lak Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Czy w tym zasilaczu wiatrak ma wtłaczac powietrze do obudowy? Bo w moim tak właśnie działa i wydaje mi sie to dość dziwne (nigdy sie z tym jeszcze nie spotkałem i zaburza to chyba cyrkulację powietrza w obudowie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 eee... o ile sie orientuje to u mnie wyciaga ;) . U Ciebie chyba tez tak powinno byc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lak Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 a mógłbyś się upewnić czy rzeczywiście tak jest bo jak brata posłałem do serwisu to powiedzieli ze to taki zasilacz i ma tak byc :/ a teraz mam się zamiar sam tam wybrać więc chcę mieć jakieś potwierdzenia moich przypuszczeń:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m-c Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 No ja mialem delte gps(to samo co chief) i na 100% wyciagalo powietrze z obudowy.... Wiec cos nie tak;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 troche to nielogczne zeby wciagal do budy gorace powietrze. przeciez automatycznie przez to rosnie temperatura a nawet zasilaka moze sie uszkodzic od tego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 nie no jeszcze takiego zasialcza nie widziałem żeby mial wdmuchiwac podgrzane powietrze do środka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 mam 101L i na 10000% u mnie wyciąga ciepłe powietrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...