora ( co mnie bardzo zdziwiło ) na przednim panelu USB oraz wejscia słuchwki, mikrofon. Blacha dość gróba i stabilna. BUDA naprawdę dobra dla modyfikacji kształt jak dla mnie bardzo dobry prosty a zarazem inny niż wszystkie. Może, nie należy do najlepszych firm ale ta obudowa zmieniła trochę stosunek do tej firmy cane hurtowa to 98 zł (kupiłem za 100 ) więc się opłacało :) a oto zdjęcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 zapomniałem dodać buda bedzie modyfikowana ile się da :) napewno się pochwale co z niej zrobiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 super - podoba mi sie zwlaszcza ta ilosc miejsca na napedy 3.5" - no i wersja LONG (sam mam Codegena Long tylko tego 60xx cos tam). Cena tez extra. Bardzo fajna budka, ciekawe jak napiecia na zasilaczu ale za ta cene to sie opylalo nawet z lipnym zasilaczem. No i te USB z przodu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ladna obudowa... gdzie kupiles za taka cene?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 od kumpla prowadzi sklep komputerowy i po cenie hurtowej mam :) zamawiał 20 sztuk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Hhehe witam w klubie :) mam identyczna w drugim kompie .Calkiem cicha jak na obudowe za taka cene .... scianki sa bardzo cieniutkie i to wlasnie mnie zdziwilo ze mimo to, tak ladnie tlumi halas ze srodka ...Napiecia sa przyzwoite.Oglnie polecam ta ubudowe . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Hhehe witam w klubie :) mam identyczna w drugim kompie .Calkiem cicha jak na obudowe za taka cene .... scianki sa bardzo cieniutkie i to wlasnie mnie zdziwilo ze mimo to, tak ladnie tlumi halas ze srodka ...Napiecia sa przyzwoite.Oglnie polecam ta ubudowe . No to mamy dwie różne obudowy bo w mojej ścianki są akurat gróbe :) no ale reszta spoko jest do modyfikacji tak pujdzie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ja też mam Codegena mianowicie 6013 i jestem very zadowolony :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jeżeli juz każdy sie wypowiada to ja też dorzuce coś od siebie, ale mi sie ona nie podoba codegen tandetne z wyglądu obudowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ładan buda ma taki sam kolor jak moja tylko ze ja swoja musiałem malowac..jakas bezfirmówka ..a swojoł droga wstaw szyke i jakies fajne swiatełko np. niebieskie bedzie bajerancko wygladała zawłaszcza ze ma tyle miejsca w srodku to bedzie wszystko ładnei widac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Za taką cenę i to z zasilaczem 350W - całkiem nieźle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ładan buda ma taki sam kolor jak moja tylko ze ja swoja musiałem malowac..jakas bezfirmówka ..a swojoł droga wstaw szyke i jakies fajne swiatełko np. niebieskie bedzie bajerancko wygladała zawłaszcza ze ma tyle miejsca w srodku to bedzie wszystko ładnei widac Jak ją zmodyfikuje to bedzie taka CACY-CACY zobaczysz :) a podświetlona bedzie na czerowono i zielono :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Fajna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Mam taka sama :lol: Twoja takze ma szybke z boku ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, to ja za swoja dalem 99zeta a ma zasilacz 300W, i ogolnie jest dosc przecietna :cry: :cry: :cry: gratuluje zaqpu, ale pomysl z roznokolorowym oswietleniem radze jeszcze raz przemyslec 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Za pomoca jakiego oprogramowania zrobiles swoja strone z twoja konfiguracja. Bardzo ladna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, to ja za swoja dalem 99zeta a ma zasilacz 300W, i ogolnie jest dosc przecietna :cry: :cry: :cry: gratuluje zaqpu, ale pomysl z roznokolorowym oswietleniem radze jeszcze raz przemyslec 8) nie bede zdradzał narazie projektu ale zobaczysz o co chodzi z podświetleniem 2 kolorowym narzie nie mogę nie powiedzieć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Kurcze 100zł ja swoją kupowałem za 110 z zasiłką 300W :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Hhehe witam w klubie :) mam identyczna w drugim kompie .Calkiem cicha jak na obudowe za taka cene .... scianki sa bardzo cieniutkie i to wlasnie mnie zdziwilo ze mimo to, tak ladnie tlumi halas ze srodka ...Napiecia sa przyzwoite.Oglnie polecam ta ubudowe . No to mamy dwie różne obudowy bo w mojej ścianki są akurat gróbe :) no ale reszta spoko jest do modyfikacji tak pujdzie :) Na 100 % mam identyczna :) Moze poprostu scianki mam wstawione od jakiejs lipniejszej wersji ...Ale to nie ma znaczenia bo jest kizior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Za pomoca jakiego oprogramowania zrobiles swoja strone z twoja konfiguracja. Bardzo ladna. No grafa to bryce + 3Dmax studio + adobe photoshop a potem flash FX + Swiw 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 deeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, to ja za swoja dalem 99zeta a ma zasilacz 300W, i ogolnie jest dosc przecietna :cry: :cry: :cry: gratuluje zaqpu, ale pomysl z roznokolorowym oswietleniem radze jeszcze raz przemyslec 8)każdy ma swoje zdanie - ja już testowałem cząstkowe oświetlenei swojej i np czerwony z niebieskim wyglądaju zajebiście (tylko tak można to określić) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ano cool buda :) Ja czekam na Modecom Fine II 400W Hunt Key tez za 100zł :P Tez bede chcial robic przerobki :P Jakas szybka, oswietlnie itd :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 a jesli ktos wypatrzy jakas fajna ladna obudowke w kolorze czarnym lub ciemnym to niech prosze rzuci linkiem, musze miec obudowe w kolorze biurka. z gory dzieki :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 a jesli ktos wypatrzy jakas fajna ladna obudowke w kolorze czarnym lub ciemnym to niech prosze rzuci linkiem, musze miec obudowe w kolorze biurka. z gory dzieki :> szukaj po sklepach internetowych albo znajdz dystrybutora BUD z firmy JNC tam jest kilka fajnych bud w kolorze czarnym http://www.jnc.com.tw/ zobacz sam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 te budy jnc brzytkie i wiecie co , one z przodu wyglondajom jak NOKIA (telefony) !!!! - brzydactwo te obudofy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 zrobiles dobry ineteres :) normalnie kosztuje kolo 300 zeta ( Wrocek ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja tez kcem takom obudofe , dzie to tanio kupić (najlepiej in szczecin) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 IMHO za tą cenę to lepszej nie można mieć :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jaki to model obudowy??? Fajna i cena tez przyzwoita:) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Nie chcę walić głup, ale ostatnio przyjeżdżały do firmy gdzie pracuje bardzo podobne budy (za wyjatkiem zasilki i dodatkowych mocowan na hdd) marki.................MINT !!!! Kosztowały 139 zeta w detalu a w hurcie musialbym sie dowiedziec. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...