nalewa0 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Mam kartę graficzną GeForce 6600GT i nie wiem jakie sterowniki najlepiej ściągnąć. Może mi ktoś doradzi jakie mam ściągnąć, żeby maksymalnie zwiększyć wydajność mojego sprzętu??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Do nowych geforców sciagaj najnowsze detki najlepiej ze stroni nvidii. Na tych detonatorach karta czuje sie najlepiej. Tylko sciagaj te z WHQL i zadne Bety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) mam gf6600gt @ galaxy - jaki numerek sciagnac? mam teraz 71.89 Edytowane 11 Października 2005 przez S.W.A.T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...