Gość sew333 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Czego to moze byc wina ,jak podczas wlączaniu filmu RealPlayerem restart sie kompa robil. Nie mam tego zawsze, ale jeśłi tak to przy włączaniu tylko. A przy wykrywaniu urządzen (po restarcie) słysze jakis strzał ze środka kompa ,ale nie wiem od jakiej częsci to idzie. CO moze byc winą restartów ? takich Wczesniej czegos takiego nie mialem. ATHLON 1800+, 512 RAM , RADE 9600XT, SOLTEK 75DRV, CODEGEN 300W, Maxtor 80GB 7200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Logicznie patrząc.. SKĄD MAMY TO WIEDZIEĆ JAK NAWET KOMPONENTÓW KOMPA NIE PODAŁEŚ??? IMHO na Podstawowe Zagadnenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Czego to moze byc wina ,jak podczas wlączaniu filmu RealPlayerem restart sie kompa robil. Nie mam tego zawsze, ale jeśłi tak to przy włączaniu tylko. A przy wykrywaniu urządzen (po restarcie) słysze jakis strzał ze środka kompa ,ale nie wiem od jakiej częsci to idzie. CO moze byc winą restartów ? takich Wczesniej czegos takiego nie mialem. ATHLON 1800+, 512 RAM , RADE 9600XT, SOLTEK 75DRV, CODEGEN 300W, Maxtor 80GB 7200 To jest przyczyna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 No to teraz można powiedzieć... Również sądzę że jest to ten Codeshit.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Czego to moze byc wina ,jak podczas wlączaniu filmu RealPlayerem restart sie kompa robil. Nie mam tego zawsze, ale jeśłi tak to przy włączaniu tylko. A przy wykrywaniu urządzen (po restarcie) słysze jakis strzał ze środka kompa ,ale nie wiem od jakiej częsci to idzie. CO moze byc winą restartów ? takich Wczesniej czegos takiego nie mialem. ATHLON 1800+, 512 RAM , RADE 9600XT, SOLTEK 75DRV, CODEGEN 300W, Maxtor 80GB 7200 To jest przyczyna.całkiem mozliwe. wsrod codegenów zadko mozna trafic na NAPRAWDE DOBRY egzemplarz, więc to najprowdopodoniej wina tej małej bombki zegarowej;] walnij cos mocniejszego od kumpla[przynajmniej feel] i zobacz czy restarty miną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Ktoś mi z kolei mówił, ze to wina codeków, bo tez tak miał. PO drugie ,teraz nie mam tych restartów, podczas wlaczania filmów. I tez nie mam tych strzałów ze srodka kompa przy wykrywaniu urządzeń. Więc czemu samo minęło? I CZEMU to było tylko przy wlaczaniu FILMÓW? a NIE BYLEGDZIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 niedlugo nic nie bedziesz slyszec bo napewno cos sie spali razem z zasilka wiec smigaj po nowy i porzadny psu.chyba ze lubisz hazard :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leoni Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 kolejny , ktory nie lubi swojego kompa.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 sprawdz napiecia miernikiem, tempartury, moze cos ci sie przegrzewa i komp sie resetuje. Odznacz w windowsie opcje Automatycznie Uruchom Ponownie (znajdziesz ja w manadrzeze urzadzen - zakladka zaawansowane - uruchamianie i odzyskiwanie). Wtedy zamiast restartu pokaze ci sie blue screen i moze cos z tego bedzie mozna wyczytac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzykoo Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 To nie jest wina zasilacza mialem to samo i po wymianie zasilacza nadal mi sie restartuje. Wymienilem Modecom 300W na chiefteca 360W. Formatowalem i nic nie pomaga Athlon 2600, 512 ram, radek 9600xt, chieftec 360W,msi k7av Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...