Rycho Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Teokryt napisał(a): Powoli przymiarzam się do swojego projektu jednak ma ta mozłiwosc zęma już wnęke na komputer wiec mam nieco wiekszepole do zebrania czegoś w całosć. Szybek nie bezie bo nie ma co oglądać Czy kolor drewna - Olcha dobrze komponuje sie z Czarnym? 1292252[/snapback] Kolor czarny z olchowym hm..... wedle gustu . A co bedziesz miał czarnego w kąmpie/biurku :) ? I wytłumacz jescze raz o co ci chodzi bo niezrozumiałem: Teokryt napisał(a): [...] projektu jednak ma ta mozłiwosc zęma już wnęke na komputer wiec mam nieco wiekszepole do zebrania czegoś w całosć. 1292252[/snapback] POZDRAWIAM !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Moze i jestem archeolog, ale interesuje mnie czy skonczyles swoje dzielo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...