Skocz do zawartości
Tommy

Moj nowy mod...

Rekomendowane odpowiedzi

Obudowa: Clear PC Mid-Tower ATX $179.00

Swiatla: Cold Cathodes 2 x $21.95

BayBus: Dual Volt 6 Port $38.99

Wentylatorki: Crystal 4 LED Light 5 x $9.00

Caly mod by kosztowal okolo $307.00, ale musze sie przyznac za ja wszystko dostalem zadarmo od sponsorow.

No I okolo 2 godziny planowania i rysowania rybek i 3 godziny grawerowania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie ze Polska nie jest zacofana. Za kazdym razem jak odwiedzam ten forum to widze ze goscie sie bujaja na coraz lepszych sprzetach. A to ze w Polsce sponsorzy nie sa tak chetni rozdawac produkty to juz inna sprawa. Ale napewno z czasem to sie zmieni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

Oczywiscie ze Polska nie jest zacofana.  Za kazdym razem jak odwiedzam ten forum to widze ze goscie sie bujaja na coraz lepszych sprzetach.  A to ze w Polsce sponsorzy nie sa tak chetni rozdawac produkty to juz inna sprawa.  Ale napewno z czasem to sie zmieni.

taaaa zmieni sie zmieni chyba jak nas "wykupią" kraje ue

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

Oczywiscie ze Polska nie jest zacofana.  Za kazdym razem jak odwiedzam ten forum to widze ze goscie sie bujaja na coraz lepszych sprzetach.  A to ze w Polsce sponsorzy nie sa tak chetni rozdawac produkty to juz inna sprawa.  Ale napewno z czasem to sie zmieni.

UE nic nie zmieni ci co sa bogaci bedą bardziej bogatsi a biedni bedom biedni. :<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

Oczywiscie ze Polska nie jest zacofana.  Za kazdym razem jak odwiedzam ten forum to widze ze goscie sie bujaja na coraz lepszych sprzetach.  A to ze w Polsce sponsorzy nie sa tak chetni rozdawac produkty to juz inna sprawa.  Ale napewno z czasem to sie zmieni.

UE nic nie zmieni ci co sa bogaci bedą bardziej bogatsi a biedni bedom biedni. :<

a biedni zbankrutują i ich zastpąpią bogaci - o to mi chodziło - zamiast sklepów polskich będą sklepy niemieckie, importujące z niemiec - i będzie wszystko cacy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat
  Cytat

a biedni zbankrutują i ich zastpąpią bogaci - o to mi chodziło - zamiast sklepów polskich będą sklepy niemieckie, importujące z niemiec - i będzie wszystko cacy.

Ale mi chazi o zwyklych ludzi tesz ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...