metal Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Chciałbym poznać wasze opinie i uwagi dotyczące tej płyty głównej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 http://tweak.pl/artykul/socketa_kt333 . Dodaj sobie do obserwowanych Abita i Gigabyte tez ich plytki sa niezle . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Xan a jak tobie sprawuje się ten asus ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Xan a jak tobie sprawuje się ten asus ??? Duzo o tym pisalem , zreszta Ja, Marco ,Lisek w testach i pare innych osob jest zgodna ze plyta jest jedna z najlepszych na Kt333 , sa jednak osoby ktorym Asus na Kt333 zle dziala ;) badz nie umnieja odpowiednio updatowac Biosu i im sie plyta nie podnosi op restarcie i takie tam inne ( wazne jest to ze jezeli Plyta jest sprawna do gwarantuje ze bedziesz zadowolony ) . Co jeszcze wydajnosc bardzo dobra Vcore ponad 2V , napiecie na pamieci do 2,8 V , z FSB narazie wyciagnalem 180 Mhz bo dalej pamieci nie chca . POzatym bardzo cenie w tej plycie mozliwosc ustawienia PCI latency na 0( co sluzy mojej karcie dzwiekowej podam testy niedlugo) , oraz stabilnosc !!. Mam plyte od ponad pol roku i jak narazie zadnego Blue Screena , chyba ze przez O/C . Fajna opcja to tez spowalnianie wiatrakow sprzetowo Titana do 2200 obrotow na minute. Ogolnie w testach na swiecie plyte chwala wszystkie serwisy , jest tylko jeden ogryzek w Polsce , przez ktorego o malo co nie kupilem jednego z pierwszych Epoxow na kt333. Jak sie znasz troche na konfiguracji kompa to napewno z tej mobo bedziesz zadowolony . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Xan a jak tobie sprawuje się ten asus ??? Duzo o tym pisalem , zreszta Ja, Marco ,Lisek w testach i pare innych osob jest zgodna ze plyta jest jedna z najlepszych na Kt333 , sa jednak osoby ktorym Asus na Kt333 zle dziala ;) badz nie umnieja odpowiednio updatowac Biosu i im sie plyta nie podnosi op restarcie i takie tam inne ( wazne jest to ze jezeli Plyta jest sprawna do gwarantuje ze bedziesz zadowolony ) . Co jeszcze wydajnosc bardzo dobra Vcore ponad 2V , napiecie na pamieci do 2,8 V , z FSB narazie wyciagnalem 180 Mhz bo dalej pamieci nie chca . POzatym bardzo cenie w tej plycie mozliwosc ustawienia PCI latency na 0( co sluzy mojej karcie dzwiekowej podam testy niedlugo) , oraz stabilnosc !!. Mam plyte od ponad pol roku i jak narazie zadnego Blue Screena , chyba ze przez O/C . Fajna opcja to tez spowalnianie wiatrakow sprzetowo Titana do 2200 obrotow na minute. Ogolnie w testach na swiecie plyte chwala wszystkie serwisy , jest tylko jeden ogryzek w Polsce , przez ktorego o malo co nie kupilem jednego z pierwszych Epoxow na kt333. Jak sie znasz troche na konfiguracji kompa to napewno z tej mobo bedziesz zadowolony . Dzięki za informacje :D i chyba kupię tą pł.główną :D a na konfigu kompa to troche się znam ale nie wiem czy to wystarczy [mam małe doświadczenie] ale licze że jakby co to mi pomożesz i pomożecie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Xan a jak tobie sprawuje się ten asus ??? Duzo o tym pisalem , zreszta Ja, Marco ,Lisek w testach i pare innych osob jest zgodna ze plyta jest jedna z najlepszych na Kt333 , sa jednak osoby ktorym Asus na Kt333 zle dziala ;) badz nie umnieja odpowiednio updatowac Biosu i im sie plyta nie podnosi op restarcie i takie tam inne ( wazne jest to ze jezeli Plyta jest sprawna do gwarantuje ze bedziesz zadowolony ) . Co jeszcze wydajnosc bardzo dobra Vcore ponad 2V , napiecie na pamieci do 2,8 V , z FSB narazie wyciagnalem 180 Mhz bo dalej pamieci nie chca . POzatym bardzo cenie w tej plycie mozliwosc ustawienia PCI latency na 0( co sluzy mojej karcie dzwiekowej podam testy niedlugo) , oraz stabilnosc !!. Mam plyte od ponad pol roku i jak narazie zadnego Blue Screena , chyba ze przez O/C . Fajna opcja to tez spowalnianie wiatrakow sprzetowo Titana do 2200 obrotow na minute. Ogolnie w testach na swiecie plyte chwala wszystkie serwisy , jest tylko jeden ogryzek w Polsce , przez ktorego o malo co nie kupilem jednego z pierwszych Epoxow na kt333. Jak sie znasz troche na konfiguracji kompa to napewno z tej mobo bedziesz zadowolony . No, to mi się podoba - w poniedziałek odbieram ją ze sklepu razem z pamiątkami i Athlonkiem. Aha, o co biega z tym latency 0? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Chodzi o to ze Via kiepsko dziala z kartami Creativae , i czesto na innych plytach potrzeba "latency patch" czy cos takiego . W Asusie natomiast zamiast zwiekszyc czas opuznien ja sobie nie ustawiam zadnych opuznien , zreszta pokaze niedlugo wam wyniki w necie z testami , nawet kumpla Audigy w RMAA wyprzedzam . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Chodzi o to ze Via kiepsko dziala z kartami Creativae , i czesto na innych plytach potrzeba "latency patch" czy cos takiego . W Asusie natomiast zamiast zwiekszyc czas opuznien ja sobie nie ustawiam zadnych opoznien , zreszta pokaze niedlugo wam wyniki w necie z testami , nawet kumpla Audigy w RMAA wyprzedzam . Świetnie, bo ja też ma kartę Creative'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja może w poniedziałek zamówie w sirius.pl pł.gł, proca i pamięć :D a dokładnie to athlonaXP 1600+ i 128 ddr pc2100 kingstona lub oem , później dokupie 256 ddr pc2100 bo narazie nie mam tyle zeta :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja może w poniedziałek zamówie w sirius.pl pł.gł, proca i pamięć :D a dokładnie to athlonaXP 1600+ i 128 ddr pc2100 kingstona lub oem , później dokupie 256 ddr pc2100 bo narazie nie mam tyle zeta :? Ale widzę, że już do podpisu wsadziłeś :lol: dopisz jeszcze na ile go podkręciłeś. Ja kupuje A XP 1800+, 256MB DDR PC2700 firmowe no i ta płytka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Tylko niech mi zaden nie robi Update z windowsa tylko z dyskietki , albo z ALT+F2 , a wracajac do Latency to dzieki zmniejszeniu sa mniejsze zniksztalcenia , zreszta pokaze wam testy , tylko trzeba uwazac jak ma sie Tunery TV bo one nie lubia tak szybko chodzic . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja może w poniedziałek zamówie w sirius.pl pł.gł, proca i pamięć :D a dokładnie to athlonaXP 1600+ i 128 ddr pc2100 kingstona lub oem , później dokupie 256 ddr pc2100 bo narazie nie mam tyle zeta :? Ale widzę, że już do podpisu wsadziłeś :lol: dopisz jeszcze na ile go podkręciłeś. Ja kupuje A XP 1800+, 256MB DDR PC2700 firmowe no i ta płytka. Co w tym takiego :lol: ??? :D przecież dopisałem czekam... :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja może w poniedziałek zamówie w sirius.pl pł.gł, proca i pamięć :D a dokładnie to athlonaXP 1600+ i 128 ddr pc2100 kingstona lub oem , później dokupie 256 ddr pc2100 bo narazie nie mam tyle zeta :? Ale widzę, że już do podpisu wsadziłeś :lol: dopisz jeszcze na ile go podkręciłeś. Ja kupuje A XP 1800+, 256MB DDR PC2700 firmowe no i ta płytka. Co w tym takiego :lol: ??? :D przecież dopisałem czekam... :D Może to nawet dobry pomysł, chyba też sobie dopiszę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Xan a jaki może mieć wpływ pci latency na karte sieciową :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Xan a jaki może mieć wpływ pci latency na karte sieciową :?: Hmm ja wlasnie mam sieciowke i powiem szczerze ze smiga dobrze po 9MB/s , ale sie troche komp zamula w tym czasie , ale nie jestem pewien czy od tego , przeklaman nie ma napewno . Ale tak jak mowie nie trzeba ustawiac 0 mozna 10 ( domyslnie jest 32 ms ) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argi Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Ja trafiłem na egzemplarz, który wogóle sie nie podnosił. Ani umnie, ani u gości w serwisie :twisted: No i mam Solteka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 aaa... mam jeszcze jedno pytanko :D czy asus a7v333u to to samo co asus a7v333 ??? :D bo wiem że jest jeszcze asus a7v333r ale to ta wypasiona wersja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Ja trafiłem na egzemplarz, który wogóle sie nie podnosił. Ani umnie, ani u gości w serwisie :twisted: No i mam Solteka. To zaluj ze nie wziales drugiego sprawnego Asusa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...