<<nex_TO>> Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Witam! Wiecie cos na temat promocji neti 640 do konca roku?Bo dzisiaj juz mamy 2 stycznia a u mnie nadal predkosc 640 :) .Czyżyby przedłużyli promocje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Nie obraź się ale od czego jest telefon, po drugie czy musisz pisać 3 posty o tej samej treści? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cinek_P Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 prawdopodobnie przedłużyli do końca lutego, przeczytaj sobie warunki promocji na stronie netii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 (edytowane) Czyżby promocja się skończyła? Ja od wczoraj mam prędkość jakby dużo niższą. Może to ktoś potwierdzić? Edit: Dzwoniłem, promocja się skończyła. Buu. Edytowane 28 Stycznia 2005 przez Geralt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...