MM$[mm] Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Kupilem niedawno wiec mysle ze każdy może sie pochwalić ile wyciagnal z nich w singlu czy tez dualu. Po za tym na tym forum ciezko cos znalesc o tych geilach;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haszek Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Nie doginaj że... Wystarczy wpisac w wyszukiwarke na forum ultrax lub geil i znajdzie duzy watek a tych pamieciach. Wiecej jest roboty z zalozeniem watku niz z wpisaniem do wyszukiwarki, ale dla niektorych najwyrazniej nie...ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 W dualu nie wiem, bo nie mam Single, jedna kosc 303 2.5-4-4-7-1T dwie kosci 250 2-3-3-6-1T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 W dualu nie wiem, bo nie mam Single, jedna kosc 303 2.5-4-4-7-1T dwie kosci 250 2-3-3-6-1T 1203617[/snapback] te Geile prz 2 kościach to widze ze wymiekaja troche... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 A jakie dwie dwustronne kosci nie wymiekaja na platformie s754? To nie pamiec jest tu winna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 A jakie dwie dwustronne kosci nie wymiekaja na platformie s754? To nie pamiec jest tu winna. 1207349[/snapback] Niestety tylko niektóre proce S754 są w stanie je dobrze obsłużyć :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Niestety tylko niektóre proce S754 są w stanie je dobrze obsłużyć :mur: 1207505[/snapback] tzn. jakie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Te ktore kontroler pamieci maja bardziej sprawny niz inne.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 tzn. jakie ?? 1207622[/snapback] nie potrafią NC ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Nie doginaj że... Wystarczy wpisac w wyszukiwarke na forum ultrax lub geil i znajdzie duzy watek a tych pamieciach. Wiecej jest roboty z zalozeniem watku niz z wpisaniem do wyszukiwarki, ale dla niektorych najwyrazniej nie...ehh 1201734[/snapback] Jeśli chodzi o twoja wypowiedz to masz racje ale topicy nie sa o tych pamieciach tylko o kosciach na jakich sa zrobione;d wiec to ruznica... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mm$[mm]_ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 sorx ze nie wtracalem sie nic ale mam problemy z zalogowaniem Ogulnie mam te pamieci ale nie mam jak potestowac bo moj abitq padl:( dopiero za tydzien dostane i potestuje a jak narazie dzielcie sie swoimi wynikami a i mowcie przy jakich napieciah jakie wyniki;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 nie potrafią NC ... 1208927[/snapback] CH tez nienajlepiej sobie radzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...