Ernix Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Witam wszystkich, dziś chciałem pokazać wiatrak SP Crystal 80mm. Po kliknieciu na miniature, dostępne powiekszenie. Wiatrak dorwałem za 5zł. Bez żadnego podświetlenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gua Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 A gdzie dorwałeś taki wiatrak za 5 zł ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Po znajomości od kumpla, ale w sklepie chyba chodzi za 15 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>PePeK< Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Hmmm niewiem o co chodzi w tym topicu, czy chciałeś sie pochwalić jak podświetliłeś go?? Jesli tak to fajnie świeci i cenie że własnymi rekoma i chęćmi to zrobiłeś, OK :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Mi się podoba. Masz może foto przed przeróbką? Gdzie zamontowałeś diode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...