marcellus Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Zaraz jade do sklepu i nadal nie moge sie zdecydowac... Mam kontroler ATA133 na plycie wiec w sumie Maxtorka by sie przydalo... Ale z drugiej strony WD ma cash 8 MB... i jak szukalem po sieci to jest uznawany za najlepsza opcje... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek J Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ja bym polecał Segate Baracude IV z ATA 100 bo to ATA 133 to pic na wodę, kolejny chwyt reklamowy, dyski nie osiągają nawet połowe 100Megowe przesyłu a co dopiero 133. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 80GB Western Digital Caviar SE ATA100 (8MB cash) Nie ma porownania :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ostatnio sam robiłem taką ankiete.ale dopiero jak kupiłem WD CAVIARA to spostrzegłem że ta ankieta była bez sensu bo WD CAVIAR nie ma sobie równych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ostatnio sam robiłem taką ankiete.ale dopiero jak kupiłem WD CAVIARA to spostrzegłem że ta ankieta była bez sensu bo WD CAVIAR nie ma sobie równych Wlasnie kupilem WD Caviar :) TEN DYSK JEST CUDOWNY!!!!!! Cichutki, szybiutki i w ogole miodzio :') Warto bylo za $89 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Zobacz czy twoj ma okolo 3gb partycie w formacie HPFS. Ja mialem na dwoch 120GB WD SE....ale jak robilem partycie to je wywalilem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 I chyba sie zdecyduje na Caviara! :twisted: 8 MB Cache to bedzie to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...