Turdrassel Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Po lekturze starych postow i faqa moze juz wiem jakiej firmy zasialcz wzaic, ale dokaldnei nie wiem gdzie (znacie jakies internetowe sklepy z zasilami?) i dokaldnei jaki bedzie mi potrzebny. Moj obecny firmy MEGABAJT 230 W [:)] daj mi takie napiecia 3,3V - 3,26V czyli jeszcze ujdzie jak na tekim szmelcu 12V - 12,45V -czyli b.dobrze 5V - teraz spojrazlem 4,62V!!! czyli typowy objaw niedomagania zasily. Mam sprzet jak w podpsie plus doszla CDRW LG. Nie wiem czy nie wystarczy mi Fortron ten 235W o ktorym byla juz mowa czy juz ponizej 300W nie schodzic albo moze wystarczy codagenowate 400W I mzoe jaskies konkretne wasze typy i gdzie mozna dostac. Mam juz dosc ciagle niewykrywajacych sie dyskow i napedow i wyciagne kase nawet z d..y na ta nowa zasile. z gory thx aha i zapomnaiem dodac ze niedlugo nastepuje wymaina sprzetu na proc kolo xp1800 karte gf4 plyte 333 pamieci ddr - chce zeby ta nowa zasila poradzial sobie tez z nowym sprzetem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=123590#123590 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turdrassel Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 thx, przyda mi sie ten namiar na sklep w szczecinie moze zajrze. Ale i tak nadal o porsze o pomoc z wyborem odpowiedniej dla mnie zasilly. nastawiam sie na Hunt Key 300W za 128zl ale moze ktos zna ciut tansze dobre zasialcze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Tańsze to będzie raczej ciężko.Zajżyj www.cennikpc.com to wprawdzie nie te ceny ale i nie ta jakość co Codegen. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...