Tommy Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Obadajcie: http://www.systemcooling.com/modules.php?n...article&sid=206 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 fajny...podoba mi sie , ile cie kosztowal, zarowno pracy jak i kasy;)))??? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 napewno nie na naszą kieszeń :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 mysle ze jakby tak rok odkladac...po 50% pprzecietnej pensji.....to mysle ze by starczylo na ten kawalek z rybkami :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Musze powiedzieć że zajebiście to wygląda :) Mam pytanie ile to tak naprawdę kosztuje, sama obudowa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jak dla mnie to całkiem nieźle, zwłaszcza te rybki :mrgreen: - choć muszę przyznać że mi się przeźroczyste obudowy nie podobaja :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 hmm całkiem fajne... jedyne co mi sie nie podoba to to że obudowe qpiłeś a nie zrobiłeś... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 LoL fajne nardzo ale fajniejsze by bylo z klockow LEGO :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Obudowa: Clear PC Mid-Tower ATX $179.00 Swiatla: Cold Cathodes 2 x $21.95 BayBus: Dual Volt 6 Port $38.99 Wentylatorki: Crystal 4 LED Light 5 x $9.00 Caly mod by kosztowal okolo $307.00, ale musze sie przyznac za ja wszystko dostalem zadarmo od sponsorow. No I okolo 2 godziny planowania i rysowania rybek i 3 godziny grawerowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 szkoda ze w polsce nie ma takich sponsorow :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Dobrze ze chociaz w polsce jest tak jak jest ... bo np. w rosji czy ukrainie jest gorzej ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Polska nie jest jeszcze tak zacofana :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Cytat Polska nie jest jeszcze tak zacofana :D Pewnie że nie. W końcu jest Tweak 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Oczywiscie ze Polska nie jest zacofana. Za kazdym razem jak odwiedzam ten forum to widze ze goscie sie bujaja na coraz lepszych sprzetach. A to ze w Polsce sponsorzy nie sa tak chetni rozdawac produkty to juz inna sprawa. Ale napewno z czasem to sie zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ale przecie ktos biedny chyba nie bedzie mial inetu i nie bedzie mial jak pisac ze ma slaby sprzet bo go wogule nie ma . troszje to zamieszane :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 teeee Tommy zasponsoroj mi taka obudowe 8O 8O 8O wiesz bardzo cie lubie!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Cytat Dobrze ze chociaz w polsce jest tak jak jest ... bo np. w rosji czy ukrainie jest gorzej ... mysle ze wbrew pozorom w polsce jest gorzej, spojrz np. na wysokosc nagrod w roznych turniejach ... (np. wcg) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Cytat Oczywiscie ze Polska nie jest zacofana. Za kazdym razem jak odwiedzam ten forum to widze ze goscie sie bujaja na coraz lepszych sprzetach. A to ze w Polsce sponsorzy nie sa tak chetni rozdawac produkty to juz inna sprawa. Ale napewno z czasem to sie zmieni. taaaa zmieni sie zmieni chyba jak nas "wykupią" kraje ue Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Cytat Cytat Oczywiscie ze Polska nie jest zacofana. Za kazdym razem jak odwiedzam ten forum to widze ze goscie sie bujaja na coraz lepszych sprzetach. A to ze w Polsce sponsorzy nie sa tak chetni rozdawac produkty to juz inna sprawa. Ale napewno z czasem to sie zmieni. taaaa zmieni sie zmieni chyba jak nas "wykupią" kraje ue UE nic nie zmieni ci co sa bogaci bedą bardziej bogatsi a biedni bedom biedni. :< Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 nie podoba mi sie ta buda , nie lubie takich przezroczystych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Cytat Cytat Cytat Oczywiscie ze Polska nie jest zacofana. Za kazdym razem jak odwiedzam ten forum to widze ze goscie sie bujaja na coraz lepszych sprzetach. A to ze w Polsce sponsorzy nie sa tak chetni rozdawac produkty to juz inna sprawa. Ale napewno z czasem to sie zmieni. taaaa zmieni sie zmieni chyba jak nas "wykupią" kraje ue UE nic nie zmieni ci co sa bogaci bedą bardziej bogatsi a biedni bedom biedni. :< a biedni zbankrutują i ich zastpąpią bogaci - o to mi chodziło - zamiast sklepów polskich będą sklepy niemieckie, importujące z niemiec - i będzie wszystko cacy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Cytat Cytat Cytat Cytat Oczywiscie ze Polska nie jest zacofana. Za kazdym razem jak odwiedzam ten forum to widze ze goscie sie bujaja na coraz lepszych sprzetach. A to ze w Polsce sponsorzy nie sa tak chetni rozdawac produkty to juz inna sprawa. Ale napewno z czasem to sie zmieni. taaaa zmieni sie zmieni chyba jak nas "wykupią" kraje ue UE nic nie zmieni ci co sa bogaci bedą bardziej bogatsi a biedni bedom biedni. :< a biedni zbankrutują i ich zastpąpią bogaci - o to mi chodziło - zamiast sklepów polskich będą sklepy niemieckie, importujące z niemiec - i będzie wszystko cacy. Ale mi chazi o zwyklych ludzi tesz ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...