tanaka Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 koles sie mnie pytal czy jest takie urzadzenie do sprawdzania co w kompie sie uwalilo czy procek , mogo , vga itp , i zeby bylo to urzadzenie na pci , jesli takie cos jest to prosze o linka gdzie to mozna kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Z tego co wiem to takie urządzonko zwie sie SERWISANTEM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Z tego co wiem to takie urządzonko zwie sie SERWISANTEM moze cos wiesz dokladniej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Kiedyś tzn. 4lata temu było takie urządzenie, ale isowe, wkładało się w slota, wystarczyło że dostało napięcie i wyświetlało kody co jest źle. Jakiej firmy to nie pamiętam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Kiedyś tzn. 4lata temu było takie urządzenie, ale isowe, wkładało się w slota, wystarczyło że dostało napięcie i wyświetlało kody co jest źle. Jakiej firmy to nie pamiętam. o takie cos mi chodzi tylko na pci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 to guwno sie karta POST nazywa , w epoxach nieORT: ORT: ORT: kturych masz montowane za darmo. Wyświetlacz LED i pokazuje ci kod blenda. Ale ostatnio widzialem za 150 zyla - wg mnie nie warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 to guwno sie karta POST nazywa , w epoxach nieORT: ORT: ORT: kturych masz montowane za darmo. Wyświetlacz LED i pokazuje ci kod blenda. Ale ostatnio widzialem za 150 zyla - wg mnie nie warto. o wlasnie dokladnie, w epoxas fajowy jest ten wyswietlacz ale np. w MSI sa diody, inne plyty "gadaja" czy pikaja.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 to guwno sie karta POST nazywa , w epoxach nieORT: ORT: ORT: kturych masz montowane za darmo. Wyświetlacz LED i pokazuje ci kod blenda. Ale ostatnio widzialem za 150 zyla - wg mnie nie warto. gdzie to widziales moze jakis link do takiego urzadzenia ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 masz tu linka do karty post. : http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7592002 jak cus to pisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 masz tu linka do karty post. : http://www.allegro.pl/showitem.php?item=7592002 jak cus to pisz. dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Robi to polska firma, znajdziesz na www.arco.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 o wlasnie dokladnie, w epoxas fajowy jest ten wyswietlacz ale np. w MSI sa diody, inne plyty "gadaja" czy pikaja.... gadaja moze byc i bez cudzyslowa bo sa takei plyty co naprawde mowia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 o wlasnie dokladnie, w epoxas fajowy jest ten wyswietlacz ale np. w MSI sa diody, inne plyty "gadaja" czy pikaja.... gadaja moze byc i bez cudzyslowa bo sa takei plyty co naprawde mowia :) np ASUS'y :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Ta. Nie ma to ja gadające MOBO. Pewnie bym się nie zdziwił jakby nagle MOBO przemówiło 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 tak uruchamiasz kompa a ona do ciebie "spaliłes palancie proca" :lol: to bym sie dopiero zdziwił :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 To byś się zdziwił, bo możesz tam wpakować jaki chcesz tekst zamiast fabrycznego 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a dokladniej od jakich modeli asusow zaczeli to montowac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 od P4B. fabrycznie gada baba po angielsku, ale można zmieniać dowoli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 o wlasnie dokladnie, w epoxas fajowy jest ten wyswietlacz ale np. w MSI sa diody, inne plyty "gadaja" czy pikaja.... gadaja moze byc i bez cudzyslowa bo sa takei plyty co naprawde mowia :) np ASUS'y :D no wlasnie kumpel kupil ASUSa i pierwsze co mi powiedzial, to to ze kompu gada do niego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukuest Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 moja Lucky Star (nawet brzmi kobieco) powinna powiedziec: "man, you are crazy, no fuckin chance to push me over 106 MHz FSB" :lol: zaoszczedziala by mi tym pare godzin zabawy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 od P4B. fabrycznie gada baba po angielsku, ale można zmieniać dowoli.Wczoraj składałem kompa na P4B533 i żadna dziwka do mnie nie gadała... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc1 Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 A P4S533 gada? Bo wlasnie go kupilem (ale jeszcze nie odebralem) :) Ja mysle, ze najgorsze to jest jak wlasciciel zaczyna gadac do komputera :) Mnie zdazalo sie pare razy pieszczotliwie do niego powiedziec np.: "uruchom sie ty skur......", czy tez "kur.., szybciej" A wy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Gadająca tez jest Soltek 75-kavX i to chyba w 4 językach :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...