Lisek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Niestety stare forum phpbb nie było w stanie poradzić sobie z takim obciążeniem. Zakupiliśmy zatem licencję na INVISION i jak widzicie już je uruchomilismy :) Zapraszamy do wyrażania swoich opinii. Co do skórek to większa ilość pojawi się już niedługo - po zmianie layoutu Tweak.pl - tak, aby dobrać skórkę do nowego wyglądu Tweaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzi21 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Teraz to jest poprostu jak w bajce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Spoko, jeszcze dojdą bannery :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 :wacko: w końcu zacznie działać normalnie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 wow, przezylem szok jak odpalilem nowe forum, pierwszy raz widze te Invision Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Małe problemy z moim nickiem wprawdzie były, ale już po wszystkim, widać że invision ładniejszy i szybki, super zmiana! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Mam pytanko, kupiliście licencje na rok czy tak na zawsze?:>. I jak to jest z językiem polskim na forum? Sami tłumaczycie czy już jest gdzieś gotowy plik do ściągnięcia? (sam mam takei forum, a nigdzie nie widze polskeigo) :(. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b00st3r Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 A ja jestem tu od niedawna zalogowany. Zawsze sie wkurzalem jak forum nie dzialalo, bo naprawde mi sie tu podoba :) teraz pewnie bedzie jeszcze lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Mam pytanko, kupiliście licencje na rok czy tak na zawsze?:>. I jak to jest z językiem polskim na forum? Sami tłumaczycie czy już jest gdzieś gotowy plik do ściągnięcia? (sam mam takei forum, a nigdzie nie widze polskeigo) :(. 1202845[/snapback] Przy tym kursie dolara można się szarpnąć na dożywotnią :) Co do polskiego to jest dostępny, jednak nie ma tumaczenia do działu "Pomoc"... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No i ładnie... A i czy macie spolszczony Panel Admina, czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crusio Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No forum jest ladne :D W koncu wam sie udalo cos z tym zrobic. Gratulkacje. Na poczatku troszke trudno sie polapac z tym wszystkim (w koncu stare forum bylo troszke inne), ale teraz jest fajnie. Bardzo duzo opcji w panelu kontrolnym - to mi sie podoba i co najwazniejsze teraz podpis ma podwyzszona granice max znakow na 2000 :D Teraz nic tylko szalec :D I pytanie czy bedzie mozna dodac swoje zdjecie?? i czy ten adres forum juz tak na stale zostanie czy bedzie normalny forum.purepc.pl ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 :blink: jak szybko , poza tym bajer , szkoda jednak starego poczciwego phpBB ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4Fi Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 I jak to jest z językiem polskim na forum? Sami tłumaczycie czy już jest gdzieś gotowy plik do ściągnięcia? (sam mam takei forum, a nigdzie nie widze polskeigo) :(. 1202845[/snapback] Z tego co widziałem to jest tylko spolszczenie forum, panelu admina nie widziałem spolszczonego.... Co do forum to wypadałoby zmienić styl, bo ten niebieski plus ikonki IPB przejadły mi sie bo prawie na kazdym forum IPB są :) przydało by się coś w tym stylu: http://forum.tactops.net/ nie duzo grafiki i nie wali po oczach :) W topie szary z niebieski nie pasuje...;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 bardzo ładnie.... :) mi to obojętne czy phpbb czy invision.... byleby tylko sprawnie działało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 :blink: jak szybko , poza tym bajer , szkoda jednak starego poczciwego phpBB ;) 1202854[/snapback] może w końcu nie trza sie bedzie denerwować że forum sie slimaczy ;] poztym phpBB jest tylko ladniejsze a podobno invision o wiele lepszy ps. dlaej bedzie można obejrzeć ?? serwer chwilowo.... update// ps2. zy bedą emoty w podpisach czy w invision'nie sie tak nie da ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No i ładnie... A i czy macie spolszczony Panel Admina, czy nie? 1202849[/snapback] A co to za różnica ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Forum wygląda ładnie i zapewne wszystki się podoba i wszyscy się przyzwyczają w oka mgnieniu. Mam tylko pytanie dotyczące tej wiadomości w Profilu: "OSTRZEŻENIE EMAIL Twój adres email został zmieniony ze względu na to, iż jest on wykorzystywany przez inne konto. Oznacza to, że wszystkie email'e NIE BĘDĄ dochodzić na poprawny adres, między innymi zgłoszenie utraty hasła, itd. PROSZĘ zmienić adres email jak najszybciej. " Co to oznacza??? :unsure: Przecież tylko ja mam taki adres i mam tylko 1 konto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No i ładnie... A i czy macie spolszczony Panel Admina, czy nie? 1202849[/snapback] Nie ma gotowego spolszczenia dla panelu admina. No ale to akurat jest najmniej ważne. I pytanie czy bedzie mozna dodac swoje zdjecie?? i czy ten adres forum juz tak na stale zostanie czy bedzie normalny forum.purepc.pl ?? 1202853[/snapback] Będzie normalny, jak się skończy etap testów :) Co do forum to wypadałoby zmienić styl, bo ten niebieski plus ikonki IPB przejadły mi sie bo prawie na kazdym forum IPB są :) przydało by się coś w tym stylu: 1202857[/snapback]Ale to jest Invision w wersji 1.3 :) Aktualnie jak już pisałem nowe skórki będą jak będzie nowy layout :) btw. Ale teraz sie fajnie cytuje kilka osób :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 może w końcu nie trza sie bedzie denerwować że forum sie slimaczy ;] poztym phpBB jest tylko ladniejsze a podobno invision o wiele lepszy nie sądze ;) mi sie invision dużo bardziej podoba, a rozbudowany tak że ażsie nie moge nacieszyć ;) tylko jedna rzecz była lepsza w phpBB2 - emoty IMHO... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenQ2k Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Forum chodzi z 2-3x szybciej ,ale to pewnie za sprawą małej ilości aktywnych userów ,poczekamy i oblookamy co będzie w godzinach szczytu Piątek/sobota ;) Czy istniej możliwość zmiany kolorystyki ,na tą z starego Forum ?? W ustawieniach znalazłem info na temat opłat ??? Jeśli takowe będą to ile będzie za miecha ???? :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 W ustawieniach znalazłem info na temat opłat ??? Jeśli takowe będą to ile będzie za miecha ???? :) Pozdrawiam 1202874[/snapback] wszystkie fora na invision tak maja :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 haaaaa już mi sie raz zacięło :P ale nie zapeszajmy :) BenQ2k ma racje prawdziwy test będzie w weekend Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 w koncu forum szybko dziala moze zdradzicie jakies tajemnice co do nowego wygladu tweaka :rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ls75 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Dzieki! dziala to swietnie. Te nowe oprogramowanie forum jest wysmienite! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No, widze, ze jednak zdecydowaliscie sie na IPB i z tego co widze konwersja bazy rozwniez sie udala :). Poki co dziala ladnie, co zreszta widac po opinii innych, tylko ten skin nie bardzo pasuje, chociaz podejrzewam, ze zostanie to szybko "naprawione" ;) Jesli chodzi o tlumacznia, to zapraszam na ibplanet.pl, ktore poswiecone jest IPB. Mozliwe, ze gdzies w zakamarkach tamtego forum znajdziecie tlumaczenie do panelu admina, lub znajdzie sie jakas pomocna osoba, ktora je wykona ;) EDIT: Zostalo jeszcze kilka rzeczy do poprawki, na przyklad dodanie polskich dat: Dołączył: 25-June 04 Z tego co widzialem niektore posty nie przekonwertowaly sie poprawnie i aktualnie zamiast cytatu widac cos w tym stylu cos - nie dotyczy to wszystkich postow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 moze zdradzicie jakies tajemnice co do nowego wygladu tweaka :rolleyes: 1202889[/snapback] Póki co jeszcze nie. Ale będzie mała rewolucja. Oprócz layoutu zmieni się także cały CMS Tweaka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 forum ma fajne opcje, i wogóle jest cool ;) ale przydałoby sie zmienić skina oraz stare emoty wstawić, jakoś się do nich przyzwyczaiłem :), i zrobic skurke podobną do starego forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Póki co jeszcze nie. Ale będzie mała rewolucja. Oprócz layoutu zmieni się także cały CMS Tweaka. 1202901[/snapback] Możesz zerknąć wyżej (nad Twoim przedostatnim postem) i odpowiedzieć na moje pytanie??? :mellow: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 tak musialo byc ot nowy rok to i nowe forum bardzo mnie sie to podoba, oczywiscie trzeba bedzie popracowac nad nim, wrzucic ikonki ploom itd... stare juz swoje przezylo i niech juz odejdzie;]]]] pozdro :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 no no :D podoba mi sie to nowe forum :D :D mam nadzieje ze bedzie mozliwos szybkiej odpowiedz ( takie okienko na dole strony zebym nie musial kilkac odpowiedz :]) taki szczegol ale ulatwia zycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...