daff Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Witam jestem tu nowy i mam pytanie do całej ekipy Co potrzebuje zeby z PROCESOR INTEL P4 3.0Ghz 530 800/1M/775/ wykrecić 4Ghz czyli jaka płyta bedzie najlepsza i pamieci i jakie chłodzenie zastosowac?? A jeszcze jedno czy to wszystko zadziała na zasilaczu SIRTEK HPC-420-302-DF 420W bo obecnie taki posiadam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 to jak masz wydawać kase na płyte, specjalne chłodzenie i nne duperele i jakiś wypaśne pamięci to lepiej to 3.0 opędzlować tą kase dołożyć i kupić mocniejszego pentaka i troszke mnie overclockerską płyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 przede wszystkim proca który zrobi 4G, chłodzenie - najlepiej mocne FC, pamiątki robiące 533 (lub przy DDR2-667) no i na koniec jakaś dobra płyta S775 na 865 lub 925X (albo XE żeby dobiła do FSB266). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Intel 3.2 Lga spokojnie kreci sie na 4.Nawet na 4.4. Jeśli chodzi o 3.0 to żadna płuta z tych tańszych nie obsłuzy ci procka na 4.0 bo mnoznik sie skonczy przy 250.!!!. Ja mam wentyl Thermalighta Xp 120 i jestem naprawd3e zadowolonu. W tej chwili nie ma lepszego wentyla oprócz oczywiście wodnego.Kup sobie ASUSA P5 gd2 Deluxa na chipsecie 915.Naprawde swietnie sie kreci.Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...