ur8an Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Skorka ciekawa, tylko znowu niebieska, a z tego co w tym temacie mozna zauwazyc, wiele osob szuka jakis ciemnych. Ze swojej strony moge polecic ten, jest dosc ciekawy i mroczny. Sciagnac go mozna stad. Jest ciekawa... potwierdzam :blink: Ale ta co jest teraz aktualnie rowniez jest ciekawa, wszyscy tylko o ciemnych mowia... a polowa miala Desert Storma na "poprzednim tweaku" :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Poprosilem bardzo dobrego grafika (pzd) ) , zeby cos na wyglada deserta zrobil . Wiec tylko poczekac trzeba :) . Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Skorka ciekawa, tylko znowu niebieska, a z tego co w tym temacie mozna zauwazyc, wiele osob szuka jakis ciemnych. Ze swojej strony moge polecic 1203672[/snapback] polskie przyciski wcale nie sa od razu potrzebne :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proximo Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 imho brzydziej lecz wieceh bajerow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja też używałem Deserta i bardzo mi pasował. No ale panowie trzeba się przyzwyczajać do nowego forum, poprzednie nie wyrobiło bo ilość użytkowników i postów była zaaa duża... Skórki się pojawią w niedalekiej przyszłości, no powiedzmy w jakieś dwa tygodnie. Teraz poznawajcie nowy układ i przyzwyczajajcie się do niego bo dużo się zmieniło w samej budowie i w korzystaniu z forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackul Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam Już na początku piszę, że nie prześledziłem szcześciu stron temu z powodów odemnie niezależnych (od 5 godzin się uczę i oczy mi się zamykają dobrowolnie :) ), jednak mimo mojego teraźniejszego stanu :) mam pytanie do administratorów forum, co było główną przyczyną wyboru forum Invision, a nie VBulletin ? Cena czy może zadecydowały inne czynniki ? Pozdrawiam śpący Jackul :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 A ja ze swej strony dodam ze w dziale karty graficzne, zniknal bodaj 50 stronicowy temacik o radkach 9600Pro i XT, to przejsciowe? czy tylko ja mam trudnosci z szukaniem :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Same zmiany na plus B). Stare emoty bym wszystkie wywalił i zostawił tylko nowe- te mi się bardziej podobają. No i faktycznie szybciej wszystko chodzi :D. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 A ja ze swej strony dodam ze w dziale karty graficzne, zniknal bodaj 50 stronicowy temacik o radkach 9600Pro i XT, to przejsciowe? czy tylko ja mam trudnosci z szukaniem :oops: 1203771[/snapback] Na poprzedniej stronie: NIEKTÓRE TEMATY ZAGINĘŁY I NIE PYTAĆ SIĘ O NIE. JAK SIĘ UDA ODZYSKAĆ TO WRÓCĄ. JAK NIE TO NIE. Koniec przekazu. 1203594[/snapback] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 chyba wystarczy tego postojebstwa ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam Już na początku piszę, że nie prześledziłem szcześciu stron temu z powodów odemnie niezależnych (od 5 godzin się uczę i oczy mi się zamykają dobrowolnie :) ), jednak mimo mojego teraźniejszego stanu :) mam pytanie do administratorów forum, co było główną przyczyną wyboru forum Invision, a nie VBulletin ? Cena czy może zadecydowały inne czynniki ? Pozdrawiam śpący Jackul :) 1203743[/snapback] Więcej opcji, lepsza jakość. A ja ze swej strony dodam ze w dziale karty graficzne, zniknal bodaj 50 stronicowy temacik o radkach 9600Pro i XT, to przejsciowe? czy tylko ja mam trudnosci z szukaniem :oops: 1203771[/snapback] Akurat ten temat udało się uratować, jest przyklejony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 co było główną przyczyną wyboru forum Invision, a nie VBulletin ? Cena czy może zadecydowały inne czynniki ? 1203743[/snapback] Generalnie cena byla bardzo zblizona, ale vBulletin odstaje niestety jesli chodzi o funkcjonalnosc. Znowu by trzeba bylo sie bawic w rozgrzebywanie kodu zeby wprowadzic funkcje niezbedne przy tak duzym forum. Warningi dla przykladu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...