Rycho Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Powoli przymiarzam się do swojego projektu jednak ma ta mozłiwosc zęma już wnęke na komputer wiec mam nieco wiekszepole do zebrania czegoś w całosć. Szybek nie bezie bo nie ma co oglądać Czy kolor drewna - Olcha dobrze komponuje sie z Czarnym? 1292252[/snapback] Kolor czarny z olchowym hm..... wedle gustu . A co bedziesz miał czarnego w kąmpie/biurku :) ? I wytłumacz jescze raz o co ci chodzi bo niezrozumiałem: [...] projektu jednak ma ta mozłiwosc zęma już wnęke na komputer wiec mam nieco wiekszepole do zebrania czegoś w całosć. 1292252[/snapback] POZDRAWIAM !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Moze i jestem archeolog, ale interesuje mnie czy skonczyles swoje dzielo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...