Makonar Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Nie mam sieciówki na płycie... mam na PCI, i właśnie dlatego szukałem dyskietki.... BTW... znalazłem dyskietke, ale nie mam ochoty przerzucac sie znowu na Win98SE... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Lub szukaj sterow w X:networkvia gdzie x to Twoj CD-ROM. Pozdro Dexter lub na www.msi.com.tw, na pewno nowsze, a i jest soft do update'u biosu z windy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Ktoś mówił, żeby nie używać Live Update'u bo to zawsze psuje system... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Ha! Wszystko działa! po 24 godzinach udręki system odpalony, stabilny i test UT2003 przeszedł spiewająco... Szczerze powiem, że o ile składanie kompa jest bardzo przyjemne, to instalacja sterów, walka z windą i innymi przeciwnościami losu odbiera całą frajdę z posiadania nowego kompa... No i jeszcze czerwony kolor wewnątrz mojego kompa działa na mnie bardzo źle... No, ale działa... zaraz sobie odpale jakiegoś 3DMarka, żeby sobie humor poprawić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 również od 2 dni posiadam MSI KT333 Ultra 2 jak kręcić pamięci (256 Samsung 2100)? jak kręcić przez FSB żeby PCI i AGP nie przekraczało normy? jakie jest defaultowe napięcie Athlona 1600XP? dzięki za odpowiedż Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 również od 2 dni posiadam MSI KT333 Ultra 2 jak kręcić pamięci (256 Samsung 2100)? jak kręcić przez FSB żeby PCI i AGP nie przekraczało normy? jakie jest defaultowe napięcie Athlona 1600XP? dzięki za odpowiedż Witamy w szeregach 8) Krecac FSB zawsze przekraczasz norme. W Twoim przypadku niewiele zdzialasz. Ja bym proponowal ustawic czestotliwosc pamieci taka jak FSB czyli w BIOSIE musi byc HCLK (gdzie szukac patrz wczesniej) Ustaw CAS Latecy na 2 i zwieksz napiecie pamiatek do 2,6 V I teraz jedz z FSB w gore. Mysle ze spoko osiagniesz 140, 145 juz bywa powoli niebezpieczne 150 mozliwe ale odradzam jezeli chcesz spokojnie spac nie martwiac sie o swoje dane na dysku. Na procka mozesz zarzucic 1,7V bo standard chyba jest 1,6V Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...