aleksander! Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Witam! Chcę kupić 2 katody czerwone do oświetlenia bagażnika samochodowego :) :evil: :twisted: Zastanawiam się nad SUNBEAM i REVOLTEC. Czy wiecie które lepiej/intensywniej/ładniej świecą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Czerwień w katofdach jest.. hm... mało czerwona... Jeżeli chcesz mieć prawdziwą czerwień, to srób własne oświetlenie z żelu i diód SLED czerwonych. A co do SUNBEAMvs.REVOLTEC... IMHO SunBeam, lecz Revolteca mialem tylko 2szt, wiec nie bardzo mogę sie o tym wypowiadać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 mialem 2 sztuki czerwonych katod to nie czerwony tylko taki czerwono podchodzacy pod rozowy..... najladniej swieca niebieskie revolteki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 j.w. porownywałem niebieskie sanbimy z revoltekami ( fakt faktem było to w dzień ) i .. wybrałem revolteki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 przed swietami we wrocku na giełdzie elekrronicznej koles miał katody do samochodów.. (grube - pancerne) + aqua neon.. niezły bajer.. wygląda jakby w srodku woda pływała... i w dzien ta czerwona katoda dawała czerwone światło zblizone do ff0000 (RGB) :) wiec chyba mozna czeriwen osiągnąc... (koszt aquy ok 60..80pln) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 revolteci wygladaja tak: Jak cykalem fotke bylo jasno w pokoju a dragon dosyc duzy jest mysle ze niezle katodki za swietna cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ja juz od dluzszego czasu mam katody sunbema niebieskie i szczerze mowiac kolorek jest identyczny jak ten powyzej. Z revoltec'ow to imo najlepiej swieca zielone - maja zajebiaszczy kolorek. recka Revoltec'ow PelzaK nie wiem czy mysle o Tym samym co Ty (w tym moim to wyglada bardziej jak pioruny ;]) - ale te neoniki za bardzo do podswietlania sie nie nadaja. Szkoda, ze nie mam gdzie filmiku wrzucic bo byscie zobaczyli efekcik... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...