kuebk Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Witam! Mam problem z Hardware Monitorem, a mianowicie wgrywam go z orginalnej płyty CD dostarczonej do mojego mobo i wyskakuje mi error jak na screenie poniżej, niewiem czym jest to spowodowane, wogóle zawsze na WinXP miałem problemy z tym Hardware Monitorem :!: link do screena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeinXor Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam. Mam ten sam problem co TY, identyczny komunikat :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Mi wydaje się że jest wina WinXP, myśle że może zainstalowanej nowszej wersji Hardware Doctora by pomogła jednak nie mam pojęcia skąd można by było sciągnąć nowszą wersje, jeśli ktoś wie to prosze o jakiś link :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KeinXor Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Z opisu wnioskuje że masz płyte abita :wink: prosze link ftp://ftp.abit.com.tw/pub/download/utilities/hw_doctor/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...