costi Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Witam! Czy jest mozliwe takie skonfigurowanie Opery (7.54) i IE w Win XP Pro PL SP2, zeby kazdy uzytkownik mial inna domyslna przegladarke? Ja korzystam z Opery, ojciec z IE (i zaden z nas sie nie przesiadzie). I jak ustawie u siebibe, ze Opera ma byc domyslna, to na jego koncie w momencie klikniecia na link czy wlaczenia IE ten wyskakuje, ze "nie jest domyslny i czy ma byc domyslny". Oczywisice w druga strone to samo - odpalam Opere (po tym jak ojciec korzystal z IE) i wyskakuje mi "czy Opera ma byc domyslna", w dodatku linki sie w IE otwieraja :( Da sie to jakos rozwiazac? Obaj mamy konta administratora. Ustawienie ktorejs przegladarki jako niedomyslnej (zaznaczenie "nie pytaj wiecej") nie wchodzi w gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 http://windowsxp.mvps.org/defaultbrowser.htm - nie sprawdzałem czy działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound_Lab Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 A w czasie instalacji dawales zeby tworzyla osobne profile dla kazdego uzytkownika?? Jesli nie to zainstaluj od nowa opere dajac jej wlasnie taki sposob zarzadzania kontami. Moze to pomoze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...