jaccek Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Kupilem płyte Asus A7V8X-X i chciałem wpiać w port agp karte voodo3 ale ona nie pasuje do tego slotu, mam tez karte TNT2 ona pasuje ale w instrukcji plyty jest napisane ze tylko karty na napiecie 1.5V nigdy wcześniej sie z czyms takim niespotkalem czy mozecie mi powiedziec czy taka TNT2 jestli pasuje do tego slotu agp to czy ona bedzie dzilałać albo jakie karty graficzne byly albo sa w sprzedarzy na to napiecie 1.5 V czy np. GF 2 by podszedl? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 To Voodoo to o ile się nie mylę jest na AGP 1x. Slot AGP 1x miał jedno wycięcie, nowsze standardy mają 2 wycięcia. A płyta którą kupiłeś obsługuje AGP 8x, manual jest do bani i nie mówi co z kartami AGP 4x ale powinno być OK. Możesz spróbować, najwyżej karta nie ruszy bo będzie niedowoltowana. AGP 8x/4x/2x/1x różnią się między innymi napięciami zasilania: AGP 1x 5V AGP 4x/2x 3,3V AGP 8x 1,5V Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 tnt 2 wchodzi bez problemu(ma 2 wcięcia,czyli może pracować z 3.3 i 1.5 V).Sam testowałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 tak jak przedmoca jesli wchodzi to znaczy ze bedzie dzialac. a voodoo niestety jest za stare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...