Skocz do zawartości
weronica

allegro -- > jakis $^@*&$^@) mnie oszukal :(

Rekomendowane odpowiedzi

a ja polecam kupno pasty polerskiej Automax albo Tempo! 3 zł i gameboy jak nowy! Polecam! zrobiłem tak z komórką i na szybce od wyświetlacza nie było ani jednej ryski! pomyśl że mogło być gorzej! patrz ----->mój podpis!

POZDRO DLA CIEBIE I WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH PRZEZ NIEUCZCIWYCH SPRZEDAWCÓW :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja polecam kupno pasty polerskiej Automax albo Tempo! 3 zł i gameboy jak nowy! Polecam! zrobiłem tak z komórką i na szybce od wyświetlacza nie było ani jednej ryski! pomyśl że mogło być gorzej! patrz ----->mój podpis!

POZDRO DLA CIEBIE I WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH PRZEZ NIEUCZCIWYCH SPRZEDAWCÓW :wink:

Tylko że jej zrobiono to przez Allegro....

A nie goscia ktory miał dwa posty na Tweaku... ;) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko że jej zrobiono to przez Allegro....

A nie goscia ktory miał dwa posty na Tweaku... ;) :P

mimo to dalam ciala ze zgodzilam sie na to zeby zakonczyc aukcje na 50zl (cham nie chcial placic prowizji...)

ale mam nadzieje ze sprawa sie dobrze zakonczy

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weronica musisz tą sprawe rozwiązać bez udziału ludzi z Allegro...

Później możesz mieć problemy z faktem że zgodziłaś się na zakończenie aukcji za 50zł (a zapłaciłas 260zł) - nie dostali prowizji - a oni mogą, oj moga się do tego do doczepic....

Jezeli nie masz zapisu GG ani meili gdzie dogadliście sie na te 260zł to za dużo raczej nie zdziałasz na drodze prawnej...

Miałaś wpłacić 50zł a wpłaciłaś 260zł - i co? Tak to bedzie wyglądało...

Więc najlepiej jak załatwisz ta sprawe z gościem bo później będziesz miała problemy jeżeli Ci teraz z nim nie wyjdzie...

Ofkors IMHO...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sorry, ze sie tu podczepie ale nie bede zakładał nowego tematu, bo nawet nie wiem w jakim dziale mógłbym go założyć :P (Powinien być tutaj dział o konsolach...).

Czy miał już ktoś styczność z nową konsolą Nintendo DS??? Opłaca sie kupować ten szajs?? Może ktos zarzucić linkiem do jakiegoś testu, lub porównania Nintendo DS vs PSP?? Jedną z tych dwóch konsol zamierzam nabyć i nie wiem która lepsza :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiec tak Nintendo DS, narazie kosztuje 999zl <lol> i jest to spora sumka, ale ja osobiscie bym wybrala PSP przemawia za nia wiekszy wyswietlacz. Gierki do Ds'a sa strasznie drogie. Poczekaj az pojawia sie testy. Ja jak odzyskam kase kupuje GBA SP i nagrywarke :)

mam nadzieje ze dostane kase spowrotem, chyba ze zablokuja mu konto po mojej interwencji u moda :( zeby tylko tak sie nie stalo...

pewnie w allegro maja mase roboty i odczytaja moje zgloszenie za 3 dni. Taka mam nadzieje :((( bo jak chamowi zablokuja to chyba sie pozegnam z kasa. A tak poza tym to wystawil jeszcze raz konsolke tym razem z innym opisem:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=37873911

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja gdybym miał sie pakować w te konsolki to tylko i wyłącznie w gadżet firmy Sony. A to ze wzglęgu na gierki które na tą konsolke będą wychodzić. Mam na myśli chociażby Metal Gear Solid , Gran Turismo, Ridge Racer czyli same playstation'owe hity. A co w zamian oferuje Nintendo ? Nie wiele więcej niż ich poprzednia konsola czyli GameCube która mogła zainteresować serią Resident Evil. Natomiast reszta to same dziecinne Mario Brosy oraz Pokemony. A z tego co pamiętam to w PSP są też mp3 i chyba filmiki też można oglądać czyli bardziej pomyślany bajerek. Dlatego o Nintendo ja bym zapomniał . No chyba że jesteś wielkim fanem Mario ;]]]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na Allegro jest drogo, bo koles sprowadza Bóg wie skad, co podnosi koszty. Jak DS wejdzie na polski rynek bedzie kosztowal 480 zł. PSP ma kosztować 630 zł w podstawowej wersji, co jest znacznie PONIŻEJ kosztów produkcji. Tak dobrze zrozumieliście - Sony bedzie sprzedawać PSP prawie 2 razy taniej niż cena produkcji :lol: Mają zamiar odbić sobie na grach, z czego wnioskuje ze beda drogie... pewnie powyżej 200 zł... Za Nintendo DS przemawia za to kompatybilność z grami na GBA, co jest niewątpliwym plusem. Chyba skończy sie na tym, ze kupie obie konsole :D :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ba :D Mario ROX;];] Nikt tak nie wymiata w Mario jak ja 8) Pochwale sie, że jak dotąd każde Mario przeszedłem w czasie krótszym niż 20 min :twisted: Najpierw było Mario na pegasusa, potem pocinałem w Mario na GB Classic, potem na GBA :D Super Mario Advance przechodziłem dziennie po kilka razy, zeby poprawic czas o pare sekund :lol: :lol: Wiem, wiem, fetyszysta ze mnie :lol: :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szczerze mowiac weronika, wyszlo na to ze nie jestes profesjonalnym kupujacym ;]

KAZDA rzecz ktora ma ekrania lub co tam jest MUSI miec real photo.

Jezeli wierzylas kolesiowi, to chyba zadko kupujesz, albo kochasz bardzo ludzi ;]

ZAWSZE nalezy brac od handlowca rp. Trzeba zawsze mu powiedziec, zeby zrobil szczegolowe zdjecie tzn. jedna fotka pod kątem ekranika, guzikow, tylu GBA (mogl krecic z kontrastem ekranika, sam mam GBA i wiem co ta srubka umie zrobic ;]]) .

Wybacz, ale ja bym Ci kasy nie oddał. Gdybym to ja sprzedawał tego GBA. Widzialaś co bralas. Moglas sie wypytywać przed dokonaniem zakupu, a teraz to masz zonka ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluchaj ja juz wczesniej napisalam ze dla mnie NOWE, oznacza niemacany sprzet. To jest jasne jak 2*2. Poza tym:

"Gdybym to ja sprzedawał tego GBA. Widzialaś co bralas"

gdybys mi sprzedal takiego GBA to bylbys delikatnie mowiac "nieprofesjonalnym" sprzedawca.

wierzylam kolesiowi bo liczylam na jego uczciwosc i prawdziwosc opisu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja akurat pewnie tez bym sie dal nabrac :) bo sam jak wystawiam sprzet zawsze opisuje nawet najdrobniejsza ryse.

Ostatnio wystawialem koledze telefon i zawierzylem mu na slowo ze jest stan idealny bez ogladania ... aukcja sie skonczyla mialem wyslac telefon i dopiero go obejzalem - okazalo sie ze stan taki idealny nie jest ... powiem wiecej w moim odczuciu najwyzej dobry minus albo 3 + :) wiec przeprosilem kupujacego powiedzialem jaki jest stan faktyczny i w zgodzie wystawilismy sobie po pozytywie a ja do dzisiaj walcze z kumplem o prowizje ...

Ale przynajmiej uczciwy jestem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pfff dzieci;) lepsze jest PSP :mrgreen:  :banana:

1205487[/snapback]

:-P :-P

Wiadomo ze lepsze,tylko szkoda ze u nas nie ma narazie, chyba zrobie import z Japoni :rolleyes:

Albo poczekam az stanieje i bedzie dostepny w Polsce B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:-P  :-P

Wiadomo ze lepsze,tylko szkoda ze u nas nie ma narazie, chyba zrobie import z Japoni  :rolleyes:

Albo poczekam az stanieje i bedzie dostepny w Polsce  B)

1205488[/snapback]

co ty gadasz na allegro sa 2tys sztuka :mrgreen: a gry po 350 :mrgreen: ciach!y zdzierca :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co ty gadasz na allegro sa 2tys sztuka  :mrgreen: a gry po 350  :mrgreen: ciach!y zdzierca :mrgreen:

1205493[/snapback]

Wiem ze sa za 2k :blink: Ale jak bym sprowadzil to wyszlo by polowe taniej :blink:

Koles chce sie dorobic :mad: :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi